İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Dream007
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: İşte Olay Budur Bu Kadar Güzel Açıklanamazdı.

Mesaj gönderen Dream007 »

Unutma unutulanlar unutanları asla unutmazmıs buda İbrahim Erkal dan Erdoğan efendi :D
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

konuyu güncel tutalım değil mi?
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Break yazdı:Olan oldu arkadaşlar artık tepki koymaya gerek yok yönetim bunu bize yaptı bir hata dediler tamam eyvallah artık uzatmanın anlamı yok bizim gönlümüzü alacaktır bu yönetim yeniliklerle ! KONU KİLİTLENSE BİLE OLUR...
La havle... :evil:
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Cerfiss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Çakır Keyif

Mesaj gönderen Cerfiss »

Break yazdı:Olan oldu arkadaşlar artık tepki koymaya gerek yok yönetim bunu bize yaptı bir hata dediler tamam eyvallah artık uzatmanın anlamı yok bizim gönlümüzü alacaktır bu yönetim yeniliklerle ! KONU KİLİTLENSE BİLE OLUR...
Afedersin ama sen kendini yolunacak kaz yerine kkoymaya alışıksın heralde sen bu yönetim gibi insanların eline böyle bir koz verirsen onlar seni sömürmeye devam eder ;)
Dream007
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Dream007 »

Su konuyu sabitleyin forum yoöneticileri Etkinlik cihanmıydı neydi Tılsıma gelen bir tane vardı :D konuyu sabitle amcamda ikide bir güncelleyip durmayalım tamam sizde haklısınız unutulsun gitsin su konu bir 3. sayfaya dussun hemen kaldıracam zaten diyorsunuz da yooookkkkk öyle yama yediginiz haltı gözünüze gözünüze sokak ki tekrar yapma cüretin de bulunmayın...
Kullanıcı avatarı
Zwartan
Legendary Developer

Mesaj gönderen Zwartan »

Sevgili İKV oyuncuları,

Öncelikle sancak savaşlarındaki yanlış aktarım dolayısıyla tüm İKV camiasından tekrar özür dileriz.

Şunu belirtmek isteriz ki başından beri 'İsim Değiştirme Hakkı', büyük ödül olarak planlanmıştır.

Bu etkinlikte zaten binlerce kişinin iksir kazanması hedeflenmiştir ve öyle de olmuştur.
Binlerce oyuncuya iksir vereceğimizi bildiğimiz ve planladığımız bu etkinlikte aynı zamanda bu binlerce oyuncuya büyük ödül verilmesi hiçbir zaman söz konusu olmamıştır.
Tamamen yönetici ekibimizin yanlış anlaşılmaya yol açan duyurusundan dolayı oyuncularımızın üzülmesi ve konuyu bu boyutta tartışmaları bizi de üzmüştür.

Siz oyuncularımızın oyunumuzu daha keyifli ve temiz bir ortamda oynamanız için her gün, her hafta, her ay ellerinden geldiğince her zaman destek olan ve bu güzel etkinlikleri kurgulayan ve yöneten Yönetici Ekibimizin çok nadiren de olsa bu tür hatalarını sizin de anlayışla karşılamanızı bekliyoruz.

Yanlış anlaşılmadan dolayı tekrar özür diler, bundan böyle benzer hataların olmaması için gerekli önlemlerin alındığını ve daha fazla hassasiyet gösterileceğini, aynı zamanda siz değerli oyuncularımızın ileride oluşabilecek istenmeyerek yapılan bu tip yanlışları da anlayışla karşılamanızı bekler, hepinize iyi oyunlar dileriz.

Sobee Ekibi
Kullanıcı avatarı
TEVEKKUL
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TEVEKKUL »

Zwartan yazdı:Sevgili İKV oyuncuları,

Öncelikle sancak savaşlarındaki yanlış aktarım dolayısıyla tüm İKV camiasından tekrar özür dileriz.

Şunu belirtmek isteriz ki başından beri 'İsim Değiştirme Hakkı', büyük ödül olarak planlanmıştır.

Bu etkinlikte zaten binlerce kişinin iksir kazanması hedeflenmiştir ve öyle de olmuştur.
Binlerce oyuncuya iksir vereceğimizi bildiğimiz ve planladığımız bu etkinlikte aynı zamanda bu binlerce oyuncuya büyük ödül verilmesi hiçbir zaman söz konusu olmamıştır.
Tamamen yönetici ekibimizin yanlış anlaşılmaya yol açan duyurusundan dolayı oyuncularımızın üzülmesi ve konuyu bu boyutta tartışmaları bizi de üzmüştür.

