FAST LONCASI RESMİ FORUM SAYFASI !!! ...( YeNi)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ByKiNg
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: FAST LONCASI RESMİ FORUM SAYFASI !!! ...( YeNi)

Mesaj gönderen ByKiNg »

ByKiNg yazdı:EMRE HADİ BİR YORUM YAP xD
HADİ LA ELİM YORULDU YENİLE YAPA YAPA xD
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
Kullanıcı avatarı
Fastxwolf
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Fastxwolf »

ByKiNg yazdı:BEYLER ADIM ÇOK GEÇMİŞ KONUŞMAYALI ŞİMDİ ÖNCE SUİKASTEN BAŞLAYALIM SUİKASTXHP Mİ NEY O ABİMİN CARIYDI ABİM OYUNU BIRAKINCA BANA KALDI BENDE O CARI HİÇ KULLANMADIM XBROKEN (oyundaki kankam FASTXWOLF(EMRE)TANIYOR) CARI ONA VERDIM KULLANICI VE ŞİFRESİ ONDA İÇİNDE 2.5 M VARDI 1 MİNİ KENDIM ALDIM 1,5 M İNİ KANKAMA VERDİM......BU HESAPTA ABİMİN BENİM HESABIN ADI:KRALLARTEAM(FORUM HESABI OYUN HESABI DEĞİL xD) O KİLİTLENİNCE BUNU ALDIM ......
KP İŞİNE GELİNCE DÜŞÜNDÜM VE SAÇMA OLDUĞUNA KARAR VERDİM(KENDİ DÜŞÜNCEM ZIT DÜŞÜNEN OLABİLİR)SPLASH(GÜRKAN):SANA GELİNCE KARDEŞ BENDE PLUS DEĞİLİM YANİ KENDİNİ YANLIZ HİSSETME O KONUDALONCAM:3 MAVİ KAYA
3 AKİK
4 MENEKŞE ELMAS
1 KADİM
2 MERAN MÜCEVHERİ
1 LİDERLİK SEMBOLÜ
DAHA GEREKLİ OLAN VAR AMA ZOR OLANLAR BUNLAR GERÇİ AKİKLERİ BEN ALIRIM ALACAK PARAM VAR......
ŞİMDİ ARKADAŞLAR KP KONUSUNDA HEM FİKİR DEĞİLİM HEM MEHMETLE HEMDE GÜRKANLA ÇÜNKÜ BENİM DAHA İYİ BİR FİKRİM VAR.....
KENDİ FİKRİM(BUNU DAHA ÖNCEDE BİR ÇOK KEZ YAPTIM İNANIN ÇOK KARLI İŞ):EVET SÖYLÜYORUM KARBON ÇELİĞİ ÜRETECEZ EVET DOĞRU DUYDUNUZ KARBON ÇELİĞİ ÜRETECEZ xD TANESİ 10 M DEN GİDİYOR YAPIMI İSE EMİN DEĞİLİM AMA 5 M HERALDE AMA SATAN OLURSA GÜNLÜK BİR ADET ÜRETİRİZ.....
Fastxsx :arrow:
Fastxbx :arrow: :arrow: ARKADAŞLAR BUNLAR ALINTI ÖZENTİ OLUR LÜTFEN BENLİĞİMİZDEN ÇIKMAYALIM.... Fastxşx :arrow:
BİR DE TOPLANTI YAPALIM DEMİŞSİNİZ (KENDİ FİKRİM)BENCEDE YAPALIM LONCAYI BİR DERLEYELİM TOPLAYALIM VE ONA GÖRE NE YAPACAKSAK YAPALIM.....ARKADAŞLAR BİR DE BEN PLUS ALAMIOM ÇÜNKÜ(because xD)D&R DA İKV PLUSU YOKTU NEYMİŞ BİTMİŞ YENİ SÜRÜMÜ GELECEKMİŞ ONU BEKLİYORLARMIŞ ZATEN OYUNDADA ALAMIOM MALUM MADDİ SIKINTI xDBEN ŞİMDİLİK GÜNCEL LİSTEYİ (KENDİMCE)ÇIKARTAYIM ;
1:FastxSeAgLexDB
2:FastxCeZoRaP
3:Fastxcesur
4:Fastxares
5:Fastxdoktor
6:Fastxwolf
7:Fastxblood(BİLMEYENLER İÇİN SÖYLÜYOM EMRENİN CARI BU)
8:Fastxkhopernick(YAZILIŞINDAN EMİN DEĞİLİM xD)
9:Fastx? (GÜRKAN [SPLASH]ADIN NE OLACAK TAM BİLMİYORUM)
10:Fastxfacia(ADINI UNUTTUM CENGİZ YOKSA BAŞA YAZARDIM İSMİNİ xD)
11:Fastxlider(SENİNDE ADINI UNUTTUM CEZMI YOKSA BAŞLARA YAZARDIM İSİMİNİZİ xD)
BU KADAR ARKADAŞLAR AKLIMA GELENLER BUNLAR LÜTFEN TEKER TEKER YORUM YAPIN xD
