Sobee Studios'da neler oluyor?

Eski duyuruların arşivlendiği alan
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Sobee Studios'da neler oluyor?

Mesaj gönderen SagopaKajmer »

FromXXXhELL yazdı:Kişisel kanatim ki bence oylede olması gereklı. Akce sıstemı devreye alınıcaksa bır cok oyunda oldugu gıbı kredı satın alma sıstemı olucaktır ve olmalıdırda.. Plus sıstemındekı bu tıp cesıtlılıkler daha cesıtlı musterı ve oyuncu kıtlesınıde oyuna cekmeye yardımcı olur kanatındeyım .. Defalarca farklı konularda buna bır cok ornekler verdık .. Mısal 20 tl. ye 20bın akce alınır.. Oyun ıcınde sureklı onlıne oynama sansı olmuyan oyuncu kıtlesı bunu ıster alır mısal savası ıcın bır kombınasyon satılır forumdan onu secer 1 ay veya 45 gun surelıdır bu set ve akce ıle alır kulanır suresı bıtınce esyaalr gıder.. bUDA OLMASI GEREKN BIR SEYDIR BUNU BAZI OYNCULAR FARKLI ALGILIYA BILIR BEN 3 YIDIR BU OYUNDA GUNELRIMI AYLARIMI VERDIM MILLET 20 TL VEYA 10 TL VERICEK BENIM GIBI SAHESERLERLEMI DOLASACAK DIYE BILIR ..ama sunu unutmamak gerekır herkezın bos vaktı yok ısı gucu olan bırcok oyun severde war o yuzden sure kısıtlamalı bır cok esya kombınasyonu bu akce sıstemı ıle alınır ıyıde olur bu tıp cesıtlılıkler oyuna canlılık ve renk katar kanatındeyım .. ben bır ejder asa yapmak ıcın aylarca maden basında durmak zorunda degılım ama duran arkadaslar gıbıde bu esyayı sureklı kulanım hakkını almak onlara haksızlık olur verısın parayı 45 gun ıstedıgın ekıpmanı kullanırsın baktın hosuna gıtıt bırdaha kredı alırsın ... umarım bızım dusuncelerımızle yapım ekıbının fıkırlerı aynı cızgı uzerındedır... Saygılarımla..........
bu arkadaşın yorumunu üşenmeden sonuna kadar okuyun.bence böyle olursa güzel olur kımseyede haksızlık olmaz. isteyen günlerce maden basında bekler ejderını sureklı kullanır , isteyen kredi ile akçe alır akçe ile 45 gün kullanır beğenırse tekrar alır.
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

FromXXXhELL yazdı:Kişisel kanatim ki bence oylede olması gereklı. Akce sıstemı devreye alınıcaksa bır cok oyunda oldugu gıbı kredı satın alma sıstemı olucaktır ve olmalıdırda.. Plus sıstemındekı bu tıp cesıtlılıkler daha cesıtlı musterı ve oyuncu kıtlesınıde oyuna cekmeye yardımcı olur kanatındeyım .. Defalarca farklı konularda buna bır cok ornekler verdık .. Mısal 20 tl. ye 20bın akce alınır.. Oyun ıcınde sureklı onlıne oynama sansı olmuyan oyuncu kıtlesı bunu ıster alır mısal savası ıcın bır kombınasyon satılır forumdan onu secer 1 ay veya 45 gun surelıdır bu set ve akce ıle alır kulanır suresı bıtınce esyaalr gıder.. bUDA OLMASI GEREKN BIR SEYDIR BUNU BAZI OYNCULAR FARKLI ALGILIYA BILIR BEN 3 YIDIR BU OYUNDA GUNELRIMI AYLARIMI VERDIM MILLET 20 TL VEYA 10 TL VERICEK BENIM GIBI SAHESERLERLEMI DOLASACAK DIYE BILIR ..ama sunu unutmamak gerekır herkezın bos vaktı yok ısı gucu olan bırcok oyun severde war o yuzden sure kısıtlamalı bır cok esya kombınasyonu bu akce sıstemı ıle alınır ıyıde olur bu tıp cesıtlılıkler oyuna canlılık ve renk katar kanatındeyım .. ben bır ejder asa yapmak ıcın aylarca maden basında durmak zorunda degılım ama duran arkadaslar gıbıde bu esyayı sureklı kulanım hakkını almak onlara haksızlık olur verısın parayı 45 gun ıstedıgın ekıpmanı kullanırsın baktın hosuna gıtıt bırdaha kredı alırsın ... umarım bızım dusuncelerımızle yapım ekıbının fıkırlerı aynı cızgı uzerındedır... Saygılarımla..........