Siz oyuncularımızın oyunumuzu daha keyifli ve temiz bir ortamda oynamanız için her gün, her hafta, her ay ellerinden geldiğince her zaman destek olan ve bu güzel etkinlikleri kurgulayan ve yöneten Yönetici Ekibimizin çok nadiren de olsa bu tür hatalarını sizin de anlayışla karşılamanızı bekliyoruz.

Yanlış anlaşılmadan dolayı tekrar özür diler, bundan böyle benzer hataların olmaması için gerekli önlemlerin alındığını ve daha fazla hassasiyet gösterileceğini, aynı zamanda siz değerli oyuncularımızın ileride oluşabilecek istenmeyerek yapılan bu tip yanlışları da anlayışla karşılamanızı bekler, hepinize iyi oyunlar dileriz.

Sobee Ekibi

Bu gerekliydi. Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Sevgili Zwartan ;

Yaptığın açıklama için teşekkür ederim.Bu zamana kadar böyle bir açıklama bekliyordum sonunda biri çıktı söyledi .

Bir daha böyle olayların yaşanmaması dileği ile iyi çalışmalar dilerim...
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Merhaba;
Oyun geliştiricisi/yapımcısı ZçiftVartan, açıklamanız için teşekkür ederim, lakin ne Sn. Lathander' in, Sobee yönetimi' nin kararlarından, nede denetim takım kaptanı CaptainATX' in Lathander' in karar ve tebliğlerinden haberi yoktur, forum yada oyun denetmenleri derseniz ayrı tellerden çalmakta... Hata var haklısınız, lakin hata bizlerde değil Sobee yönetimindedir, hatanızı bir özür ile geçiştirme lüksünüz bundan 10 gün önce bu ve buna benzer konular açıldığında kısa ve öz bir cevap ile verme hakkınızı kullanmanız halinde vardı... Oysa siz gençliğin, oyun sevdalılarının öfkelerinin ve isyanının zamanla közleneceğini düşünerek, beklemeyi tercih ederek en az zarar ile konuyu kapatmayı planlayarak hareket ettiniz, diğer arkadaşlarımın düşüncelerine katılmıyorum, çünkü bilirsiniz, toplumumuzda bir deyim vardır, söz DELİKANLININ ağzından bir defa çıkar, ( Ben karakterlerimle 1 kez olsun anılan etkinliğe katılmadım, katılmış olan lonca üyelerim mevcut, lakin yayımlanan son bildirilerden sonra loncamda etkinliği protesto amaçlı yasakladım.) kaybınızı tahmin ediyorum, büyük bir meblağ ( Gerçek para ile ), fakat emin olun bir beyaz eşya üreticisinin iddialı bir sözü var, "Müşteri kaybedeceğime paramı kaybetmeyi tercih ederim", bu söz size bişey ifade etmeli...

Beni ve benim gibi düşünenleri kaybettiniz, özür dilemeniz büyük bir erdem, fakat koyun gibi olmayan nice insanlar var... O insanlarında İKV ve Sobee' ye katkı yaptığını düşünüyorsanız eğer özürden daha fazlasını yapmak durumundasınız.

Bu elbetteki bizlerin çıkarlarıyla doğru orantılı olmamalı, çünkü biz ve bizim gibi düşünen onlarca insan, kişisel değil toplum çıkarlarını önde tutmakta ve ona göre hareket etmektedirler.

İyi forumlar.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Her şeye tamam burda tartışılan konu şu: Siz açıklamayı en başta o kadar yanlış o kadar farklı yaptınız ki -amacınız oyuna kişi çekmek olsa gerek- yanlış anlaşılmaması mümkün değil ki çoğu GM bile şaşırmış sağ da solda e pini herkes alacak diyor (imzamda ve bir çok kişinin imzasında olduğu gibi.) Burda ben yanlış anlaşılma olmadığı aslında başında BÜYÜK BİR KARARSIZLIK yaşadığınız bu yuzden çaktırmadan sadece büyük ödül yazarakbizi geçiştirdiğinizi anladım.Beni bu olayın sadec yanlış anlaşılma olduğuna inandıramazsınız çünkü en başta epini 1 karakter en fazla 2 kere alabilir ifadesi vardı.Bu nedemek? bu cümlenin sizin ASIL büyük ödül diye başından beri düşündüğünüzü söylediğiniz ödül sistemiyle mantıksal yada edebi alakası açıklaması yok.Ben bir çok yerde belirttim ben epin meraklısı değilim zaten fuarda gittik 4 tane aldık bana yeterli ben burda oyuncuları afedersiniz aptal yerine koymanıza kızıyorum. :| Hayırlı oyun ve çalışmalar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön