DevLerin Kapşması

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: DevLerin Kapşması

Mesaj gönderen Vandervaart »

Reverence yazdı:
Vandervaart yazdı:
Reverence yazdı:wandervart dediğim gibi bu aralar bana fazla bulaşmaya başladın ayağını denk al bence sana devi cüceyi gösteririm;)
Sen devi cüceyi göstersene bana merak ettm =) Ama gösteremezsen ben sana DEVİ gösteririm hiç sorun deil sen iste yeterki =)
buyur cık karşıma sana deveyide gösteriyim cüceyide gösteriyim lafta olmaz bu işler forumda bıdı bıdı ederek göremesin tabikide :) sizin gibi çömezleri pistlerde görmek isteriz dedikoduda değil
Tutki çıktım oyuna vs attık yendin eline ne geççek =) Kusura bakma oyuna fazla ilgi göstermiorm sabah akşam oyuna bağımlı kalsaydım inan çoğu kişiden iyi olurdum.İşte mesela yendin beni nolcak sana saygı gösterip özürmü dilememi beklion.Sen beni yendiğinde sana bulaşmıcamımı sanıon.Bana oyun dışında devide cüceyide göster bana sanaldan darbe vurman bana koymaz ;) Varsa yüreğin karşıma geççen sanalda ne yapabilirsin ki vs kazanırsın küfür edersin çarımı çalarsın tek yapabilceğin şey bu senin bana karşı onun haricinde adam olcan =)
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Reverence »

Vandervaart yazdı:
Reverence yazdı:
Vandervaart yazdı:
Reverence yazdı:wandervart dediğim gibi bu aralar bana fazla bulaşmaya başladın ayağını denk al bence sana devi cüceyi gösteririm;)
Sen devi cüceyi göstersene bana merak ettm =) Ama gösteremezsen ben sana DEVİ gösteririm hiç sorun deil sen iste yeterki =)
buyur cık karşıma sana deveyide gösteriyim cüceyide gösteriyim lafta olmaz bu işler forumda bıdı bıdı ederek göremesin tabikide :) sizin gibi çömezleri pistlerde görmek isteriz dedikoduda değil
Tutki çıktım oyuna vs attık yendin eline ne geççek =) Kusura bakma oyuna fazla ilgi göstermiorm sabah akşam oyuna bağımlı kalsaydım inan çoğu kişiden iyi olurdum.İşte mesela yendin beni nolcak sana saygı gösterip özürmü dilememi beklion.Sen beni yendiğinde sana bulaşmıcamımı sanıon.Bana oyun dışında devide cüceyide göster bana sanaldan darbe vurman bana koymaz ;) Varsa yüreğin karşıma geççen sanalda ne yapabilirsin ki vs kazanırsın küfür edersin çarımı çalarsın tek yapabilceğin şey bu senin bana karşı onun haricinde adam olcan =)
zaten nerde süt ezik rezil laf atan bebe war (sen) anca oyunda böyle konularda laf atar sanal yada oyun farketmez buyur gel hee küfür etmek calmak gibi konulara gelince beni tanıyanlara sorabilirsin beni görmüşmü öyle bi terbiyesizliğimi ama sen nekadar olgun birisi olduğunu gösteriyorsun;) sanada bişey söyliyim kavga ederek bi yere varılmaz adam olmaktan zarar gelmez kardeşim kendine çeki düzen vermeni tavsiye ederim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tryagain »

"Benim de adım söyensin", "Bende burdayım!", "Foruma konu açarsam popüler olurum.", "Benide görsünler, bende güçlüyüm."
....

Uzar gider.

Adam olmak işte bu kuralları yada kısıtlamaları aşmaktır.(Bkz. Egoizm) Boşuna nefes tüketmeyiniz..
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Süt ezik bebe gibi kavramlar çocukluk yaşlarında kullanılır genelde =) Kullanmış olduğunu görmek beni senin gibi biriyle tartışmaktan soğuttu=) Bırak kalsın bişey yazmam senin gibi birine bi daha =)))

“Genel Sohbet” sayfasına dön