AKLIMA GELDİMİ DEVAMINIDA YAZARIM ....
İYİ FORUMLAR.....
ARKADAŞLAR SUIKAST KONUSUNDA BANA İNANMAYANLAR SÖYLESİN BİLELİM DEMİ....
ARKADAŞLAR BEN İLK KARBON ÇELİĞİNİ ÜRETECEM 7 ÇELİK LAZIM (YANİ 84 ADET LAZIM)İYİ AKŞAMLAR GALİBA FAZLA KONUŞTUM SİZİNDE ZAMANINIZI ÇALDIM OKURKEN SIKILABİLİRSİNİZ AMA GÜNCEL KONULARI YAZDIM....BİLMEYENLER İÇİN ŞÖYLÜYORUM BENİM ADIM:HÜSEYİN SOY ADIM: EMRE AMA HERKESEDE DEDİM BANA EMRE DİYİN DİYE KİMSE BENLE WOLFU KARIŞTIRMASIN PLEASE(LÜTFEN xD)....
HERKESE TEŞEKKÜRLER İYİ FORUMLAR....
BU ARADA GÜRKAN SEN MİGRATTA TECRUBEN VARMI... VARSA SEN BEN EMRE CENGİZ MEHMET CEZMİDE GİRERSE BU ŞEKİL GİRELİM CENTE KADAR GİDERİZ....ARKADAŞLAR HERKES KENDINE KUDRET İKSİRİ HAZIRLASIN YADA ÜRETMEK İÇİN CENGİZE EŞYALAR VERSİN ÖKSE OTU TOPAZ SAF DEMİR VS...
SHEN KUOLARIDA HAZIRLASINLAR..... YADA ÜRETEBİLECEK BİRİ VARSA ONA EŞYALARI VERSİN....
BU ARADA MEHMET SENİN FAST ADLI CARINI HİÇ GÖRMEDIM VE ARKILERE EKLI DEIL SENIN ADIN BI ARA GIRDE ARKILERE EKLEYEYİM OYUNDA.....
BANA ULAŞMAK İSTEYEN KİŞİLER ;
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
ADLI CARLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ ZATEN ŞİMDİ İMZAYA KOYACAM İSİMLERİ......
PLUS OLAN ARKADAŞLAR SİZ OYUNDA OLUN ÇOĞUNLUKLA ÇUNKU COK İŞE YARIOSUNUZ ALIŞVERİŞLERDE VS....
CENGİZ SEN FACİAYI KASACANMI YOKSA Dbsimsekkkdb yi FAST mı yapacan ?ARKADAŞLAR 49 LEWEL SAVAŞÇILARA LAFIM:DEMİR TOPLASINLAR BENİM İÇİN SAFI CIKARSA CENGIZE VERIRSINIZ BÖLECE HEM IKSIR HEMDE KARBON CELİĞİ ÜRETECEZ .....
İYİ FORUMLAR DEDİM AMA HALA DEVAM EDIYORUM KUSURA BAKMAYIN ZATEN ZORLA GİRİYORUM OYUNA.....
OYUNA GİREMİYORUM AMA FORUMDA KONUŞAYIM xD....
ASLINDA OYUNA GİRİYORUM AMA SİZ OLMUYOSUNUZ O ZAMAN ONUN İÇİN CANIM SIKILIO CIKIOM OYUNDAN.....
HERKESİN OKUMASINI İSTERDİM BUNLARI...
ARKADAŞLAR NAKİTİ OLAN VARSA BEN YOKKEN AKIK ALSINLAR BENDE SONRA OYUNA GIRERSEM ONLARA AKİK PARASINI VERIRIM(eğer aktarma vs gibi şeylerde loncamızın güvenilir olmasını istiyorum asla klandan yada bölgeden bizim lonca hakkında kötü laf [hırsız vs...]duymak istemiyorum bu konu hakkında loncanın başkanı gibi konuştum ama hassasım bu konularda)...
arkadaşlar aklıma gelmişken söyleyeyim şahaser üretme sırası yokturdur bunu LONCA BAŞKANIMIZ :Fastxlider(yani cezmi )de belirtti eger sahaser üreteceksek önce lewele tabi birde loncaya girme zamanına bakılacaktır sonra uygun görülürse şahaser üretilecektir.....
fazla konuştum yeter artık susuyorum xD
iyi oyunlar
iyi forumlar
iyi akşamlar hatta geceler xD
Knk bana o çarın şifresini vermedin ? Suikast mı ne varmıs ya parasını da vermedin :( Karıştırdın heralde birisiyle Cengiz fln olabilri mi

