FAST LONCASI RESMİ FORUM SAYFASI !!! ...( YeNi)
Re: FAST LONCASI RESMİ FORUM SAYFASI !!! ...( YeNi)
azmıs
336 tane dediğin nedir ya ?
sıra kavgasıda olmaz zaten sıralar hemen hemen belli...bide cesur söylese gerekli madenleri + plus ben 2 carıma düzenli olarak alıyorm plus Ama şöle bişeyde yapabilirz....Toplantı saati belirleyelim o saatte herşeyi konusalm Öneri...
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Ben Plus Alamadım Yaw..
Tek Plussuz Ben Miyim Loncada?
Ben Plusla İsimi alıcam ama oyun parasıyla
Tek Plussuz Ben Miyim Loncada?
Ben Plusla İsimi alıcam ama oyun parasıyla
istiyosan ısmarlıyalım ?
eğer şu yeni gelicek akçe sistemi,yle ejder üretilirse...akçe de reel parayla alınırsa
:D cosarız ozmn 
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
He He
Ismarlamak :?:
Bişi Dicem bu arada.
Fastx Loncamızda Yenilik Yapmak Gerekli Bence...
Liderim Size Bir Önerim Var;
Büyücü Çarlar:Fastxbx
Savaşçı çarlar:Fastxsx
Şifacı Çarlar:Fastxşx Olsun
Gerçekten Çoook Süper Ve Manyak Olur Mesela Ben:Taki İsim değiştirm ALırsam Fastxsxking(savaşçımın adı) Fastxbx(büyümün adı) bÖLE yAPMAK İstiom
Bişi Dicem bu arada.
Şifacı Çarlar:Fastxşx Olsun
Gerçekten Çoook Süper Ve Manyak Olur Mesela Ben:Taki İsim değiştirm ALırsam Fastxsxking(savaşçımın adı) Fastxbx(büyümün adı) bÖLE yAPMAK İstiom
olabilir...
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
:geek:Splash yazdı:He HeIsmarlamak :?:
Bişi Dicem bu arada.
Şifacı Çarlar:Fastxşx Olsun![]()
:ugeek:Evulation yazdı:olabilir...
Bunu biz Cezmi ile düşünmüştük Ama biz kendi yolumuzu çizmekte kararlıyız... o yolda ilerliyecekler bizimle olucaktır yaza az kaldı forumda Alım başlatacam Alımlarımız şifacı ve Büyücüler alınacaktır... çok büyücü talebi koyan olursa şifa alımı başlatılacaktır.....
sizin dediğiniz TSK loncASINA AİTTİR... YAPAbilirmiyiz eet ama ... Kimseye özenti olmak istemeyiz...
Fast Loncası...
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
BEYLER ADIM ÇOK GEÇMİŞ KONUŞMAYALI ŞİMDİ ÖNCE SUİKASTEN BAŞLAYALIM SUİKASTXHP Mİ NEY O ABİMİN CARIYDI ABİM OYUNU BIRAKINCA BANA KALDI BENDE O CARI HİÇ KULLANMADIM XBROKEN (oyundaki kankam FASTXWOLF(EMRE)TANIYOR) CARI ONA VERDIM KULLANICI VE ŞİFRESİ ONDA İÇİNDE 2.5 M VARDI 1 MİNİ KENDIM ALDIM 1,5 M İNİ KANKAMA VERDİM......BU HESAPTA ABİMİN BENİM HESABIN ADI:KRALLARTEAM(FORUM HESABI OYUN HESABI DEĞİL xD) O KİLİTLENİNCE BUNU ALDIM ......
