Bankacının yerinde durmayarak hoppidi zippidi gezmesini ayarlayan yöneticiyi saygıyla selamlıyorum. :mrgreen: başlıkta da dediğim gibi şu bankacının yerini sabitleyin seçene kadar canım çıkıyor. Tamam önceden önüne biri geçiyordu ondan yapmış olabilirsiniz ama bu sefer bankacı adamın arkasına gizleniyor. Ayrıca tılsımda banka sadece lodoslardan oluşuyor. Yani benim gibi bir arz için bankayı dışardan izleyip bankacıya tıklamak çok daha zorlaştı , gereğini yapmanız dileğimle..
İyi forumlar.
Biri Bankacı ' yı durdursun . !
Biri Bankacı ' yı durdursun . !
YILMAK YOK. AZİM YOKSA ZAFERDE YOK. !

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)
Re: Biri Bankacı ' yı durdursun . !
Cansu sen bankacıya selamımı söyle
o saygı duruşunda bulunurken işini hallet
o saygı duruşunda bulunurken işini hallet
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Bi diyonuz içine adam giriyo seçemiyorum bi diyonuz hareket ediyo anlamadım sizi. 
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Selamlar ,
Eski güncelleme'de bazı sunucularımızda Bankacı seçilemiyordu.Bu güncelleme ile düzeltildi.Biraz daha sakin davranarak bankacıyı rahatlıkla seçebilirsiniz.
Eski güncelleme'de bazı sunucularımızda Bankacı seçilemiyordu.Bu güncelleme ile düzeltildi.Biraz daha sakin davranarak bankacıyı rahatlıkla seçebilirsiniz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Revenge Of Nobility
Sakin davran lodos gelsin yesin seniISTANBULFATIHI yazdı:Selamlar ,
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Beycoastlitako yazdı:Sakin davran lodos gelsin yesin seniISTANBULFATIHI yazdı:Selamlar ,
Eski güncelleme'de bazı sunucularımızda Bankacı seçilemiyordu.Bu güncelleme ile düzeltildi.Biraz daha sakin davranarak bankacıyı rahatlıkla seçebilirsiniz.![]()
İsmet Bey'in neferlerine selam olsun!
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
CANSU yazdı:Bankacının yerinde durmayarak hoppidi zippidi gezmesini ayarlayan yöneticiyi saygıyla selamlıyorum. :mrgreen: başlıkta da dediğim gibi şu bankacının yerini sabitleyin seçene kadar canım çıkıyor. Tamam önceden önüne biri geçiyordu ondan yapmış olabilirsiniz ama bu sefer bankacı adamın arkasına gizleniyor. Ayrıca tılsımda banka sadece lodoslardan oluşuyor. Yani benim gibi bir arz için bankayı dışardan izleyip bankacıya tıklamak çok daha zorlaştı , gereğini yapmanız dileğimle..
İyi forumlar.
Ben de tılsımdayım bankaya girmenin tek yolu savaşmaktır deparla gir aralarına bir büyüyü kes kp ni kazan canın azalınca sasrsılmaz aç bankayı aç ve öl. Böylelikle bankada işini yapmış olursun ve boşa ölmemiş olursun
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

bankada bekleyenlere dalmıyorum,adam ısını halletsın dıye,yazıyorum soyle kanalınada kardes dalma surda ısımızı halledek dıye.adam ok dıyo işi bitince dalıyoBeycoastlitako yazdı:Sakin davran lodos gelsin yesin seniISTANBULFATIHI yazdı:Selamlar ,
Eski güncelleme'de bazı sunucularımızda Bankacı seçilemiyordu.Bu güncelleme ile düzeltildi.Biraz daha sakin davranarak bankacıyı rahatlıkla seçebilirsiniz.![]()
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Lonca: <Estergon>
Bu gmler ne yapsa yaranamıyor bi ağzıyla kuş tutmadıkları kaldı unuda yaparlar
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Beycoastlitako yazdı:Sakin davran lodos gelsin yesin seniISTANBULFATIHI yazdı:Selamlar ,
En iyi Arz Öü Arzdır...