grigandalf yazdı:s.a ilyas.haberini aldım yazmaya geldim grigandalf ben eski ikv oyuncusu halen dvm ettigim yeri biliyosun zaten beklerim.dvm ediyosan ikv ye umarım azami saygıyı hakeden kıymetli kişilğini üzmezler.ikv ye dvm eden diger arkadaslarada iyi eglenceler dilerim.evvelden bi ara bende oynamıştım şu an tanıyan olmayabilir.selametle kalın.
Seni görmek Ne güzel hocam bana yıllar önce bir sözün vardı unutmadım halen..Bir gün sende terk edip gideceksin bu kürkcü dükkanını..Er yada geç...Bırakıp gittik ne vedaya yüz tuttu ellerimiz nede siteme..Ne önemi varki artık İKV deki dostluğun yada düşmanlığın.Hepsi yaşandı ve bitti.
Birileri sevinmesin beni sizler değil bıraktıran.Kendi isteğim ve arzum çerçevesinde bıraktım.He olursa içinizde bir ferahlama sanmayınki bu oyun bana dar Unutmayın bize her gün yer bulunur.Ben varken sizler yoktunuz..
İceage seni unutmak mümkünmü kardeşim.Hoşgeldin kardeşim :=) Umarım eski bıraktığın gibi sanırsın her şeyi...
xXxKaRaDaYIxXx
Efsaneler Asla Ölmez ... Sadece İmaj Değiştirir...
Bütün bu yorumlar için herkese teşekkür ederim. + kardeşim CCMM de oyuna dönecek bunun da mesajını aldım.
pek sevilen biri olmamam arz oluşumdandır prince kardeş az can yakmamıştık.
Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, aksa da kanım korkma; haini güldürmem
iceage yazdı:Bütün bu yorumlar için herkese teşekkür ederim. + kardeşim CCMM de oyuna dönecek bunun da mesajını aldım.
pek sevilen biri olmamam arz oluşumdandır prince kardeş az can yakmamıştık.