KP İŞİNE GELİNCE DÜŞÜNDÜM VE SAÇMA OLDUĞUNA KARAR VERDİM(KENDİ DÜŞÜNCEM ZIT DÜŞÜNEN OLABİLİR)SPLASH(GÜRKAN):SANA GELİNCE KARDEŞ BENDE PLUS DEĞİLİM YANİ KENDİNİ YANLIZ HİSSETME O KONUDALONCAM:3 MAVİ KAYA
3 AKİK
4 MENEKŞE ELMAS
1 KADİM
2 MERAN MÜCEVHERİ
1 LİDERLİK SEMBOLÜ
DAHA GEREKLİ OLAN VAR AMA ZOR OLANLAR BUNLAR GERÇİ AKİKLERİ BEN ALIRIM ALACAK PARAM VAR......ŞİMDİ ARKADAŞLAR KP KONUSUNDA HEM FİKİR DEĞİLİM HEM MEHMETLE HEMDE GÜRKANLA ÇÜNKÜ BENİM DAHA İYİ BİR FİKRİM VAR.....
KENDİ FİKRİM(BUNU DAHA ÖNCEDE BİR ÇOK KEZ YAPTIM İNANIN ÇOK KARLI İŞ):EVET SÖYLÜYORUM KARBON ÇELİĞİ ÜRETECEZ EVET DOĞRU DUYDUNUZ KARBON ÇELİĞİ ÜRETECEZ xD TANESİ 10 M DEN GİDİYOR YAPIMI İSE EMİN DEĞİLİM AMA 5 M HERALDE AMA SATAN OLURSA GÜNLÜK BİR ADET ÜRETİRİZ.....Fastxsx :arrow:
Fastxbx :arrow: :arrow: ARKADAŞLAR BUNLAR ALINTI ÖZENTİ OLUR LÜTFEN BENLİĞİMİZDEN ÇIKMAYALIM.... Fastxşx :arrow:
BİR DE TOPLANTI YAPALIM DEMİŞSİNİZ (KENDİ FİKRİM)BENCEDE YAPALIM LONCAYI BİR DERLEYELİM TOPLAYALIM VE ONA GÖRE NE YAPACAKSAK YAPALIM.....ARKADAŞLAR BİR DE BEN PLUS ALAMIOM ÇÜNKÜ(because xD)D&R DA İKV PLUSU YOKTU NEYMİŞ BİTMİŞ YENİ SÜRÜMÜ GELECEKMİŞ ONU BEKLİYORLARMIŞ ZATEN OYUNDADA ALAMIOM MALUM MADDİ SIKINTI xDBEN ŞİMDİLİK GÜNCEL LİSTEYİ (KENDİMCE)ÇIKARTAYIM ;
1:FastxSeAgLexDB
2:FastxCeZoRaP
3:Fastxcesur
4:Fastxares
5:Fastxdoktor
6:Fastxwolf
7:Fastxblood(BİLMEYENLER İÇİN SÖYLÜYOM EMRENİN CARI BU)
8:Fastxkhopernick(YAZILIŞINDAN EMİN DEĞİLİM xD)
9:Fastx? (GÜRKAN [SPLASH]ADIN NE OLACAK TAM BİLMİYORUM)
10:Fastxfacia(ADINI UNUTTUM CENGİZ YOKSA BAŞA YAZARDIM İSMİNİ xD)
11:Fastxlider(SENİNDE ADINI UNUTTUM CEZMI YOKSA BAŞLARA YAZARDIM İSİMİNİZİ xD)
BU KADAR ARKADAŞLAR AKLIMA GELENLER BUNLAR LÜTFEN TEKER TEKER YORUM YAPIN xD
AKLIMA GELDİMİ DEVAMINIDA YAZARIM ....
İYİ FORUMLAR.....
ARKADAŞLAR SUIKAST KONUSUNDA BANA İNANMAYANLAR SÖYLESİN BİLELİM DEMİ....
ARKADAŞLAR BEN İLK KARBON ÇELİĞİNİ ÜRETECEM 7 ÇELİK LAZIM (YANİ 84 ADET LAZIM)İYİ AKŞAMLAR GALİBA FAZLA KONUŞTUM SİZİNDE ZAMANINIZI ÇALDIM OKURKEN SIKILABİLİRSİNİZ AMA GÜNCEL KONULARI YAZDIM....BİLMEYENLER İÇİN ŞÖYLÜYORUM BENİM ADIM:HÜSEYİN SOY ADIM: EMRE AMA HERKESEDE DEDİM BANA EMRE DİYİN DİYE KİMSE BENLE WOLFU KARIŞTIRMASIN PLEASE(LÜTFEN xD)....
