Akçe ve + baska geLİYOR
Akçe ve + baska geLİYOR
Evet akçe ve + basma geliyor duygularınızı alalım...
{YÖNETİCİ}:Akçe ve item yükseltme çemberli taş güncellemesi ile aktif olucak...
Re: Akçe ve + baska geLİYOR
IKV'nin yapımcı olan yönetim tarafı kutu satışlarının ne denli olduğunu görünce oyunu tamamen paraya dökmek istedi. Akçe satarak, + basmak için ayrı pin satarak artık daha fazla oyun kazanacak. Kısacası maden başında geçen uykusuz saatlere yazık olacak. Parası olan kazanırken, emektar insan yine altta kalacak. Çemberlitaş Eklentisi -şimdiden- Hayırlı Uğurlu Olsun!
Not: Söylentilerden ibarettir.

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Tryagain yazdı:IKV'nin yapımcı olan yönetim tarafı kutu satışlarının ne denli olduğunu görünce oyunu tamamen paraya dökmek istedi. Akçe satarak, + basmak için ayrı pin satarak artık daha fazla oyun kazanacak. Kısacası maden başında geçen uykusuz saatlere yazık olacak. Parası olan kazanırken, emektar insan yine altta kalacak. Çemberlitaş Eklentisi -şimdiden- Hayırlı Uğurlu Olsun!
geldimi çemberli
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
GELMESİN KARDEŞİM + BASMA FİLAN İSTEMİYORUZ BÖYLE BİR ŞEY AKÇE GELSİN + BASMA GELMESİN.
ReGaLuaS
OYUNUN GİD GİDE İÇİNE ETTİNİZ ARTIK RESMEN BUNE RESMEN METİN 2 OYNUYORUZ KARDEŞİM AKÇE NERDEN ÇIKTI + YÜKSELTME NERDEN ÇIKTI BU NE SAÇMALIK YAA OYUNU DA BIRAKIYORUM GİD GİDE ÇORBA YAPTINIZ OYUNU VALLA ALIN OYUNUNUZU BAŞINIZA ÇALIN ŞİMDİ
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Akçe çanta penceresinde durarken neden bu kadar tepki verilmiyordu?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Lütfen burdan devam edelim , görüşlerimiz aynı konu altında birleşsin. :arrow: viewtopic.php?f=46&t=52385
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
:idea:Acar yazdı:OYUNUN GİD GİDE İÇİNE ETTİNİZ ARTIK RESMEN BUNE RESMEN METİN 2 OYNUYORUZ KARDEŞİM AKÇE NERDEN ÇIKTI + YÜKSELTME NERDEN ÇIKTI BU NE SAÇMALIK YAA OYUNU DA BIRAKIYORUM GİD GİDE ÇORBA YAPTINIZ OYUNU VALLA ALIN OYUNUNUZU BAŞINIZA ÇALIN ŞİMDİ
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Biz İkv'yi seçtik.Nedeni ise diğer oyunlar gibi + basmak denen birşey yoktu.Şimdi adam gidecek baba parasıyla akçeyi bascak karakterine.Sonuçta + en fazla kaç olursa yapcak emek harcayıp şaheser üretenler ortada kalacak.Oyun git gide kötüleşiyor ama yönetim farkında değil.Bu akçe sistemi gelirse oyunun en az %30'luk bir kısmı oyunu bırakacaktır.Artık oyundan zevk alamıyorum.
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)