Kod: Tümünü seç

Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
Kullanıcı avatarı
ByKiNg
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ByKiNg »

Fastxwolf yazdı:
ByKiNg yazdı:BEYLER ADIM ÇOK GEÇMİŞ KONUŞMAYALI ŞİMDİ ÖNCE SUİKASTEN BAŞLAYALIM SUİKASTXHP Mİ NEY O ABİMİN CARIYDI ABİM OYUNU BIRAKINCA BANA KALDI BENDE O CARI HİÇ KULLANMADIM XBROKEN (oyundaki kankam FASTXWOLF(EMRE)TANIYOR) CARI ONA VERDIM KULLANICI VE ŞİFRESİ ONDA İÇİNDE 2.5 M VARDI 1 MİNİ KENDIM ALDIM 1,5 M İNİ KANKAMA VERDİM......BU HESAPTA ABİMİN BENİM HESABIN ADI:KRALLARTEAM(FORUM HESABI OYUN HESABI DEĞİL xD) O KİLİTLENİNCE BUNU ALDIM ......
KP İŞİNE GELİNCE DÜŞÜNDÜM VE SAÇMA OLDUĞUNA KARAR VERDİM(KENDİ DÜŞÜNCEM ZIT DÜŞÜNEN OLABİLİR)SPLASH(GÜRKAN):SANA GELİNCE KARDEŞ BENDE PLUS DEĞİLİM YANİ KENDİNİ YANLIZ HİSSETME O KONUDALONCAM:3 MAVİ KAYA
3 AKİK
4 MENEKŞE ELMAS
1 KADİM
2 MERAN MÜCEVHERİ
1 LİDERLİK SEMBOLÜ
DAHA GEREKLİ OLAN VAR AMA ZOR OLANLAR BUNLAR GERÇİ AKİKLERİ BEN ALIRIM ALACAK PARAM VAR......
ŞİMDİ ARKADAŞLAR KP KONUSUNDA HEM FİKİR DEĞİLİM HEM MEHMETLE HEMDE GÜRKANLA ÇÜNKÜ BENİM DAHA İYİ BİR FİKRİM VAR.....
KENDİ FİKRİM(BUNU DAHA ÖNCEDE BİR ÇOK KEZ YAPTIM İNANIN ÇOK KARLI İŞ):EVET SÖYLÜYORUM KARBON ÇELİĞİ ÜRETECEZ EVET DOĞRU DUYDUNUZ KARBON ÇELİĞİ ÜRETECEZ xD TANESİ 10 M DEN GİDİYOR YAPIMI İSE EMİN DEĞİLİM AMA 5 M HERALDE AMA SATAN OLURSA GÜNLÜK BİR ADET ÜRETİRİZ.....
Fastxbx :arrow: :arrow: ARKADAŞLAR BUNLAR ALINTI ÖZENTİ OLUR LÜTFEN BENLİĞİMİZDEN ÇIKMAYALIM.... Fastxşx :arrow:
BİR DE TOPLANTI YAPALIM DEMİŞSİNİZ (KENDİ FİKRİM)BENCEDE YAPALIM LONCAYI BİR DERLEYELİM TOPLAYALIM VE ONA GÖRE NE YAPACAKSAK YAPALIM.....ARKADAŞLAR BİR DE BEN PLUS ALAMIOM ÇÜNKÜ(because xD)D&R DA İKV PLUSU YOKTU NEYMİŞ BİTMİŞ YENİ SÜRÜMÜ GELECEKMİŞ ONU BEKLİYORLARMIŞ ZATEN OYUNDADA ALAMIOM MALUM MADDİ SIKINTI xDBEN ŞİMDİLİK GÜNCEL LİSTEYİ (KENDİMCE)ÇIKARTAYIM ;
İYİ FORUMLAR.....
ARKADAŞLAR BEN İLK KARBON ÇELİĞİNİ ÜRETECEM 7 ÇELİK LAZIM (YANİ 84 ADET LAZIM)İYİ AKŞAMLAR GALİBA FAZLA KONUŞTUM SİZİNDE ZAMANINIZI ÇALDIM OKURKEN SIKILABİLİRSİNİZ AMA GÜNCEL KONULARI YAZDIM....BİLMEYENLER İÇİN ŞÖYLÜYORUM BENİM ADIM:HÜSEYİN SOY ADIM: EMRE AMA HERKESEDE DEDİM BANA EMRE DİYİN DİYE KİMSE BENLE WOLFU KARIŞTIRMASIN PLEASE(LÜTFEN xD)....
BU ARADA GÜRKAN SEN MİGRATTA TECRUBEN VARMI... VARSA SEN BEN EMRE CENGİZ MEHMET CEZMİDE GİRERSE BU ŞEKİL GİRELİM CENTE KADAR GİDERİZ....ARKADAŞLAR HERKES KENDINE KUDRET İKSİRİ HAZIRLASIN YADA ÜRETMEK İÇİN CENGİZE EŞYALAR VERSİN ÖKSE OTU TOPAZ SAF DEMİR VS...
