Tutki çıktım oyuna vs attık yendin eline ne geççekReverence yazdı:buyur cık karşıma sana deveyide gösteriyim cüceyide gösteriyim lafta olmaz bu işler forumda bıdı bıdı ederek göremesin tabikideVandervaart yazdı:Sen devi cüceyi göstersene bana merak ettmReverence yazdı:wandervart dediğim gibi bu aralar bana fazla bulaşmaya başladın ayağını denk al bence sana devi cüceyi gösteririm;)Ama gösteremezsen ben sana DEVİ gösteririm hiç sorun deil sen iste yeterki
sizin gibi çömezleri pistlerde görmek isteriz dedikoduda değil
DevLerin Kapşması
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Re: DevLerin Kapşması
zaten nerde süt ezik rezil laf atan bebe war (sen) anca oyunda böyle konularda laf atar sanal yada oyun farketmez buyur gel hee küfür etmek calmak gibi konulara gelince beni tanıyanlara sorabilirsin beni görmüşmü öyle bi terbiyesizliğimi ama sen nekadar olgun birisi olduğunu gösteriyorsun;) sanada bişey söyliyim kavga ederek bi yere varılmaz adam olmaktan zarar gelmez kardeşim kendine çeki düzen vermeni tavsiye ederimVandervaart yazdı:Tutki çıktım oyuna vs attık yendin eline ne geççekReverence yazdı:buyur cık karşıma sana deveyide gösteriyim cüceyide gösteriyim lafta olmaz bu işler forumda bıdı bıdı ederek göremesin tabikideVandervaart yazdı:Sen devi cüceyi göstersene bana merak ettmReverence yazdı:wandervart dediğim gibi bu aralar bana fazla bulaşmaya başladın ayağını denk al bence sana devi cüceyi gösteririm;)Ama gösteremezsen ben sana DEVİ gösteririm hiç sorun deil sen iste yeterki
sizin gibi çömezleri pistlerde görmek isteriz dedikoduda değil
Kusura bakma oyuna fazla ilgi göstermiorm sabah akşam oyuna bağımlı kalsaydım inan çoğu kişiden iyi olurdum.İşte mesela yendin beni nolcak sana saygı gösterip özürmü dilememi beklion.Sen beni yendiğinde sana bulaşmıcamımı sanıon.Bana oyun dışında devide cüceyide göster bana sanaldan darbe vurman bana koymaz
Varsa yüreğin karşıma geççen sanalda ne yapabilirsin ki vs kazanırsın küfür edersin çarımı çalarsın tek yapabilceğin şey bu senin bana karşı onun haricinde adam olcan

"Benim de adım söyensin", "Bende burdayım!", "Foruma konu açarsam popüler olurum.", "Benide görsünler, bende güçlüyüm."
....
Uzar gider.
Adam olmak işte bu kuralları yada kısıtlamaları aşmaktır.(Bkz. Egoizm) Boşuna nefes tüketmeyiniz..
....
Uzar gider.
Adam olmak işte bu kuralları yada kısıtlamaları aşmaktır.(Bkz. Egoizm) Boşuna nefes tüketmeyiniz..

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Süt ezik bebe gibi kavramlar çocukluk yaşlarında kullanılır genelde
Kullanmış olduğunu görmek beni senin gibi biriyle tartışmaktan soğuttu=) Bırak kalsın bişey yazmam senin gibi birine bi daha
))