HERKESE TEŞEKKÜRLER İYİ FORUMLAR....
BU ARADA GÜRKAN SEN MİGRATTA TECRUBEN VARMI... VARSA SEN BEN EMRE CENGİZ MEHMET CEZMİDE GİRERSE BU ŞEKİL GİRELİM CENTE KADAR GİDERİZ....ARKADAŞLAR HERKES KENDINE KUDRET İKSİRİ HAZIRLASIN YADA ÜRETMEK İÇİN CENGİZE EŞYALAR VERSİN ÖKSE OTU TOPAZ SAF DEMİR VS...
SHEN KUOLARIDA HAZIRLASINLAR..... YADA ÜRETEBİLECEK BİRİ VARSA ONA EŞYALARI VERSİN....BU ARADA MEHMET SENİN FAST ADLI CARINI HİÇ GÖRMEDIM VE ARKILERE EKLI DEIL SENIN ADIN BI ARA GIRDE ARKILERE EKLEYEYİM OYUNDA.....
BANA ULAŞMAK İSTEYEN KİŞİLER ;
Fastxcesur
Fastxares
FastxdoktorADLI CARLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ ZATEN ŞİMDİ İMZAYA KOYACAM İSİMLERİ......
PLUS OLAN ARKADAŞLAR SİZ OYUNDA OLUN ÇOĞUNLUKLA ÇUNKU COK İŞE YARIOSUNUZ ALIŞVERİŞLERDE VS....
CENGİZ SEN FACİAYI KASACANMI YOKSA Dbsimsekkkdb yi FAST mı yapacan ?ARKADAŞLAR 49 LEWEL SAVAŞÇILARA LAFIM:DEMİR TOPLASINLAR BENİM İÇİN SAFI CIKARSA CENGIZE VERIRSINIZ BÖLECE HEM IKSIR HEMDE KARBON CELİĞİ ÜRETECEZ .....
İYİ FORUMLAR DEDİM AMA HALA DEVAM EDIYORUM KUSURA BAKMAYIN ZATEN ZORLA GİRİYORUM OYUNA.....
OYUNA GİREMİYORUM AMA FORUMDA KONUŞAYIM xD....
ASLINDA OYUNA GİRİYORUM AMA SİZ OLMUYOSUNUZ O ZAMAN ONUN İÇİN CANIM SIKILIO CIKIOM OYUNDAN.....HERKESİN OKUMASINI İSTERDİM BUNLARI...
ARKADAŞLAR NAKİTİ OLAN VARSA BEN YOKKEN AKIK ALSINLAR BENDE SONRA OYUNA GIRERSEM ONLARA AKİK PARASINI VERIRIM(eğer aktarma vs gibi şeylerde loncamızın güvenilir olmasını istiyorum asla klandan yada bölgeden bizim lonca hakkında kötü laf [hırsız vs...]duymak istemiyorum bu konu hakkında loncanın başkanı gibi konuştum ama hassasım bu konularda)...
arkadaşlar aklıma gelmişken söyleyeyim şahaser üretme sırası yokturdur bunu LONCA BAŞKANIMIZ :Fastxlider(yani cezmi )de belirtti eger sahaser üreteceksek önce lewele tabi birde loncaya girme zamanına bakılacaktır sonra uygun görülürse şahaser üretilecektir.....