SHEN KUOLARIDA HAZIRLASINLAR..... YADA ÜRETEBİLECEK BİRİ VARSA ONA EŞYALARI VERSİN....
BU ARADA MEHMET SENİN FAST ADLI CARINI HİÇ GÖRMEDIM VE ARKILERE EKLI DEIL SENIN ADIN BI ARA GIRDE ARKILERE EKLEYEYİM OYUNDA.....
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
PLUS OLAN ARKADAŞLAR SİZ OYUNDA OLUN ÇOĞUNLUKLA ÇUNKU COK İŞE YARIOSUNUZ ALIŞVERİŞLERDE VS....
CENGİZ SEN FACİAYI KASACANMI YOKSA Dbsimsekkkdb yi FAST mı yapacan ?ARKADAŞLAR 49 LEWEL SAVAŞÇILARA LAFIM:DEMİR TOPLASINLAR BENİM İÇİN SAFI CIKARSA CENGIZE VERIRSINIZ BÖLECE HEM IKSIR HEMDE KARBON CELİĞİ ÜRETECEZ .....
İYİ FORUMLAR DEDİM AMA HALA DEVAM EDIYORUM KUSURA BAKMAYIN ZATEN ZORLA GİRİYORUM OYUNA.....
ASLINDA OYUNA GİRİYORUM AMA SİZ OLMUYOSUNUZ O ZAMAN ONUN İÇİN CANIM SIKILIO CIKIOM OYUNDAN.....
ARKADAŞLAR NAKİTİ OLAN VARSA BEN YOKKEN AKIK ALSINLAR BENDE SONRA OYUNA GIRERSEM ONLARA AKİK PARASINI VERIRIM(eğer aktarma vs gibi şeylerde loncamızın güvenilir olmasını istiyorum asla klandan yada bölgeden bizim lonca hakkında kötü laf [hırsız vs...]duymak istemiyorum bu konu hakkında loncanın başkanı gibi konuştum ama hassasım bu konularda)...
arkadaşlar aklıma gelmişken söyleyeyim şahaser üretme sırası yokturdur bunu LONCA BAŞKANIMIZ :Fastxlider(yani cezmi )de belirtti eger sahaser üreteceksek önce lewele tabi birde loncaya girme zamanına bakılacaktır sonra uygun görülürse şahaser üretilecektir.....
iyi oyunlar
iyi forumlar
Knk bana o çarın şifresini vermedin ? Suikast mı ne varmıs ya parasını da vermedin :( Karıştırdın heralde birisiyle Cengiz fln olabilri mi
YAV SENİ ZEKİ SANARDIM KANKA Xbroken varya ona verdım sna deıl senı şahit olarak gösteriyorum
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
Kullanıcı avatarı
Fastxwolf
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Hatırlamıyoum xD ne zaman oldu ki bu olay bişeyler hatırlıyorum ama :S

Phxdevilboy
Kayserilixwolf
Kullanıcı avatarı
ByKiNg
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ByKiNg »

Fastxwolf yazdı:Hatırlamıyoum xD ne zaman oldu ki bu olay bişeyler hatırlıyorum ama :S
çeteci mağarasında kanka yav fastxblood carındaydın nasıl unuttun xD
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
Kullanıcı avatarı
Fastxwolf
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Neyse knk cıkmam lazım benim kardeşim başımda bağırıp duruyo dövücek nerdeyse :):):) hadi herkese ii aksmlar

