BöyLe DEstek oLmaz oLsunNNN...
BöyLe DEstek oLmaz oLsunNNN...
Hesabım 07.02.2011 Tarihinde hattımı ele geçiren bir şahıs tarafından calınmış ve bütün karakterlerim başka bir hesaba aktarılmıştı bu konuyla ilgili destege 10.02.2011 tarihinden bu yana 6 adet mail attım ama nasıl bi destek ekibiyse 1 tanesine olumlum yada olumsuz herhangi bir cevap alamadım ve sizin bu yaptıgınız hırsızlıgı yapan şahısın hoşuna gitmiş olacak kı benim hesabımla kendi hesaplarıymış gibi ve benim adımı kullanarak oyundaki arkadaşlarımı dolandırmaya calışıyor belki bu konuyla ilgilenmiyosunuz takmıyosunuz ama benim hesabımla yapacagı hırsızlık olaylarıda ortaya cıktıgı zaman daha büyük sıkıntılar sizi bekliyo olucak diycem destek ekibine ama kimsenin taktıgı yok ki 6 mailin 1 tanesine 10 günde olumlu yada olumsuz bi cevap gelmiyosa allah böyle destek ekibini başımızdan eksik etmesin diycek bişey bulamıyorum verceginiz destek buysa şurda kaLsın siz böyle ilgilenmedikce hırsızların iştahı kabarır tabi adamlarda haklı kimsenin taktıgı yok ki durmadan birilerinin hesaplarını soyuyolar destek cevap vermiyo forumda elini sallasan destekden birisine carpıyo konulara meraba şoyledir böyledir deyip geçiştirmesini cok iyi biliyonuz 6 tane mailin 1 tanesine cevap atması zor geliyo herhalde elinizi kıpırdadıp da olumlu yada olumsuz herhangi bi cevap atmıyosunuz....
Re: BöyLe DEstek oLmaz oLsunNNN...
Öyle cevap vermiyorlar 
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Aramıza hoş geldin. Nihayet anladın. Bu yönetim bizi sömürür mağdur olduğumuzda hiçbir şey yapmaz. Bak akçe sistemi de gelecek gör bak kaç kişi oyunu bırakacak kılları bile kıpırdamayacak. Bizler onların elinde birer kuklayız ne yazık ki oyunda arkadaşlarımız var veya bağımlısıyız.Xxinfazxx yazdı:Hesabım 07.02.2011 Tarihinde hattımı ele geçiren bir şahıs tarafından calınmış ve bütün karakterlerim başka bir hesaba aktarılmıştı bu konuyla ilgili destege 10.02.2011 tarihinden bu yana 6 adet mail attım ama nasıl bi destek ekibiyse 1 tanesine olumlum yada olumsuz herhangi bir cevap alamadım ve sizin bu yaptıgınız hırsızlıgı yapan şahısın hoşuna gitmiş olacak kı benim hesabımla kendi hesaplarıymış gibi ve benim adımı kullanarak oyundaki arkadaşlarımı dolandırmaya calışıyor belki bu konuyla ilgilenmiyosunuz takmıyosunuz ama benim hesabımla yapacagı hırsızlık olaylarıda ortaya cıktıgı zaman daha büyük sıkıntılar sizi bekliyo olucak diycem destek ekibine ama kimsenin taktıgı yok ki 6 mailin 1 tanesine 10 günde olumlu yada olumsuz bi cevap gelmiyosa allah böyle destek ekibini başımızdan eksik etmesin diycek bişey bulamıyorum verceginiz destek buysa şurda kaLsın siz böyle ilgilenmedikce hırsızların iştahı kabarır tabi adamlarda haklı kimsenin taktıgı yok ki durmadan birilerinin hesaplarını soyuyolar destek cevap vermiyo forumda elini sallasan destekden birisine carpıyo konulara meraba şoyledir böyledir deyip geçiştirmesini cok iyi biliyonuz 6 tane mailin 1 tanesine cevap atması zor geliyo herhalde elinizi kıpırdadıp da olumlu yada olumsuz herhangi bi cevap atmıyosunuz....
