Onca emek onlarca üye kazandırma göz bozukluğu zaman harcaması sinir krizinin ucundan geçmenin sonucunda İKV nin bize verdikleri
Her susturması açıldığında bölgeden seviyesini gösteren insanlara blok atmama
Bir nick değiştirme büyüklü küçüklü görsel saçmalık için 30 TL
Akçe sistemi ile büyük ihtimalle reel parayı oyuna çevirme sonucunda zenginin fakiri ezmesi
Boş vaatler
Boş umutlar
Grup bölgelerinde harcanan o kadar saat sonucunda verilen büyük ödül MADALYA
Bunları uzatabiliriz ancak yine zaman kaybı İKV nin düzeleceği yok
İstanbul Kıyamet Vakti için yaptığınız fedakarlıklar.
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- atmacaoglu
- İskele Babası
Re: İstanbul Kıyamet Vakti için yaptığınız fedakarlıklar.
Vandervaart yazdı:) Yaptığım fedakarlıklar çok
) Zamanında Sigara paramı PLUS a verdiğimi hatırlıorm
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Kurtlarxfearx yazdı:Onca emek onlarca üye kazandırma göz bozukluğu zaman harcaması sinir krizinin ucundan geçmenin sonucunda İKV nin bize verdikleri
Akçe sistemi ile büyük ihtimalle reel parayı oyuna çevirme sonucunda zenginin fakiri ezmesi
Boş vaatler
Boş umutlar
zengin fakire katılmıyorum o sistem gelse de 10-30 tl aralığında olur zaten bu oyunu oynayan öğrenci de olsa 10 tl yi birleştirebilir yani fakir zengin pek farkedeceğini sanmam.Ben lise 2 ye giden bir öğrenciyim ve sadece haftalık harçlığımdan çok az kısarak (zaten 3 ay da bir alıyorum) 1,5 yıldır plus paket alıyorum hiç de zorlanmıyorum.Zaten bu sonuçta bir oyun.İsteyen istediği gibi oynamak da serbest
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
nick değiştirmey e 30 TL alanların akçeye 10 tl alacağını mı sanıyorsun? Ben de Lise 1 deyim knight oyununa 100tl den fazla yatırdığım oldu ben parayla item alabilirim bu oyunda ancak oyunda adillik istiyorum. Ayrıca bu plus gibi bir şey değil 30 tl ye 3 ay akçe bedava değil 1000 akçe 50 TL gibi bir şey ne kadar akçen olursa o kadar güçlü olursunturkoxHAMSTER yazdı:Kurtlarxfearx yazdı:Onca emek onlarca üye kazandırma göz bozukluğu zaman harcaması sinir krizinin ucundan geçmenin sonucunda İKV nin bize verdikleri
Boş vaatler
Boş umutlar
zengin fakire katılmıyorum o sistem gelse de 10-30 tl aralığında olur zaten bu oyunu oynayan öğrenci de olsa 10 tl yi birleştirebilir yani fakir zengin pek farkedeceğini sanmam.Ben lise 2 ye giden bir öğrenciyim ve sadece haftalık harçlığımdan çok az kısarak (zaten 3 ay da bir alıyorum) 1,5 yıldır plus paket alıyorum hiç de zorlanmıyorum.Zaten bu sonuçta bir oyun.İsteyen istediği gibi oynamak da serbest![]()
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Kurtlarxfearx yazdı:nick değiştirmey e 30 TL alanların akçeye 10 tl alacağını mı sanıyorsun? Ben de Lise 1 deyim knight oyununa 100tl den fazla yatırdığım oldu ben parayla item alabilirim bu oyunda ancak oyunda adillik istiyorum. Ayrıca bu plus gibi bir şey değil 30 tl ye 3 ay akçe bedava değil 1000 akçe 50 TL gibi bir şey ne kadar akçen olursa o kadar güçlü olursunturkoxHAMSTER yazdı:Kurtlarxfearx yazdı:Onca emek onlarca üye kazandırma göz bozukluğu zaman harcaması sinir krizinin ucundan geçmenin sonucunda İKV nin bize verdikleri
Boş vaatler
Boş umutlar
zengin fakire katılmıyorum o sistem gelse de 10-30 tl aralığında olur zaten bu oyunu oynayan öğrenci de olsa 10 tl yi birleştirebilir yani fakir zengin pek farkedeceğini sanmam.Ben lise 2 ye giden bir öğrenciyim ve sadece haftalık harçlığımdan çok az kısarak (zaten 3 ay da bir alıyorum) 1,5 yıldır plus paket alıyorum hiç de zorlanmıyorum.Zaten bu sonuçta bir oyun.İsteyen istediği gibi oynamak da serbest![]()
bir gm in açıklamasında yazıyordu kimdi unuttum.Bu akça sistemi oyundaki dengeyi bozmayacak diyordu.Senin dediğin gibi 50 tl falan olmaz.Zaten 50 tl olursa kimsinin alaacağını sanmıyorum.Bir de sadece isim değiştirme 30 tl değil ki.Eskiden 3 aylık plus 36 tlye denk geliyordu.Şimdi ise 3 aylık paket + isim değiştirme 30 tl bence uygun.Çok iddialı konulşmuyorum dediğin gibi çıkarsa laf yemiyim
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
turkoxHAMSTER yazdı:Kurtlarxfearx yazdı:nick değiştirmey e 30 TL alanların akçeye 10 tl alacağını mı sanıyorsun? Ben de Lise 1 deyim knight oyununa 100tl den fazla yatırdığım oldu ben parayla item alabilirim bu oyunda ancak oyunda adillik istiyorum. Ayrıca bu plus gibi bir şey değil 30 tl ye 3 ay akçe bedava değil 1000 akçe 50 TL gibi bir şey ne kadar akçen olursa o kadar güçlü olursunturkoxHAMSTER yazdı:Kurtlarxfearx yazdı:Onca emek onlarca üye kazandırma göz bozukluğu zaman harcaması sinir krizinin ucundan geçmenin sonucunda İKV nin bize verdikleri
Boş vaatler
Boş umutlar
bir gm in açıklamasında yazıyordu kimdi unuttum.Bu akça sistemi oyundaki dengeyi bozmayacak diyordu.Senin dediğin gibi 50 tl falan olmaz.Zaten 50 tl olursa kimsinin alaacağını sanmıyorum.Bir de sadece isim değiştirme 30 tl değil ki.Eskiden 3 aylık plus 36 tlye denk geliyordu.Şimdi ise 3 aylık paket + isim değiştirme 30 tl bence uygun.Çok iddialı konulşmuyorum dediğin gibi çıkarsa laf yemiyimama dediğim gibi bunu göze alamazlar çok oyuncu kaybederler bence çok pahalı olmayıp oyun içindeki gücünü de çok fazla arttırmayacaktır.
az da olsa bence yaptıkları yanlış ikv nin diğer oyunlardan farkı vardı tek tek bu farkları yok ediyorlar
Ula elektirik faturasını yatırmadım plus aldım o ayda birşey düşmedi ama elektirike faiz geldi :mrgreen:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Ferhatbey yazdı:Ula elektirik faturasını yatırmadım plus aldım o ayda birşey düşmedi ama elektirike faiz geldi :mrgreen:
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge Of Nobility
Oyun düzeni bozulmayak sözünü eden Lathander. Ayrıca hamster sana katılmıyorum 10 - 20 tl alırsın belki akçe ancak , 1200 akçeyle 500 akçe bir değil
- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Benim yaptığım fedakarlık imzamda var zaten..
Buradan da ulaşabilirsiniz..
Buradan da ulaşabilirsiniz..
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=51738