Sevgili RoA Ailesi Mensupları ;
Uzunca bir süre önce hazırlığı tamamlanmış olan, fakat hüseyinin iş, okul durumları ve en önemlisi bu gün yarın diye diye ömrümüzü yeme alışkanlığı dolayısı ile yayımlanmasına geç kaldığımız RoA 5. şubat sayısı tarafımca siteye upload edilmiş olup yayımlanmıştır.
Sunucu temsilcilerimizin dergiyi kendi sunucularına duyurmalarını rica ederim.
Okurken keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle...
RoA 5. şubat sayısı ;
http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/ ... efault.htm
RoA E-Dergi 5. Şubat Sayısı
- kFygFb
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
RoA E-Dergi 5. Şubat Sayısı
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: RoA E-Dergi 5. Şubat Sayısı
Emeginize sağlık.Iyorge yazdı:kFygFb yazdı:Sevgili RoA Ailesi Mensupları ;
Uzunca bir süre önce hazırlığı tamamlanmış olan, fakat hüseyinin iş, okul durumları ve en önemlisi bu gün yarın diye diye ömrümüzü yeme alışkanlığı dolayısı ile yayımlanmasına geç kaldığımız RoA 5. şubat sayısı tarafımca siteye upload edilmiş olup yayımlanmıştır.
Sunucu temsilcilerimizin dergiyi kendi sunucularına duyurmalarını rica ederim.
Okurken keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle...
RoA 5. şubat sayısı ;
:arrow: :arrow: http://www.anadoluakincilari.com/Dergi/ ... efault.htm
Selamlar
Elinize Saglık Güzel Paylaşım...
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı

Yeni sayının çıkmasını uzun zamandır bekliyordum. Yine çok güzel bir sayı olmuş. İçinde benim için çok faydalı bilgiler var, zira ilkokul ve ortaokul arkadaşım Kadir Duygulu'nun sürekli olarak takip ettiğim Boğaz Harbi oyununun yapımında yer aldığını buradan öğrendim
Emeğinize sağlık. Devamını bekliyoruz.
Boğaz Harbi
Boğaz Harbi

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- Kanserojen
- İskele Babası

- Klan: Lodos
-
hayalxgayya
- İskele Babası

http://www.bogazharbi.com/BetaKurulum.aspxserkannnn yazdı:Yeni sayının çıkmasını uzun zamandır bekliyordum. Yine çok güzel bir sayı olmuş. İçinde benim için çok faydalı bilgiler var, zira ilkokul ve ortaokul arkadaşım Kadir Duygulu'nun sürekli olarak takip ettiğim Boğaz Harbi oyununun yapımında yer aldığını buradan öğrendimEmeğinize sağlık. Devamını bekliyoruz.
Boğaz Harbi
Buradan baktım benim RAM dışında herşey uygun. 512mb ram ile oynayabilir miyim indireyim mi bilen var mı?
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı

ozaerden yazdı:http://www.bogazharbi.com/BetaKurulum.aspxserkannnn yazdı:Yeni sayının çıkmasını uzun zamandır bekliyordum. Yine çok güzel bir sayı olmuş. İçinde benim için çok faydalı bilgiler var, zira ilkokul ve ortaokul arkadaşım Kadir Duygulu'nun sürekli olarak takip ettiğim Boğaz Harbi oyununun yapımında yer aldığını buradan öğrendimEmeğinize sağlık. Devamını bekliyoruz.
Boğaz Harbi
Buradan baktım benim RAM dışında herşey uygun. 512mb ram ile oynayabilir miyim indireyim mi bilen var mı?Oyun çok kasar mı acaba?
Ek bilgi : Oyunun tam sürüme geçmesi 2 yılı bulabilir. Şuan sponsor aranıyor.Beta 1 deneme süresi dolduğu için dosyalar internet sitemizden kaldırılmıştır. Yakında Beta 2 için kayıtlar başlayacaktır.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Sağolasın.serkannnn yazdı:ozaerden yazdı:http://www.bogazharbi.com/BetaKurulum.aspxserkannnn yazdı:Yeni sayının çıkmasını uzun zamandır bekliyordum. Yine çok güzel bir sayı olmuş. İçinde benim için çok faydalı bilgiler var, zira ilkokul ve ortaokul arkadaşım Kadir Duygulu'nun sürekli olarak takip ettiğim Boğaz Harbi oyununun yapımında yer aldığını buradan öğrendimEmeğinize sağlık. Devamını bekliyoruz.
Boğaz Harbi
Buradan baktım benim RAM dışında herşey uygun. 512mb ram ile oynayabilir miyim indireyim mi bilen var mı?Oyun çok kasar mı acaba?
Ek bilgi : Oyunun tam sürüme geçmesi 2 yılı bulabilir. Şuan sponsor aranıyor.Beta 1 deneme süresi dolduğu için dosyalar internet sitemizden kaldırılmıştır. Yakında Beta 2 için kayıtlar başlayacaktır.
Pırasasapı (32)
Oyunun resimlerinden dahi etkilendim
Bir sorum olacak ;
Oyun'u şuanda indirip oynayabilir miyiz .
Bir sorum olacak ;
Oyun'u şuanda indirip oynayabilir miyiz .