BaşLArım Ben böyLe oyunaDa DesTeginede Ya 10 gün oLdu 10 gündür hesaBı Calan karakTerSiz BunLarın Bişey Yapmadıgını biLmedigi için Benim Hesabımda arkadaşlarımı dolandırmaYa kaLkıyoR işe geLdimi ikv yi geliştirmeye calışıyolar yok destek ekibi harıl harıl calışıyo başlarım ben böyle işe 10 günde 6 tane mail'in hiç birisinemi cevap verilmez böyle saçmalık mı olur 3 yıllık emegim sizin için bu kadar önemsiz olabilir belki ama ben kocaman bi 3 yılımı verdim o hesapları o hale getirene kadar ve calan karaktersiz şu anda benim emegimin üstüne oturdu oynuyo adamlarda hala tık yok mail'in bi tanesine olum lu yada olumsuz şunu yapın bunu yapın şoyle olur böyle olur diye herhangi bi cevap gelmiyo 750 bin kişinin oynadıgı türkiyenin ilkt TÜRK yapımı oyununun destek ekibi bu kadar ilgisiz oluyorsa başlarım ben böyle oyuna
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Xxinfazxx yazdı:BaşLArım Ben böyLe oyunaDa DesTeginede Ya 10 gün oLdu 10 gündür hesaBı Calan karakTerSiz BunLarın Bişey Yapmadıgını biLmedigi için Benim Hesabımda arkadaşlarımı dolandırmaYa kaLkıyoR işe geLdimi ikv yi geliştirmeye calışıyolar yok destek ekibi harıl harıl calışıyo başlarım ben böyle işe 10 günde 6 tane mail'in hiç birisinemi cevap verilmez böyle saçmalık mı olur 3 yıllık emegim sizin için bu kadar önemsiz olabilir belki ama ben kocaman bi 3 yılımı verdim o hesapları o hale getirene kadar ve calan karaktersiz şu anda benim emegimin üstüne oturdu oynuyo adamlarda hala tık yok mail'in bi tanesine olum lu yada olumsuz şunu yapın bunu yapın şoyle olur böyle olur diye herhangi bi cevap gelmiyo 750 bin kişinin oynadıgı türkiyenin ilkt TÜRK yapımı oyununun destek ekibi bu kadar ilgisiz oluyorsa başlarım ben böyle oyuna
Aynı durum benim için de geçerli arkadaşımın charı Delicii ve Hitchh kaç senedir çalıntı. Elimizde kanıtlar var ancak destek ekibi bir şey yapamazmış Mynet hesabıymış.
yaşaarım inşl çarını en kısa zamanda alırsın bu yönetimden bi yol olmaz o ayrı bi mesele 4 yıldır gece gündüz emek gösterdin biliyorum diyece kbişey bulamıyorum yapanlar utansın
benim hesabım sobee hattımı caldılar ve turkcelden pin kodunu alıp bütün karakterlerimi aktardılar destekte ki arkadaşlardan biri cıkıp demiyor ki şunu yapmanız gereklidir karakterlerin aktarıldıgı sabah ın gecesi saat 2.15 sularında oyundaydım ve karakterlerin fotorafını alırım her oyundan cıkmadan yine almıştım sabah girdim hiç birisin yerinde yok hattı calan şahıs karakterleri aktarmış ama adamların umrundamı 6 mail'den herhangi birisine bile 10 gündür cevap atmıyolar vercekleri destek budur işte bunların
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
GünaydınlaR.
Karakterinizin güvenliğinden sizler sorumlusunuz.Bu durum ile birlikte suçu destek ekibi vs. birilerine atmanız hiç te güzel bir durum değildir. Hattınız ile birlikte karakterlerinizin çalındığını söylemişsiniz.Kendi bilgilerime dayanarak Destek ekibinin bu konuda sizlere bir yardımı olamayacağını düşünüyorum. Ancak siz umudunuzu kaybetmeyin size verilecek olan cevabı bekleyiniz.
Karakterinizin güvenliğinden sizler sorumlusunuz.Bu durum ile birlikte suçu destek ekibi vs. birilerine atmanız hiç te güzel bir durum değildir. Hattınız ile birlikte karakterlerinizin çalındığını söylemişsiniz.Kendi bilgilerime dayanarak Destek ekibinin bu konuda sizlere bir yardımı olamayacağını düşünüyorum. Ancak siz umudunuzu kaybetmeyin size verilecek olan cevabı bekleyiniz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Forum ve oyun içerisinde üstüne basarak sizlere anlatmak istediğimiz halde yinede hesap haklarınızı başkaları ile paylaşıyorsunuz.
Hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik/hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.
Hesabınızı geri alabilmeniz için servis sağlayıcınızla irtibata geçmeniz gerekmektedir.
İyi Forumlar.
Forum ve oyun içerisinde üstüne basarak sizlere anlatmak istediğimiz halde yinede hesap haklarınızı başkaları ile paylaşıyorsunuz.
Hesap güvenliğiniz, bildiğiniz ve kullanıcı sözleşmesinde kabul ve tahayyüt ettiğiniz üzere sizlerin sorumluluğundadır. Gerek oyun içi, gerekse İKV ile bağlantılı/alakalı olarak tüm resmi çerçevelerden bildirdiğimiz üzere lütfen, üyelik/hesap bilgilerinizi 2. kişiler ile paylaşmayınız.
Hesabınızı geri alabilmeniz için servis sağlayıcınızla irtibata geçmeniz gerekmektedir.
İyi Forumlar.
Koray YAR
destek ki ne destek
geçenlerde kuzenimle beraber çok ciddi bi oyun hatasıyla ilgili form yolladık desteğe
2 gün sonra cevap geldi
eşyanızı geri veremeyiz hali hazırda kaybolan eşya geri getirme sistemi durduruldu die saçmalamışlar
halbuki hatanın eşyayla uzaktan yakından alakası yok
bizde desteğe geri dönüş yapmadık bunlar bizi takmıyor gönderdiklerimizi okumadan cevp yazıyorlar die
geçenlerde kuzenimle beraber çok ciddi bi oyun hatasıyla ilgili form yolladık desteğe
2 gün sonra cevap geldi
eşyanızı geri veremeyiz hali hazırda kaybolan eşya geri getirme sistemi durduruldu die saçmalamışlar
halbuki hatanın eşyayla uzaktan yakından alakası yok
bizde desteğe geri dönüş yapmadık bunlar bizi takmıyor gönderdiklerimizi okumadan cevp yazıyorlar die