DURUN DURUN ÜSTTEKİNİ OKUMAYIN ÜSTEKİEN TAM DÜZENLİODUM MESJAI YAZDIM DAHA DÜZELTEMEZSİNİZ BİŞİ BİŞİ DEDİ: Bende 10 Tane Çelik Vardı Fyll Paslanmaz Çelik üretmiştim(akıl)
Ama O İş gerçekten Acayip paza kazandırıo...heleki son maden olarak karbon kalınca Bi de bişi dicem Loncaya Bir Sİte kurmak Gerek..Bu sorumluluğu Alabilirim Ama .Com Felan Lazım Buda paralı İşler...
Eğer Para Bulursam Web Site Kuracağım...Zaten Ben Web tasarım Okudum:D Teccrübeler Var Kendime Ait siteler,Forumlar,Bloglar V. V.b İkv Lonca Sitesi İlkk denemem oLACAK AMA Denemeye Değer..Bu Arada Savaşçım 49 lewel Yeni çarlar AÇıp Sürekli Para Kasıorum Fakat Plus Olmadığı İçin karizma satamıorum...Karizma Alan adamlar Mutlaka Plus İstio... Arkadaşlar Ganoderma İşine Gelince 35 lewel Çarım var Kurt mağarasında Mantar Çekiorum...6 Tane Mantar Çektim 1 Tane Sinek Mantarı Mı NE iŞTE O Çıktı...Muhtemelen lewel 38 e kadar felan orada kasılacam...bu süreç içerisinde o mantarları çekicem.bide Para Üretmenin diğer yoluda ğplus olan arkadaşlar varsa üretimi sıfırlayıp kinyacı yapsınlar Bakıorum oyunda 100 tane Ejder Kk İksirini ePEY Paraya satıolar...
Bizde böle yapalım...Şahesere Gelince Şu An Bnm Üstüm Full yücelen sadece ceket kaldı...Bi diğer para kasmak İçin Planım İse Silahtar Çar Yapıcam...Bölece reçteleri üreticem.Savaşçım Lonca İçin hazır sadece isim lazım.isim değiştirme kONUSUNDA Yardım edecek olursa sevinirim.BU Arada Şaheser Üretmek Size Kalmış Bana Şaheser Üretmesekde Olur...Zaten Üretirsekde Bana Sıera gelmez En SOn Bn girdim Loncaya.Şaheser değilde Bana Şöle yücelen kafa alsak daha iyi.Üstüm zaten Ardeneler+hedef gözlük...Para SIkıntısı Yaşayan arkadaşlara yardım etmeye Çalışırım Ama Şu aralar bendede para yok.Hemde öle 100 bn felan da yok örs param yok...Maden Çekmede Bende şans 0 zaten ama Gano çekmeyi deniom..Demir,Adaçayı,Ökse Vb Madenleri Bulunca Loncamızdaki Arkadşalarda Lazım olanlarra Veririm.Deidğim gİBİ Fastx Loncası Bnm İçin Büyük Önem taşıo Ama İsim değiştirme Alamıorum..Oyunda ALmayı Denesem zaten Milletin Hepsi Ğırkız 35m çalınmasaydı İyi olacaktı.
