2. Mektup Etkinliği ( Kurtreis'e ) [ 21.02.2011 ]

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Re: 2. Mektup Etkinliği ( Kurtreis'e ) [ 21.02.2011 ]

Mesaj gönderen AlpAykan »

Celal paşam , Murat kardeşimize kötü gün dostu olmak için bizlere fırsat doğurduğun için teşekkürler.
Murat kardeşime en içten duygularımla geçmiş olsun der ve bu kötü günlerin bir an evel bitip ,
Muratı tekrar aramızda görmek isteriz.

Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Selamünaleyküm...

Konu başlığını görünce şaşırdım o yüzden ilk mesajı tam anlamadan bu iletiyi yazıyorum.

Murat kardeşim ben Ben Börteçinexusta.. Arif YAMAN.. Senin hitabınla Arif abin...

Cezaevinde olduğunu bu konudan öğrendim sebebini bilmiyorum, aslında bilsemde fark etmez, Senin gibi sevdiğim ve takdir ettiğim bir kardeşimin başına böyle bir hadise gelmesine gerçekten çok üzüldüm. Seni bu oyunda tanıdım amma tanıma ortamım ve şartlar senin sabırlı ve metanetli bir insan olduğunu ispat etti yeterince çünki oyun dahi olsa diyaloglar insan kişiliğini ve karakterini belli eder. Murat kardeşim bensenin kişiliğine, sabrına bizzat şahit olarak sana saygı duydum. İnanıyorumki başına gelen bu sıkıntı hayat denen gergefte kişiliğine değer katacak seni dahada sabırlı ve olgun insan yapacak, oya misali olacaktır.

ALLAH C.C. Yardımcın olsun. Metanet ve sabrını güçlendirsin.

Sana güzellikler ve sana sabır verecek cümleler yazmak isterdim, inan şaşkınlıktan aklıma birşey gelmiyor. İnşaallah güzellikler dahada güzel olarak yaşanır.

ALLAHA EMANETOL...

İnşaallah edresini temin edip sana kişisel olarak mektup yazacağım. Seni unutmayacakların arasında Arif abin de var...
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
ibrahimekim
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ibrahimekim »

öncelikle bu konuyu acıp da KURTREİS e destek olan kişiler çok sagolun oyun içerisinde konuyu bilmeden saçma sapan yorumlar yapanlar ne kadar canımızı sıksa da buradaki güzel ortam yine sinirlerimizi yatıştırdı

Lonca olarak ne kadar üstesinden gelmeye çalışsakta REİSİMİZ aramızda değil Bu nedenle söylenen LONCA DAĞILDI İddaaları yalandır. öyle birsey yoktur.
HHaa cıkan arkadaslarımız, okul yuzunden gıremeyenler ve cok sayıda askerde olan kardeşimiz var o yüzden oyundakı sayımız dusuk bilginiz olsun..

Bu arada REİSİMİZ tahmınen mart ayı ıtıbarı ıle cezasını acık şekilde gecirecektir. O dönemde gündüzleri aramızda olacaktır biliniz olsun

Kurtlarxhard (ibrahim)
Resim

**Kurtlarxhard* *Kurtlarxhardd* *Kurtlarxgenıus* *Hardthedevil**

*********LONCA ÜYE GÖZLEMCİSİ*********
*******http://www.kurtloncasi.com/*****
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPittBuLL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AmisosxxPittBuLL »

Katılım bitmiştir.
Mektuplarınız toparlanıp bu gün PTT yoluyla Kurtreis'e gönderilecektir.
Katılım gösteren herkese teşekkürler.

Resim
Berkopasa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Berkopasa »

Sa herkese.Murat hakkında bilgi almak isteynler olursa oyunda bana ulaşsınlar.gördüğüm kadar ara veren arkadaşların olayla ilgili pek bi mAlumatı yok ama şunu bilin ki murat hiç birzaman yüz kızartıcı bişey yapmamıştır cezası çok farklı bi konudan dolayı dır.hepinizden Allah razı olsun.ben hem Kurtlarx loncası başkanı olarak(Murat gelene kadar) hemde Muratın eniştesi olarak hepinize sevgielrimi yolluyorum.mektuplarınıza çok sevinecektir emin olun.onun oyuna ne kadar bağlı olduğunu bilen arkadaşlar bilir ve onu bu zor gününde yalnız bırakmadığınız için ayrı bi moral olucaktır kendisine.Allah kimseye boyle günler göstermesin dilerim ama başa gelen çekilir devletin kestiği parmak acımaz.bizim elimizden gelen şimdilik bu kadar.hepiniz sağolun eksik olmayın.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha

Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.

“Genel Sohbet” sayfasına dön