Arkadaşlar nasıl yaptığımı bilecek arkadaşlar vardır fakat,Data yla oynamış yok hile yapmış yok oyunun dosyalarıyLa oynamış diyecek arkadaş varsa şimdiden söyleyim öyle birşey yok! Sadece Sıgınaktan çıkarken kasaya sağ tıklamıştım grup çıkınca bende cıktım.Kasamı göster dedim kasam açıldı
Saygılar!
Glatyator yazdı:kardeş ocantanın en sol en alttaki ne öyle ya hiç sıgınaga giremedigim için belki ordaki bi eşyadır yada daha oyunda ögrenecegimiz çok malzeme var
Eet kasadaki krmızı çiçek ve bankada motorinin yanında ilginç çiçek gibi olan şey nedir acaba ..?
Glatyator yazdı:kardeş ocantanın en sol en alttaki ne öyle ya hiç sıgınaga giremedigim için belki ordaki bi eşyadır yada daha oyunda ögrenecegimiz çok malzeme var
Eet kasadaki krmızı çiçek ve bankada motorinin yanında ilginç çiçek gibi olan şey nedir acaba ..?
Motorinin yanındaki ilginç çiçek Antimon oluyor , Centrion kesınce düşüyor aynı kenanı kesınce Niobyum vermesi gibi.
Motorinin yanındaki ilginç çiçek Antimon oluyor , Centrion kesınce düşüyor aynı kenanı kesınce Niobyum vermesi gibi.
Kırmızı çiçeği biraz daha acabılır mısın ?
tm tşkl ama birde kasadakini sordum bankayı kapatalım tamam
kasada aşağı bölümde iksirlerin arasında 2 adet kırmızı çiçek gibi birşey var (:
sığınakdan tüm şaheserleri düşürdüm ancak ejderim olmadığındna migrata almadlar hiç (:
kolay bişey bu arkadaşlar sığınaktayken kasaya sandığa yani sağ tıklayın herkesin çıkmasını bekleyin hiç bişeye tıklamayın msıır çarşısına atınca kasayı göster yazısı ekranda kalıyor ordan açıorsun bu kadar basit..sığınaktayken kasayı göster yazısı topla tutar gibi kalacak
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ. Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
öneri güzel gönül isterki her yerden kasamıza ulaşabilelim ama ben bukadar rahatlığa karşıyım açıkçası )
nedenini soracak olursa adam mısırdan çıkıcak gelicek bankaya bende onu kesicem sonra bi ağız dalaşı başlayacak ooohooo ben böylesini nerden bulayım yoksa