fazla konuştum yeter artık susuyorum xD
iyi oyunlar
iyi forumlar
iyi akşamlar hatta geceler xD
KP İŞİNE GELİNCE DÜŞÜNDÜM VE SAÇMA OLDUĞUNA KARAR VERDİM(KENDİ DÜŞÜNCEM ZIT DÜŞÜNEN OLABİLİR)SPLASH(GÜRKAN):SANA GELİNCE KARDEŞ BENDE PLUS DEĞİLİM YANİ KENDİNİ YANLIZ HİSSETME O KONUDALONCAM:3 MAVİ KAYA
3 AKİK
4 MENEKŞE ELMAS
1 KADİM
2 MERAN MÜCEVHERİ
1 LİDERLİK SEMBOLÜ
DAHA GEREKLİ OLAN VAR AMA ZOR OLANLAR BUNLAR GERÇİ AKİKLERİ BEN ALIRIM ALACAK PARAM VAR......ŞİMDİ ARKADAŞLAR KP KONUSUNDA HEM FİKİR DEĞİLİM HEM MEHMETLE HEMDE GÜRKANLA ÇÜNKÜ BENİM DAHA İYİ BİR FİKRİM VAR.....
KENDİ FİKRİM(BUNU DAHA ÖNCEDE BİR ÇOK KEZ YAPTIM İNANIN ÇOK KARLI İŞ):EVET SÖYLÜYORUM KARBON ÇELİĞİ ÜRETECEZ EVET DOĞRU DUYDUNUZ KARBON ÇELİĞİ ÜRETECEZ xD TANESİ 10 M DEN GİDİYOR YAPIMI İSE EMİN DEĞİLİM AMA 5 M HERALDE AMA SATAN OLURSA GÜNLÜK BİR ADET ÜRETİRİZ.....Fastxsx :arrow:
Fastxbx :arrow: :arrow: ARKADAŞLAR BUNLAR ALINTI ÖZENTİ OLUR LÜTFEN BENLİĞİMİZDEN ÇIKMAYALIM.... Fastxşx :arrow:
BİR DE TOPLANTI YAPALIM DEMİŞSİNİZ (KENDİ FİKRİM)BENCEDE YAPALIM LONCAYI BİR DERLEYELİM TOPLAYALIM VE ONA GÖRE NE YAPACAKSAK YAPALIM.....ARKADAŞLAR BİR DE BEN PLUS ALAMIOM ÇÜNKÜ(because xD)D&R DA İKV PLUSU YOKTU NEYMİŞ BİTMİŞ YENİ SÜRÜMÜ GELECEKMİŞ ONU BEKLİYORLARMIŞ ZATEN OYUNDADA ALAMIOM MALUM MADDİ SIKINTI xDBEN ŞİMDİLİK GÜNCEL LİSTEYİ (KENDİMCE)ÇIKARTAYIM ;
1:FastxSeAgLexDB
2:FastxCeZoRaP
3:Fastxcesur
4:Fastxares
5:Fastxdoktor
6:Fastxwolf
7:Fastxblood(BİLMEYENLER İÇİN SÖYLÜYOM EMRENİN CARI BU)
8:Fastxkhopernick(YAZILIŞINDAN EMİN DEĞİLİM xD)
9:Fastx? (GÜRKAN [SPLASH]ADIN NE OLACAK TAM BİLMİYORUM)
10:Fastxfacia(ADINI UNUTTUM CENGİZ YOKSA BAŞA YAZARDIM İSMİNİ xD)
11:Fastxlider(SENİNDE ADINI UNUTTUM CEZMI YOKSA BAŞLARA YAZARDIM İSİMİNİZİ xD)
BU KADAR ARKADAŞLAR AKLIMA GELENLER BUNLAR LÜTFEN TEKER TEKER YORUM YAPIN xD
AKLIMA GELDİMİ DEVAMINIDA YAZARIM ....
İYİ FORUMLAR.....
ARKADAŞLAR SUIKAST KONUSUNDA BANA İNANMAYANLAR SÖYLESİN BİLELİM DEMİ....
ARKADAŞLAR BEN İLK KARBON ÇELİĞİNİ ÜRETECEM 7 ÇELİK LAZIM (YANİ 84 ADET LAZIM)İYİ AKŞAMLAR GALİBA FAZLA KONUŞTUM SİZİNDE ZAMANINIZI ÇALDIM OKURKEN SIKILABİLİRSİNİZ AMA GÜNCEL KONULARI YAZDIM....BİLMEYENLER İÇİN ŞÖYLÜYORUM BENİM ADIM:HÜSEYİN SOY ADIM: EMRE AMA HERKESEDE DEDİM BANA EMRE DİYİN DİYE KİMSE BENLE WOLFU KARIŞTIRMASIN PLEASE(LÜTFEN xD)....