49 lewel savaşçımın Şu AN Ki adı Dangerking(Loncaya Bağşlı değil)İtemleri; Yücelen Halit Pant
Yücelen eldiven
Yücelen Ayak
Yücelen Halit yüzük
Yücelen Halit Kolye
Urban Tora tora satır
Bayan hedef netleştiren gözlük(Ayrıca x2 erkek fizik x1 bayan fizik de var)
Neden Bu kadar gölük aldın die soranlara Ticaret Diyeyeim...Bir Tane erkek gözlüğü adamın teki 1m 200 e satıodu Bende almıştım..2m 800 e sattım.Şimdi de Böyle Yapa Yapa Para Biriktiririm die düşünüom.Ama Karbon çeliği üretmekte Mantıklı.Ayrıca Bide Değersiz Mdenlerde Bu aralar Çok Pahalı;Tungsten 20 bin,Demir 10 bin,Turkuaz 6 bin,Topaz 10 bin,Adaçayı 8 bin,Ökse 7 bin Böle Bişiler İşte.Bu tür Madeni olanlar Bana Yollayabilirler...23 puan Kimyacı çar var Yunus Kk İksiri Üretirim...Ondan sonra çarşı sokağı iksir,savunma iksir felan v.b iksirler üretirim...Zaten İsim değiştirme Olursa Bu Çarda Büyücü Loncada Büyücü çara Çok Gerek duylur Bu çarıda Loncaya Kaydedecem Ama İşlte Yönetim Sağlam Kazık Attı...Oyunda Trip Attık 1 Hafta Susuturlma Yedik.Ondan Kelli dahada Yönetime Laf Yok Yönetime Saygı Duyuyom:DNese Fazla Uzatmayalım Zaten Bu Yazıyı da Okumayacaksınız Eminim.Çünkü Epeeey Uzun Bi yazı Oldu.He Bide(Lanet oLsun Hale Bitmedi)Web Site İşinide Unutmadım Ha
İyi oyunlar
Bana 30m Yeter Onunla Yücelen Kafa Koparan Alırsam Çoook Süper Bir çarım Olucak...
Ondan Sonrada Tank Yaparım Çarı Zaten Şu An Farabi yüzük+Farabi * Lı Ayak+membure zırh felan var...Migrat Felan Atarım Işık Hanım Düşer Sonra Çarı Dizerim Ondan Sonra Şaheser
DEDİĞİM GİBİ BANA SADECE YÜCELEN KAFA VERİN YETER TEK İSTEDİĞİM BU!ONUN HARCİNDE BENDEN SONRA GELENLERE SIRAMI DEVREDİOM :d
ARKADAŞLAR HERKES İÇİN UYGUN BİR SAAT YAZIN; MESELA BENİM İÇİN UYGUN SAAT HAFTA İÇİ HER GÜN:15:20 İLE 16:30 ARASI HAFTA SONU İSE HİÇ OYUNA GİREMİYORUM (TOPLANTI İÇİN GEREKLİ LÜTFEN YAZINIZ)
İmzama kOYUCAM Ama İsim değiştirme Alsam...
Ben Bundan Sonraki Hafta Saat 09:13:00 arası Oyundayım...
Bir Hafta Öğlen Giriorum Bir Hafta Sabah Pc ye Abim Şöküo
ByKiNg yazdı:ARKADAŞLAR HERKES İÇİN UYGUN BİR SAAT YAZIN; MESELA BENİM İÇİN UYGUN SAAT HAFTA İÇİ HER GÜN:15:20 İLE 16:30 ARASI HAFTA SONU İSE HİÇ OYUNA GİREMİYORUM (TOPLANTI İÇİN GEREKLİ LÜTFEN YAZINIZ)
Ben toplantılara katılamam bu forum üzerinden ypaabiliriz özel sır bişise özelime atarsanız sevririm yazları her gün PC de olduğum gibi kışları bu ikan daralıyor işşallah Lise 3 te sabahçı olucaz o zmn girerim ..
Arkadaşlar bir suru yorum yapmışsnız okudum.Bence cemberlıtasa kadar herkesde saheser olsa super olucak.3 mavı kayayı Loncaca halledelım gerekırse diğer butun madenlerı ben alırım.Onumuzdekı aylarda elıme oyun parası gecebılır onuda zaten Lonca ıcın kullanıcam arkadaslar oyunda oldugunuz surece Ilk once 47 lwl olmayı amaclayın
Daha sonra madenlerde durun zaten su anda madenlerın tam yerlerı bellı değil ayıptır solemesı cok B.ktan ıs yapmışlar.
oNUN ICIN 47 lwl olsun.herkes daha sonra herkes madenlere koşssun.Yazın zaten en az 20 uye alıcaz cok az uye sayımız var ama ben gınede mutluyum az ama özüz.Adam gıbı adamlar var Loncamızda herneyse herkes Ilk once charlarını kassın daha sonra maden ısı arkadaslar bunun acelesı yok er yada gec herkese uretcez soz ağızdan bir kez çıkar.
Lonca Toplantısı ısınıde ben Cengıze bırakıyorum.Cengız veya sızler belırlı bır saat ve gun ayarlayın herkes ıcın uygunsa gelırız çaplıca konuşuruz.