Grup Savaşları Hk.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Re: Grup Savaşları Hk.

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

hmm. :idea:
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
CanABREK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CanABREK »

DeathLord yazdı:
DeathLord yazdı:Merhaba,
İKV'de yapılan etkinliklerin %80'i insanın insana kıyması(Klan savaşları,ayakta kalmak için öldürmek)vs.Bunları göre göre oyunun ana konusunun İstanbul'u savunmak olduğunu unuttuk.Bende İstanbul'u savunmaya dayalı bir etkinlik tasarladım kafamda.Şöyle ;
Kargaşa çıkmaması için her iki klanda farklı yerlerde olacak.Ve ortalama 4 cephe olacak.2 cephede Arzın Çocukları, 2 cephede Lodos klanı savaşacak.Azınlıkta olan klansız oyuncular herhangi bir cepheye gidebilir.Örneğin ;
Balıkçı İdris- ''Ufukta bulutlar görünmeye başladı.İstanbul için öldürmeye hazır mısınız Lodos'un yiğitleri?''(Camii Cephesi)
Komutan-''İstihbarat subayından haber var.Embesiller yaklaşmaya başladı.Subay güvenli bir bölgede şu anda.Birazdan o habis yaratıklar İstanbul'umuzu almak için burada olacak.Ama yanıldıkları birşey var.İstanbul bizim olacak!Hadi Arzın Çocukları, İstanbul'u yâr etmeyin..(Meteor Cephesi)
Ve farklı cepheler...

Gibi komutlar alınır :) Ardından yaratıklar saldırmaya başlar.Tüm cepheler savaşır.Mesela ; Lodos'lar bölgeyi kaybetti.Arzın Çocukları bölgeyi savundu.Geride kalan Arz birlikleri kaybedilen bölgeye nakledilir.Unutulmasın ki ; hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır.O satıh bütün İstanbul'dur.

Not:Yeniden canlanıp sancaktan dönme olayına karşı farklı önlemleri de siz alırsınız. :)
Hediye örneği:Ejderha Kudretlendiren Dinazor iyileştiren iksir x10

Masraflı bir etkinlik olduğu için ayda bir gibi uzun süre zarfında tekrarlanabilir.

Katılıyorum . ;)

Daha bır çok arkadasımız belirli şeyler yazmıslar . Fakat Bu hikaye İstanbul Kıyamet Vaktı' oyununu özüne döndürecegi benziyor ;) 1 etkınlık degıl 1 çok etkınlık yapılmalı .
Mustafa Kemal ATATÜRK

İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Civra »

Merhabalar,
Konu başlığı grup etkinliği ama ben size bütün oyuncuların tekil olarak katılabileceği bir öneri sunmak istiyorum.
Etkinliğin adı "MARATON"
Eminönü bölgesinde başlayıp Sivri ada veya Yeraltında biten öümüne mücadelenin olduğu bir hedefe ulaşma etkinliği. Bu maratonda herşey serbest oyuncuların birbirini kesmesi, etkinlik dışı oyuncular ve yaratıklarlada mücadale.
Etkinliğe katılacak olanları tespit etmek için kabadayı moduna geçenlerin başlangıç noktasındaki "Etkinlik başlangıç taşı" na tıklamaları ile birlikte verilen start sonrası bölgelerdeki bazı yerlere yerleştirilmiş "Hedef taşları" na sırası ile tıklamaları ve "Etkinlik bitiş taşı" nın tıklanması ile bu mücadelenin sona ermesi.
Kabadayı modundan çıkılması halinde (ölünce veya oyundan çıkınca) tekrardan başlangıç taşına tıklanması.

Bazı gruplaşmalar ile bir oyuncuyu kazandırmaya dönük çalışmalarda olabilir, dedikya herşey serbest. Hedef taşları örneğin meteorda kurt mağarası içine konabilir. Bir diğeri tepegözlere konulabilir.

Savaşçılar önde giden birine dikkat atabilir, durdurma atabilir, şifacılar hayvan çağırabilir, büyücüler tesla kurup zihin atabilir.

