tşkler saol böyle iiyieerrddii24 yazdı:SAVAŞnarası KARDEŞ BU DÜŞÜNCEDE GİTMEK BENCE ÇOK YANLIŞ BÜYÜCÜ VE ŞİFACI diyorsun bu insanın Kullanmak gibi bişey Demektir sıqınak miqrat olsun çağıralım gelsin demektir 1 LONCA AÇMIŞ GEREKLİYSENİZ SAVAŞÇI ŞARTTIR ÇÜNKÜ LONCA SAVAŞLARINI DÜŞÜNMENİZ LAZIM YANİ SİZ SADECE 1 AY DÜŞÜNÜYORSUNUZ..!İLERİYİ DÜŞÜNMENİZİ TAVSİYE EDERİM.!KARAKTER SEÇMENİZE GEREK YOK ..!(+) LONCANIZA ÖZELLİKLE SAVAŞÇI ALIP EM LERDE GÖREVLERDE KENDİNİZİ TANITMALISINIZ..!
SADECE KENDİ ŞAHSİ DÜŞÜNCEM..!
YENİ BİR LONCA AGAHIN FEDAİLERİ
Re: YENİ BİR LONCA AGAHIN FEDAİLERİ
cCc İNCİ #@!? cCc
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
ŞUANDA ALIMLAR SADECE BÜYÜ VE ŞİFACI ÜZERİNEkurtcuozii yazdı:49 lvl savaşçıyım loncaya ben de katılmak isterim .
cCc İNCİ #@!? cCc
- PaTRoN42
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ÖnceLikLe Loncanız hayıRLı oLsun Hangi kLana ait Loncanız ??
byAYYILDIZasLan
BNM BUĞÜN 3ÇARIMI SİLDİLER BNM İÇİN BUĞÜN OYUNUN SONU EĞER YRDM EDERSENİZ EĞER LONCAYA ALIRSANIZ EĞER HER SON Bİ BAŞLAGIÇSA YENİDEN YÜKLERİM OYUNU AMA 0 DAN BAŞLAMAM YANIMDA OLURSANIZ GELEYİM BNDE .. :!: :!:
Bn gelebilir miyim buğün 3çarımı sildiler ama olsun eö ye alıştım ssizde yrdm ederseniz 0 dan başlıycam herşeye 0 dan başlamak nasıldır bilirsiniz belki sus fln alamdım yaşım 16 ist. de oturuorm 3senedir oynuorm ve büyücü açarım hep eğer büyü kbl ederseniz büyü oynuorm ben hep !!!
tşkler.loncamız lodos klanına ait''PaTRoN42 yazdı:ÖnceLikLe Loncanız hayıRLı oLsun Hangi kLana ait Loncanız ??
cCc İNCİ #@!? cCc
jaseen yazdı:Bn gelebilir miyim buğün 3çarımı sildiler ama olsun eö ye alıştım ssizde yrdm ederseniz 0 dan başlıycam herşeye 0 dan başlamak nasıldır bilirsiniz belki sus fln alamdım yaşım 16 ist. de oturuorm 3senedir oynuorm ve büyücü açarım hep eğer büyü kbl ederseniz büyü oynuorm ben hep !!!
yardımlarşama derken sana exp kasma konusunda yardım ederim şuanda loncamızda herkez kendi üretimini yapıyor.
cCc İNCİ #@!? cCc
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos