SaTıLıkLar...
- PaTRoN42
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
SaTıLıkLar...
FuLL aLman Takım satıLık şifacı ve savaşcı için aLacakLar burdan uLassın bana
byAYYILDIZasLan
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Re: SaTıLıkLar...
2 setinide alabilirim uygun 1 FİYAT SÖYLERSEN
TRxtEHLiQeLeexTR ColdShodoW Emooo
(BENİ BULAMASSAN BİLE ) KLAN YAZARSAN ERDİNİN TELEFONU BİLEN ARAYABİLCEK WARMI ARKDAŞLAR ARAR..!
TRxtEHLiQeLeexTR ColdShodoW Emooo
(BENİ BULAMASSAN BİLE ) KLAN YAZARSAN ERDİNİN TELEFONU BİLEN ARAYABİLCEK WARMI ARKDAŞLAR ARAR..!

Erkek savaşçı alman pantolon ayakkabı ve alman takı set alınır. Fiyat önemli değil çok abartıya kaçmadığın sürece. 
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- PaTRoN42
- Sahaf Yardımcısı
ozaerden yazdı:Erkek savaşçı alman pantolon ayakkabı ve alman takı set alınır. Fiyat önemli değil çok abartıya kaçmadığın sürece.
Fiyatı sen ver uygun gorursem verırım oyuna 2 qun once qerı dondum uzun bı ara vermısdım pıyasasını bılmedıgımden doLayı [/color][/b]
byAYYILDIZasLan
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Özelime birşey yazma yeni üyeliğimdeyim ozaerden banlandı.
Tek item çift item falan ne olduğunu bilmiyorum ayakkabı pantolon ve takı set tam isim yazarsan varsa 2. efsunlarıyla, fiyat konusunda anlaşabiliriz. Oyunda kuzenim olur o anlamaz buradan yaz sadece ben seni bulurum gerekirse.
Tek item çift item falan ne olduğunu bilmiyorum ayakkabı pantolon ve takı set tam isim yazarsan varsa 2. efsunlarıyla, fiyat konusunda anlaşabiliriz. Oyunda kuzenim olur o anlamaz buradan yaz sadece ben seni bulurum gerekirse.
PIRASASAPI