Umarım düşünürsünüz ve dahada geliştirirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Chuckyx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: RebeLs

Mesaj gönderen Chuckyx »

Civra yazdı:Merhabalar,
Konu başlığı grup etkinliği ama ben size bütün oyuncuların tekil olarak katılabileceği bir öneri sunmak istiyorum.
Etkinliğin adı "MARATON"
Eminönü bölgesinde başlayıp Sivri ada veya Yeraltında biten öümüne mücadelenin olduğu bir hedefe ulaşma etkinliği. Bu maratonda herşey serbest oyuncuların birbirini kesmesi, etkinlik dışı oyuncular ve yaratıklarlada mücadale.
Etkinliğe katılacak olanları tespit etmek için kabadayı moduna geçenlerin başlangıç noktasındaki "Etkinlik başlangıç taşı" na tıklamaları ile birlikte verilen start sonrası bölgelerdeki bazı yerlere yerleştirilmiş "Hedef taşları" na sırası ile tıklamaları ve "Etkinlik bitiş taşı" nın tıklanması ile bu mücadelenin sona ermesi.
Kabadayı modundan çıkılması halinde (ölünce veya oyundan çıkınca) tekrardan başlangıç taşına tıklanması.

Bazı gruplaşmalar ile bir oyuncuyu kazandırmaya dönük çalışmalarda olabilir, dedikya herşey serbest. Hedef taşları örneğin meteorda kurt mağarası içine konabilir. Bir diğeri tepegözlere konulabilir.

Savaşçılar önde giden birine dikkat atabilir, durdurma atabilir, şifacılar hayvan çağırabilir, büyücüler tesla kurup zihin atabilir.

Bu Düşüncenden Dolayı Seni Tebrik Etmek İsterim.
Güzel Düşünce.Böyle Bir Etkinlik Olsaydı Katılmayı Can-ı Gönülden Katılmayı İsterim.
İkv Destek Bölümüne Öneri Olarak Göndermeni Tavsiye Ediyorum.
Reddedilecek Bi Etkinlik Değil Söylemeden Geçemiyeceğim.
> BLoodyREVENGE

> PerfectATTACK

> xDeterjaN

Allah VAR ! Problem YOK !

Alper KAYA[/color]
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bladem063 »

ne güzelki sonunda farklı yorumlar yazılmaya başlanmış. lakin ısrar la aynı etkinliklerin benzerleri yapılmaya çalışılıyor =)))

diyecegim o ki etkinlik getirecekseniz farklı birşeyler getirin sayın erdogan bey. gitmişsiniz tılsım ligli etkinligi begenmişsiniz iyi hoş buna sözü yok. maden bunu yapacaksınız bari şu lonca sistemini devreye sokun.
loncalar aralarında savaşa bilsin.
lonca sıralaması olsun.
lonca kanalı kullanılmaya başlansın. lig ile aynı özellikleri getirmiş olursunuz !!!

yok biz etkinlik yapmak istiyoruz diyorsanız farklı şeyleri denemenizi tafsiye ederim çok güzel fikirler var. savaş dışı farklı fikirler yapın. aynı şeyleri degişip degişip önümüze etkinlik diye sunmayın bence !
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bladem063 »

HarunYILMAZ yazdı:Bu şekilde bir Etkinlik için oyuncuların önerilerini aldığınız için teşekkürler.
Madem sunucuda etkinlik yapan adamlar olarak tanındık bizde bir tane hayata geçiremediğimiz projelerden örnek yazalım ;)

Sevdiğimiz bir ağabeyimizin fikri ile çok önce bir Etkinlik tasarlamıştık.
Grupların dahil olabileceği ve baya bir çekişmeli geçeceği belli olan bir proje idi.
Ancak o dönemki Yönetici arkadaşlar bize yardımcı olamamıştı bizde oyuncu başımıza bu işin altından kalkamadık ;)
Eski Forumda uzun müddet konusu geçmişti. Eskiler hatırlar...

Şöyle düşünmüştük, Kaba Taslak olarak özetleyeyim...
Bir Lig hazırlayalım.
Kendine ve ekibine güvenen arkadaşlar Takım kursun ve bu Takımlarla Er Meydanı musabakası düzenleyelim.
Herkes Katılabilsin. Gruplar önceden belirlensin. 6 as 4 yedek oyuncu olsun.
Müsabaka sonucu puanlandırma olsun. Belli bir süre koyulsun ve bu süre sonucunda şampiyon Takım belirlensin.
Belirli Kuralları olsun.
Tabii ödülüde Güzel olsun.
Bu tarz bir proje düşünmüş hatta bayağıda ilerletmiştik. Ancak Er Meydanı ve Klan Sorunu oluştuğundan bu sorunu aşamadık.