Plus çeşitliliği çok güzel olacağını düşünüyorum. Plus ın şu an bir çekiciliği yok sadece bölge ve klan kanalından konuşmak için alındığını hepimiz biliyoruz.
Farklı plus seçenekleri ve bunların belirli oranda fiyatları yükselmesi çok güzel olacağına eminim.
Şu an ödediğimiz plus parasının çok büyük katkılar sağlamayacağını hepimiz biliyoruz.
Eğer sistem plus seçenekleri olur ise çok güzel olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Kayzer yazdı:
Thrashmetal yazdı:silah yükseltme gelirse şaheserler ne olacak ?
Şaheseri olana baklava veriyolar.
o da doğru :D
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Kayzer »

Resim
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
AsYaKaPLANI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen AsYaKaPLANI »

güzel bir sistem..Fakat parayla alınıp oynanan oyun ve verilen emek karşılığında bazı iyimser olmayan,hırsız kimselerin hesap çalma girişimleri sonucunda onca emek ve paranın boşa gidecek olması hiç te iyi bir durum değil..Böyle bir sistem ortaya çıkacaksa bu hesap çalma girişim güvenliğinin,değilse yüksek düzeyde olması gerektiğini savunuyorum...
Karaoğlan(AsYaKaPLaNı)

Bayboranınoğlu(49)
Sakyamuni(49)
Rammsteinx(40)
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DeathLord »

Saçma.Senin dediğin M...2 gibi oyunların PVP serverlarındaki satışların aynısına benzemiş.20 tlye Bar.. kılıcı :D Dediğin gibi olursa eminim ki İKV'nin %90'ı oyunu bırakır. ;)
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen astalavista »

Valla böyle bir sistem gelmesi güzel olmuş...Dükkan olarak sadece plus paket vardı.Ve 100 lerce kez girmiş ama birsey dusurememiş arkadaşlar içinde bir çözüm yolu oldu.Oyun parası ile artistlik yapan veletler yerıne Akçe sistemi daha güzel olmazmı sizce :?: Hem bu sayede Sobee Studios un bütçesi genişler.Şimdi diyeceksinizki parası olmayan ne yapsın :?: E ona bakılırsa ilk girişde set düzmüş adam,Öbür adam ise 100 lerce kez girmiş düşürememiş,Bu adamlar Ne Yapsın :?:
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
Kullanıcı avatarı
HARPUTLU
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HARPUTLU »

şU MAİLLERE Bİ AN ÖNCE BAKILSA :(
HARPUTLU
Öldüğümde cehennem zebanilerine bile gülümseyeceğim,hiçbir zaman ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkarın..!
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM :)
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Pangea »

mitmet yazdı:
Grandxtexas yazdı:ben anlamıyorum bu mileti siz değilmiydiniz oyuna daha çok şey eklensin, plusa o kadar para veriyoruz. Başka özelik gelsin, çoluk çocukla uğraşmayalım diyen?
Desteğe onlarca mesaj atan?
Al işte parası olanın şansı dahada artacak, oyun parasının pekbi önemi kalmayacak, çoluk çocuk şimdiden oyunu bırakacak, bence süper olacak
haklısın ama ufak bi nokta hariç. baba parası yiyenler ikvde o kadar çok ki :)
Napalım çalışmaya yaşımız tutmuyor :)
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Akçe sistemi nasıl olursa olsun video güzel hazırlanmış.Bazı yerleri tebessüm ettirdi:
Özellikle silah yükseltme özelleğini anlatırken karakter seçme sayfasına gelip karakterim yok demesi :D
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon

“Eski Duyurular” sayfasına dön