HERKESE TEŞEKKÜRLER İYİ FORUMLAR....
BU ARADA GÜRKAN SEN MİGRATTA TECRUBEN VARMI... VARSA SEN BEN EMRE CENGİZ MEHMET CEZMİDE GİRERSE BU ŞEKİL GİRELİM CENTE KADAR GİDERİZ....ARKADAŞLAR HERKES KENDINE KUDRET İKSİRİ HAZIRLASIN YADA ÜRETMEK İÇİN CENGİZE EŞYALAR VERSİN ÖKSE OTU TOPAZ SAF DEMİR VS...
SHEN KUOLARIDA HAZIRLASINLAR..... YADA ÜRETEBİLECEK BİRİ VARSA ONA EŞYALARI VERSİN....BU ARADA MEHMET SENİN FAST ADLI CARINI HİÇ GÖRMEDIM VE ARKILERE EKLI DEIL SENIN ADIN BI ARA GIRDE ARKILERE EKLEYEYİM OYUNDA.....
BANA ULAŞMAK İSTEYEN KİŞİLER ;
Fastxcesur
Fastxares
FastxdoktorADLI CARLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ ZATEN ŞİMDİ İMZAYA KOYACAM İSİMLERİ......
PLUS OLAN ARKADAŞLAR SİZ OYUNDA OLUN ÇOĞUNLUKLA ÇUNKU COK İŞE YARIOSUNUZ ALIŞVERİŞLERDE VS....
CENGİZ SEN FACİAYI KASACANMI YOKSA Dbsimsekkkdb yi FAST mı yapacan ?ARKADAŞLAR 49 LEWEL SAVAŞÇILARA LAFIM:DEMİR TOPLASINLAR BENİM İÇİN SAFI CIKARSA CENGIZE VERIRSINIZ BÖLECE HEM IKSIR HEMDE KARBON CELİĞİ ÜRETECEZ .....
İYİ FORUMLAR DEDİM AMA HALA DEVAM EDIYORUM KUSURA BAKMAYIN ZATEN ZORLA GİRİYORUM OYUNA.....
OYUNA GİREMİYORUM AMA FORUMDA KONUŞAYIM xD....
ASLINDA OYUNA GİRİYORUM AMA SİZ OLMUYOSUNUZ O ZAMAN ONUN İÇİN CANIM SIKILIO CIKIOM OYUNDAN.....HERKESİN OKUMASINI İSTERDİM BUNLARI...
ARKADAŞLAR NAKİTİ OLAN VARSA BEN YOKKEN AKIK ALSINLAR BENDE SONRA OYUNA GIRERSEM ONLARA AKİK PARASINI VERIRIM(eğer aktarma vs gibi şeylerde loncamızın güvenilir olmasını istiyorum asla klandan yada bölgeden bizim lonca hakkında kötü laf [hırsız vs...]duymak istemiyorum bu konu hakkında loncanın başkanı gibi konuştum ama hassasım bu konularda)...
arkadaşlar aklıma gelmişken söyleyeyim şahaser üretme sırası yokturdur bunu LONCA BAŞKANIMIZ :Fastxlider(yani cezmi )de belirtti eger sahaser üreteceksek önce lewele tabi birde loncaya girme zamanına bakılacaktır sonra uygun görülürse şahaser üretilecektir.....
fazla konuştum yeter artık susuyorum xD
iyi oyunlar
iyi forumlar
iyi akşamlar hatta geceler xD
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
Fastxares
Fastxdoktor
xD yazıya bak ne kadar yazmışım be
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
Fastxares
Fastxdoktor
RENK RENK RENGARENK xD
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
Fastxares
Fastxdoktor
EMRE HADİ BİR YORUM YAP xD
Fastxcesur
Fastxares
Fastxdoktor
Fastxares
Fastxdoktor