Sonunca Beklenen OLdu

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
darking52
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Sonunca Beklenen OLdu

Mesaj gönderen darking52 »

Uzun Zamandır Yapmayı Düsündüğüm Ve karar Veremediğim Bişeyi Yaptım Yucex Loncasına aLımLaR baslamıstır herkesse acık 1 loncadır en az 40 lv yapmak gerekirdir suan 8 7 4 kişi wwar işte bnde bilmiom herkes facesini sölesin loncaya girecek kız erkek farketmez
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: <Never Walk Alone>

Re: Sonunca Beklenen OLdu

Mesaj gönderen ErNeSTo »

Başka lonca açacak varsa kirlilik yapmayıp buraya açsın :)
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

TokerxTeaM Açıldı beyler alımlar vardır :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: şaka bi yana bu aralar lonca açmak moda oldu lonca açmayana adam gözüyle bakmıolar :D :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
aNaRcHy
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen aNaRcHy »

darking52 yazdı:Uzun Zamandır Yapmayı Düsündüğüm Ve karar Veremediğim Bişeyi Yaptım Yucex Loncasına aLımLaR baslamıstır herkesse acık 1 loncadır en az 40 lv yapmak gerekirdir suan 8 7 4 kişi wwar işte bnde bilmiom herkes facesini sölesin loncaya girecek kız erkek farketmez
Yorumsuz. :lol:
Resim
Resim
Slogan Bulamadım...
Resim
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Loncanızın Kuklacı kanadını ben açabilirmiyim acaba :roll: :lol: :lol: :lol:
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ferhatbey »

darking52 yazdı:Uzun Zamandır Yapmayı Düsündüğüm Ve karar Veremediğim Bişeyi Yaptım Yucex Loncasına aLımLaR baslamıstır herkesse acık 1 loncadır en az 40 lv yapmak gerekirdir suan 8 7 4 kişi wwar işte bnde bilmiom herkes facesini sölesin loncaya girecek kız erkek farketmez

Çok komik olduğu için söylemek istediğim bir kaç söz var. :mrgreen:
Herkesse açık 1 loncadır kapat üşümesin :mrgreen: en az 40 lvl yapmak gerekirdir gerekirdir :mrgreen: Adam '1-c sınıfı hayat bilgisi terk ' :twisted: 39 yapsak olmaz mı kurtarmıyor mu hacı :mrgreen: 8 7 4 kişi war işte bende bilmiyom bence şöyle olmuş 8 var yazmış çok mu attım ne demiş :lol: 7 olsun aman beyaz yalan olsun bare 4 demiş en sonunda itirafı gerçekleştirmiş bende bilmiyom la kimse yok işte diyerekten :idea: :mrgreen: herkes facesini sölesin loncaya girecek kız erkek farketmez hacı twitter versek olmaz mı :mrgreen: Kız erkek farketmez derken ? seni tebrik ediyorum :mrgreen: cinsiyet ayırımı yapmıyor bravo nejdet :mrgreen:

hataları Kes:
Düsündüğüm = Düşündüğüm
bişeyi = birşeyi
Yucex = Yüceks . ( x ne ararla türkçede )
baslamıstır = başlamıştır
herkesse = herkese
acık = Açık
Lv = level (seviye)
gerekirdir = (gerekiyor,gerekmektedir.)
wwar = var
bnde = bende
bilmiom = bilmiyorum
facesini = facebook profilinize giriyorsunuz www.facebook.com/..... | noktalı yerinizde dolu olacaktır.Adresi Kopyalayıp Arkadaşa Gönderin :mrgreen: galiba onu anlatmaya çalışıyor , sanki Forum'da Özel Mesaj yok gibi :roll:
sölesin = söylesin
virgül ve nokta kullanmadan nefes almadan anlatışınada hayran kaldım

GELDİK ÖNERİ KISMINA
ana okulundan tekrar başlamanı istiyorum .
fazla sanal alemde takılma (v ,w,bilmiom,) katlettin türkçeyi.Sen daha loncanı bilmiyorsun lonca kuracağım diyorsun.Sana tavsiyem 8 er tane yan yana gulle diz 3 metre uzağa git gulleni fırlat hiç birini vuramazsın zaten sonra gulleleri toplayıp Kaç :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
cihannn
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cihannn »

açma moda oldu ama unutma gerçek samimi ve güçlü adamlar kendi içinde loncadır...birde gireceksen kalite loncaya gir yoqsa gidip eziq lonca kurupta yoq benun başkanıyıp deyipyte fors atmayın kardeşlerim git şaheser üret kalite loncalara girin
Choosensx
WaFFenx
Kholopasalı
Sonyx
iste asıl loncalar
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

cihannn yazdı:açma moda oldu ama unutma gerçek samimi ve güçlü adamlar kendi içinde loncadır...birde gireceksen kalite loncaya gir yoqsa gidip eziq lonca kurupta yoq benun başkanıyıp deyipyte fors atmayın kardeşlerim git şaheser üret kalite loncalara girin
Choosensx
WaFFenx
Kholopasalı
Sonyx
iste asıl loncalar
Bir türkçe katiliyle daha karşı karşıyayız..
yoqsa = yoksa
eziq = ezik
yoq = yok
benun başkanıyıp = ben onun başkanıyım
deyipyte = deyipte
kardeşlerim git şaheser üret kalite loncalara girin = kardeşlerim (çoğul) git (tekil) şaheser üret (tekil) kalite (tekil) loncalara girin (çoğul) :mrgreen:
....x , = X türkçede yok ...
Kholopasalı = Kholpashalı doğru yazılışı ama Kholpa değil kolpa Pashalı değil Paşalı

TÜRKÇEYE SAHİP ÇIKALIM LÜTFEN :idea:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

Uzun Zamandır Yapmayı Düsündüğüm Ve karar Veremediğim Bişeyi Yaptım

xoduncu loncası sizlerle

loncada şuan 8 7 4 kişi var bende tam bilmiyorum kız erkek ayrımı yok isteyen gelebilir

başkan : dehşetxoduncu

bildiğim kadarıyla üyelerimiz

züperxoduncu

emeklixoduncu

sonxoduncu

vahşixoduncu

orjinalxoduncu

bildiğim kadarıyla bu kadar oduncu muz mevcut

loncaya alıp ta unuttuğum oduncular isimlerini yazsınlar.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

başkanalrı türkçeyi bilmiyor bu loncanın :) gerekirdir :D 8 7 4 kişi :D asdashdhashdhashdhasd

“Genel Sohbet” sayfasına dön