Kim denk düşerse değil. Önceden hazırlanmış ekipler istedikleri arkadaşları ile ve hiç bir değişiklik yapmadan Lig maratonunu bitirebilmesi. Baya çekişmeli müsabakalar ve tatlı anılar oluşturabilir.
Eğer savaş olacak illa kesip, kesilceğiz diyorsak. Şansa bağlı olmasın o zaman yenmek veya yenilmek.
Hüner olsun, bilgi olsun, strateji olsun ve en önemlisi eğlence olsun istiyorsak.
Demekki kendimize ve ekibimize güveniyoruz ;)
O zaman böyle sancak savaşları değilde bu şekil grup karşılaşmaları olsun.
Madem Yönetim ekibi düzenleyecek Klan ayrıt etmeden güçlü olan takım kazansın ;)
Ne dersiniz?
güzel fikir ama ben bunun böyle olmasından yana degilim.

lonca sistemi gelse. er meydanı gibi bi yerde lonca liderleri anlaşarak aralarında savaş başlatsalar. ve bir lonca sıralaması olsa oyun içinde. bu lig tıpkı lonca ligi ne dönüşse ! yine 1 grup katılsa daha güzel bi şekil alabilir.

bu şekilde olması bence fazladan açılan loncalara biraz engel olur. herkez sıralaması yüksek olan loncada bulunmak ister.
kimse lonca acmak istemez ve uzun süre dir beklenilen lonca sistemi güzel bir şekilde gelmis olr diye düşünüyorum =))
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Bu konu yapılcak Etkinliklere Farklılık katmak amacını taşıyor.
Lonca Sistemini emin olun sizlerden çok fazla istiyorum ve bu konuda ne yapılması gerekiyorsa hepsini yaptık.
Lonca sistemi şimdi gelmeyeceğini biliyoruz. Gelecek olası lonca sistemide çok daha kapsamlı bir Eklenti olacağını biliyoruz.
Şimdilik neler yapabiliriz. Sancak savaş etkinliklerini nasıl daha eğlenceli ve çekişmeli hale getiririz veya daha farklı ne tarz etkinlikler buluruz bunu düşünelim.
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Civra »

Tekrar merhaba,

Burada kişilerin sunmuş olduğu fikirleri eleştirmek yerine katkı vermek daha olumlu sonuç verecektir.
Ben sizlerle Grup olarak yapılabilecek başka bir etkinlikten bahsetmek istiyorum.

Etkinliğin adı "BOSS'U ÖLDÜRMEK"

Bu etkinlik grupların hem gücünü, hemde zeka ve stratejisini ortaya koyabilecekleri bir yarışma olacak.
Etkinlik yöneticisi tarafndan seçilecek belirli sayıdaki grupların aynı yerde (Etkinlik salonu gibi bir yer) oluşturulan ve aynı özelliklere sahip Boss ları hangi grup daha hızlı öldürme yarışması. Bu Boss İflis veya Yeşil Hidra gibi olabilir, kesimi fazla süre almayacak bir Boss bu işi görebilir diye düşünüyorum veya farklı bir Boss da yaratılabilir.

Umarım değerlendirir ve geliştirirsiniz.
Kullanıcı avatarı
InMyPlace
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen InMyPlace »

Civra yazdı:Merhabalar,
Etkinliğin adı "MARATON"

Abi iyi fikir ama sanmıyorum mesela sen sen daha yola çıkamadan ölürsün en fazla bankaya kadar deparla gidebilirsin lodos kaleden :)
Kullanıcı avatarı
Ayhilallll
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ayhilallll »

6 Şar grup lar halınde Turnuva yapalıM. En son kalan grup kapsın ödülü...

Ödülü dediM ama bu kes ne vercenizi doğru düzgün yazın karışıklık olmasıN.
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim

Eymenbey Çığlıkx

“Genel Sohbet” sayfasına dön