Sobee Studios'da neler oluyor?

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Strongxfighter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Sobee Studios'da neler oluyor?

Mesaj gönderen Strongxfighter »

Galiba yönetimin ve gm arkadaşların ne yapcağını tespit ettim.GM açıklamalarında bize gerçek paranın oyundaki dengeyi bozmayacağını, efektlerden ve görsellerden şikayet edenler için iyi bir güncelleme olacağını söylemişti.Buda demek oluyorki oyundaki itemlerde herhangi bir yükselme olmıyacak, oyunda parayla kral olunmayacak ama oyunda kendini özel hissetmek isteyenler için reel parayla alacakları farklı kıyafetler olacağını belirtiyor.Zaten videoda da üzerinde nasıl durduğunu görebiliyorsun diyolardı.Eğer dediğim gibi olursa çok güzel bir güncelleme olacağına eminim.
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Herşey iyi güzel yanlız bu yenilik gerçek para karşılığında olursa Metin2 'den hiç bir farkımızın olmadığını belirteyim. İKV dünyası bedava oyun diye biliniyor fakat 49 seviyenin gelmesiyle birlikte parak onusu açıklık getirdi.

İCF 'de gördüğüm gibiyse oyun gerçekten İKV değil!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Strongxfighter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Strongxfighter »

Sen üstteki yazdığım yazıya bir baksana. :D
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Strongxfighter yazdı:Galiba yönetimin ve gm arkadaşların ne yapcağını tespit ettim.GM açıklamalarında bize gerçek paranın oyundaki dengeyi bozmayacağını, efektlerden ve görsellerden şikayet edenler için iyi bir güncelleme olacağını söylemişti.Buda demek oluyorki oyundaki itemlerde herhangi bir yükselme olmıyacak, oyunda parayla kral olunmayacak ama oyunda kendini özel hissetmek isteyenler için reel parayla alacakları farklı kıyafetler olacağını belirtiyor.Zaten videoda da üzerinde nasıl durduğunu görebiliyorsun diyolardı.Eğer dediğim gibi olursa çok güzel bir güncelleme olacağına eminim.
Eğer oyunda bu yolla bir kişi diğerine üstünlük sağlamayacaksa sadece görsellik ve efect için olacaksa harika bir şey olabilir benim açımdan ama silah yüksekltme her şeyi bozuyo
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

Yorumlara Kısaca Göz Attım da ,

Fazla ön yargılı davranıyorsunuz arkadaşlar , Sabır Selametin Anahtarıdır Diyeyim.. Biraz Sabır Bakalım bizi neler bekliyor , eğer arkadasların tahminleri gibi para ile birseyler yapılacak olursa Ben Dahil bir çok oyuncu oyunu bırakacaktır çünkü ; Parayı basan kral olacaksa zaten bu oyunda bunca zamandır Online olarak geçirdiğim zamana yazık.. :!:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
Evulation
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Evulation »

kıyafet vb ler görsel olar silahlarda mesela bilge kagan asa 93.000 buz dimi artıtırosn 130 bin buz mesela öyle birşey ama akçeyle olucak tahminimce akçede para ile alınıcak yani dier oyunlardaki özel paralar gibi ;) böyle birşeyi söylemiştim...Düşünme havuzuna atıorm demişlerdi...belkide birkaç kişi daha demiştir nediyim..;) belkide şaheser üretemeyenler için iiyi olur...ama reel parayla alınısn oyunda parayok reelde cok :D
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ :D
Kullanıcı avatarı
qenerious
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen qenerious »

SANIRIM BİZ İSTANBUL KIYAMET VAKTİ GÜZEL OYUN DEDİKÇE SİZ İŞİ CIVITTINIZ GİBİ. SİZİN DİĞER OYUNLARDAN FARKINIZ ZATEN PARA DÜŞKÜNÜ OLMAMANIZDI. EĞER BU SÖYLENENLER DOĞRU İSE SİZİ KINIYORUM İSTANBUL KIYAMET VAKTİ EKİBİ. DAHA BU OYUNU OYNAMAM!. BU BİR SOYGUNDUR ARKADAŞLAR...
CANIMA CAN KATANIN CANINI CANIMA KATAR ÖYLE YAŞARIM!

Resim
Kullanıcı avatarı
Kanserojen
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kanserojen »

Gelişme güzel şimdiden bir kaç bin yatırıcamı söylemeliyim beleş tütetici olmadık hep destek tam destek. Kapitalis düşünce hayat verir sektörel bazda düşünürsek edinilecek gelirle çalışmalar daha kaliteli ilerleye bilir. Akçe geldiğinde bende dönücem Saygılar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Felipemassa »

XxXszrXxX yazdı:Yorumlara Kısaca Göz Attım da ,

Fazla ön yargılı davranıyorsunuz arkadaşlar , Sabır Selametin Anahtarıdır Diyeyim.. Biraz Sabır Bakalım bizi neler bekliyor , eğer arkadasların tahminleri gibi para ile birseyler yapılacak olursa Ben Dahil bir çok oyuncu oyunu bırakacaktır çünkü ; Parayı basan kral olacaksa zaten bu oyunda bunca zamandır Online olarak geçirdiğim zamana yazık.. :!:
Belki biz önyargılı düşünüyoruz belkide sen yanılıyorsun.Eğer gerçek parayla akçe satılacaksa ha 4yıl oynamışsın ha 4gün oynamışsın birşey farketmeyecek.Diyorsunuz şaheser düşmüyor.Şaheserleri alışverişe koyma olsun ne biliyim şaheser zırhların reçetesi rüstemde satılsın.(Ama reçete olursa malzemeleri zor şeyler olsunki herkes üretemesin.)Eğer biz yanılıyoruzda oyun parasıyla alınacak ise bence gayet güzel olur.Oyuna bunca sene emek veren arkadaşlar dahada rahatlar.Sadece efekt ve görüntü için gerçek para kullanılacaksa bence gereksiz olur.Yani bir kişi sadece görüntüsü düzgün olacak diye oyuna para verirmi.(Açıkçası ben vermem.)Dükkan olayı iyi olacak gibime geliyor.Ama olay iyice m2 ye benzemeye başladı.Ben ikvyi kendine özgün bir oyun olduğu için oynuyordum ama ikvde m2ye benzeyecekse bence oyuncuların çoğu oyunu bırakır.Diyorlarki oyunda velet kalmıycak.Bende diyorumki oyunun yaş ortalamasına bakarsan 15 16 17yaş genellikle bu oyunu oynuyor.Daha yüksek olanda var daha düşük olanda.Ama genel olarak böyle.Herneyse artık yorum yapmıyacağım bu konu hakkında.Bende diğer arkadaşlar gibi bekleyip göreceğim.
Kullanıcı avatarı
Liberator
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Liberator »

eğer böyle birsey olursa METİN 2 GİBİ OLUR İSİM DEĞİŞTİRME HAKKI DEĞİŞİK İSİMLER BİRDE BY AKÇE FİLAN İKV ESKİSİ GİBİ OLMAKTAN İYİCE KAYBOLUR KİŞİSEL DÜŞÜNCEM
PeNON HÜKÜMSÜZ KARDEŞİMİZZ

Resim

KINIYORUZ

“Eski Duyurular” sayfasına dön