4 yıldık oyuncuyla 4 günlük oyuncu arasındaki fark kapanırsa oyunu bırakırım.Verdiğim emeklere, zamana yazık.Felipemassa yazdı:Belki biz önyargılı düşünüyoruz belkide sen yanılıyorsun.Eğer gerçek parayla akçe satılacaksa ha 4yıl oynamışsın ha 4gün oynamışsın birşey farketmeyecek.Diyorsunuz şaheser düşmüyor.Şaheserleri alışverişe koyma olsun ne biliyim şaheser zırhların reçetesi rüstemde satılsın.(Ama reçete olursa malzemeleri zor şeyler olsunki herkes üretemesin.)Eğer biz yanılıyoruzda oyun parasıyla alınacak ise bence gayet güzel olur.Oyuna bunca sene emek veren arkadaşlar dahada rahatlar.Sadece efekt ve görüntü için gerçek para kullanılacaksa bence gereksiz olur.Yani bir kişi sadece görüntüsü düzgün olacak diye oyuna para verirmi.(Açıkçası ben vermem.)Dükkan olayı iyi olacak gibime geliyor.Ama olay iyice m2 ye benzemeye başladı.Ben ikvyi kendine özgün bir oyun olduğu için oynuyordum ama ikvde m2ye benzeyecekse bence oyuncuların çoğu oyunu bırakır.Diyorlarki oyunda velet kalmıycak.Bende diyorumki oyunun yaş ortalamasına bakarsan 15 16 17yaş genellikle bu oyunu oynuyor.Daha yüksek olanda var daha düşük olanda.Ama genel olarak böyle.Herneyse artık yorum yapmıyacağım bu konu hakkında.Bende diğer arkadaşlar gibi bekleyip göreceğim.XxXszrXxX yazdı:Yorumlara Kısaca Göz Attım da ,
Fazla ön yargılı davranıyorsunuz arkadaşlar , Sabır Selametin Anahtarıdır Diyeyim.. Biraz Sabır Bakalım bizi neler bekliyor , eğer arkadasların tahminleri gibi para ile birseyler yapılacak olursa Ben Dahil bir çok oyuncu oyunu bırakacaktır çünkü ; Parayı basan kral olacaksa zaten bu oyunda bunca zamandır Online olarak geçirdiğim zamana yazık.. :!:
Bu güncellemenin daha çok görsel olarak olacağını düşünüyorum.Örneğin karakter tipini değiştirme Saç stili v.s oyunda oluşan bazı açıklarda Hair düşüyodu depar ikonuyla bu Hair(Saç)ların yeni saç stilleri olacağını düşünüyorum.YENİ savaşçı(büyücü)(şifacı) (erkek/bayan) pantılon/ceket v.s itemler düşüyo 49 seviye bunlarında yeni açılacak olan İKV dükkan satışıyla normal itemlerden farklı görünümüyle oyunda yer alacağını düşünüyorum.Şaheser satışı gibi birşey olmaz umarım. Şaheser satışı gibi bir olay olursa oyunculardan çok büyük bir tepki almayı göze alırlar.
Kaş yapalım derken Göz çıkartmazlar umarım yararlı bir eklenti olur.