Phxdevilboy
Kayserilixwolf
Kullanıcı avatarı
ByKiNg
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ByKiNg »

Fastxwolf yazdı:Neyse knk cıkmam lazım benim kardeşim başımda bağırıp duruyo dövücek nerdeyse :):):) hadi herkese ii aksmlar
iyi akşamlar
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
Kullanıcı avatarı
Fastxwolf
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ByKiNg yazdı:
Fastxwolf yazdı:Neyse knk cıkmam lazım benim kardeşim başımda bağırıp duruyo dövücek nerdeyse :):):) hadi herkese ii aksmlar
iyi akşamlar

HATIRLADIM :D tmm hadi ii aksamlar

Phxdevilboy
Kayserilixwolf
Kullanıcı avatarı
seagle
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen seagle »

3 AKİK
4 MENEKŞE ELMAS
1 KADİM
2 MERAN MÜCEVHERİ
1 LİDERLİK SEMBOLÜ
İYİ FORUMLAR.....
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
iyi oyunlar
iyi forumlar
Epin bulursamki ama bualamıyorum ... şifacı mı Fast yapacam ... yanlış yazmışın .. FastxSeaGlexDbxI
;)

2. si kendimden önce sizlere maden çekçem bide şunu söylemek istiyorum ...
Şifacım süper olucam şifa büyü 1232 kötü :( şuan güzlk lazım alırım arkim alıcaktı :D bulursa ;) şifa m22 ben almıcam param yok... Aslında zmnım olsa karizma satarım 3 çarım 1 m :)
tmm onuda bırak Terzi cite gidin oyunda mısır çarşısındaki...
orada 2 reçete var nadide ayak ve ceket cekette 2 tane 168 168 şifa iyileştirme 1 tanede ayakta
3 ü 504 şifa büyüsü veriyor 1232 + 504 = 1732 yapıyor :D bekle bide gözlük eksik :D 2000 olurum :D

ckt 4 ayak 2 gano istiyor şimdi herkez içinden dio ya biz...

:D ben bunları YAZA üretecem SöZ namustur ... şimdi oyuna girem şansıma maden çekem de bi sıkıntı şu ki madende birileri varsa 20 dk boyunca rekabete giremiyorsun kaçıo ondan tek olursa süper olur...

birde sakın ha çıkarsa saf veririm korkmayın ... ondan önce bakın beni umutsuz vaka dershaneye ayazdırdılar...

sabah 10:10 geçe başlıyor, 15:30 da çıkıcaz cumartesi hiç giremem öğlen gidiyoruz ailecek telefondan foruma girerim ama yorum atılmıyor...

pazar günü girerim der s çalışacam diye açarım defteri beklerim amadende gelirlerkende alt F4 çekerim ... öle öle :D

Renkli yazmayı bende severim ;)
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)
Resim
*2254*
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Bende 10 Tane Çelik Vardı Fyll Paslanmaz Çelik üretmiştim(akıl) :D
Ama O İş gerçekten Acayip paza kazandırıo...heleki son maden olarak karbon kalınca :D

Bi de bişi dicem Loncaya Bir Sİte kurmak Gerek..Bu sorumluluğu Alabilirim Ama .Com Felan Lazım Buda paralı İşler...
eĞER Para Bulursam Web Site Kuracağım...Bu Arada Savaşçım 49 lewel Yeni çarlar AÇıp Sürekli Para Kasıorum Fakat Plus Olmadığı İçin karizma satamıorum...Karizma Alan adamlar Mutlaka Plus İstio...

Arkadaşlar Ganoderma İşine Gelince 35 lewel Çarım var Kurt mağarasında Mantar Çekiorum...6 Tane Mantar Çektim 1 Tane Sinek Mantarı Mı NE iŞTE O Çıktı...Muhtemelen lewel 38 e kadar felan orada kasılacam...bu süreç içerisinde o mantarları çekicem.bide Para Üretmenin diğer yoluda ğplus olan arkadaşlar varsa üretimi sıfırlayıp kinyacı yapsınlar Bakıorum oyunda 100 tane Ejder Kk İksirini ePEY Paraya satıolar...
Bizde böle yapalım...
Şahesere Gelince Şu An Bnm Üstüm Full yücelen sadece ceket kaldı...Bi diğer para kasmak İçin Planım İse Silahtar Çar Yapıcam...Bölece reçteleri üreticem.Savaşçım Lonca İçin hazır sadece isim lazım.isim değiştirme kONUSUNDA Yardım edecek olursa sevinirim.İyi oyunlar ;)

“Lonca İletişim” sayfasına dön