Beklenen Geldi ..!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
pLayboys
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Beklenen Geldi ..!

Mesaj gönderen pLayboys »

Öncelikle merhaba arkadaşlar şu foruma her girdiğim gün en iyi büyücü en iyi savası gibisinden konular görmekten bütün meranın sıkılmış olduğu düşüncesiyle bir turnuva yapmaya karar verdim... Herkes kendi alanında ve dalında savaşacak . Katılımın çok olmayacağını düşünürekten adam başı 5 milyon gibi Cüzi bir rakamla turnuvaya katılma şansı elde edebileceksiniz... kimse ben bununla ws atmak istiyorum gibisinen birşey söyleyemeyecek Kura çekilişi yapılacak...
Kim Kime çıkarsa eşleşmeler foruma yazılacak . Katılımın çok olmayacağı takdirde bu düşünce bir hayal olarak kalacak..
Sen GENÇ Nefer Eğer Güvenin Varsa Ejderinin büyülü gücünü , Ecelinin kana susamış tarafını , ashabının yardım amaclı deıl kendını koruma Tarafını göstermek istiyorsan bu senin için BÜYÜK bir şans ..!

Katılım ücreti : 5m
Katılmak için : /f IıIxPLayBoySxIıI , IıIxLaedRixIıI
...:::♫♪♫♪''►IıIxpLayboySxIıI◄''♪♫♪♫:::...
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Re: Beklenen Geldi ..!

Mesaj gönderen Tokerx »

Paralar cebe demi çakalll :D :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

ßen bu aralar oyuna giremiyorum bence böyle birşey yapma :roll: çünkü 1. olan rollenir.. harbi vs atan adamlar olmazsa bide karşısında tam rollenir :roll: :idea: :idea: :idea:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
pLayboys
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pLayboys »

Katılmak isteyen Arkadaşlar Salı Gününe Kadar Başvurmalıdır, katılımın az olacağı takdir de bu olayda yatar ..
Ödül ; Katılmak için başvuran arkadaşların Paraları Her Sınıfın 1, lerine verilecektır .
...:::♫♪♫♪''►IıIxpLayboySxIıI◄''♪♫♪♫:::...
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...

“Genel Sohbet” sayfasına dön