Eğer tahmin edildiği gibi , gerçek parayla çeşitli kombinasyonlar yapma imkanı doğar ise ,Benim gibi oyuna yıllarını verip elle tutulur, gözle görülür hatırı sayılır eşyalar düşürmekte zorlananlar için artı yönde bir yenilik olacaktır. Örneğin , Grup bölgelerine defalarca girip boss kesmeme rağmen henüz karakterimin neteliğine uygun bir nadide veya şaheser düşüremedim !. Kimi kullanıcılar tek seferde en iyi şah eser veya nadide düşürebiliyor ! üstüne üstlük bir kullanıcıya aynı şeheserden defalarca düşme gibi bir griplikte söz konusu !.
Yapılacak yenilik tam netleşmemişken bile bu kadar aşırı dozda tepki bence anlamsız !. Önce görelim yapılacak olan yeniliği,sonra eleştirilerimizi ona göre şekillendirelim.
Artık İKV yönetimi ,güzel çalışmalar yapmak istiyor ,gün geçmiyorki bir yenlik ile karşımıza çıkmasınlar ! Onlara sabır ile destek olmalıyız ki bize en güzeli en doğruyu sunsunlar. Saygılarımla ...
Sobee Studios'da neler oluyor?
Re: Sobee Studios'da neler oluyor?
ICF gibi olacak açıklıyayım direk,
Mobil ödeme,havale,kredi kartı ile AKÇE alınacak atıyorum Mobil ödeme ile 500 akçe almak istiyorsun AKCE500 yazıp 500 akçe yüklettireceksin hesabına migrat arttırıcı özellik var o özelliği almak için senden 350 akçe isteyecek onunla gidip o özelliği alacaksın.Migrat arttırıcıda sanırım ÖDÜL DÜŞME Olasılığı arttıyor.Kısacası oyun tamamen PARA oldu.
Bu arada dikkat ederseniz http://www.facebook.com/video/video.php?v=497881254997 şurada 1.47 saniyelik videoya dayalı olarak konuşuyorum yetkili kişi dükkan store gibi cümle kuruyor.Dediğim şey kesin arkadaşlar.
Mobil ödeme,havale,kredi kartı ile AKÇE alınacak atıyorum Mobil ödeme ile 500 akçe almak istiyorsun AKCE500 yazıp 500 akçe yüklettireceksin hesabına migrat arttırıcı özellik var o özelliği almak için senden 350 akçe isteyecek onunla gidip o özelliği alacaksın.Migrat arttırıcıda sanırım ÖDÜL DÜŞME Olasılığı arttıyor.Kısacası oyun tamamen PARA oldu.
Bu arada dikkat ederseniz http://www.facebook.com/video/video.php?v=497881254997 şurada 1.47 saniyelik videoya dayalı olarak konuşuyorum yetkili kişi dükkan store gibi cümle kuruyor.Dediğim şey kesin arkadaşlar.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeş cok ıyı anlamıs.Gercek para...PITIR yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Artık akçenin ne oldugunu anladık,Bazı arkadaşlarımız hala tl ile alış verişin yapılmayacagını düşünseler bile yanılıyorlar.
Videoyu hepimiz izledik ne diyor " Benim param çok " oyun parasından bahsetmedigini kanıtlamak gerekirse " Benim karakterim olmadıgı için gösteremiyorum " dedigini unutmayalım....
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Valla ikilemdeyim.Lathander ak akçe kara gun ıcın konusunda oyun duzenı bozulmucak dedı ve gorsel efekt dedi.HErsey sapmle ise direk silin onu duzen bozulcaksa para oyuna dahil olucaksa..
Eğer akçe dedikleri şey gerçek para ile alınıcaksa bu oyunun tamamen dengesi bozulur , parası olan var olamayan var olan takır takır itemini güçlendirecek parası olmayan , istediği kadar oyunda en iyi itemleri düzsün güçlendiremicekse akçe ile hiç bir zevki kalmaz oyunun , biz bu yönetimden böyle şeyler beklemiyoruz siz getirin yeni bölgeler heyecanlar , lonca sistemini , isim değiştirme hakkını yapın mobil ödeme ile ikv oyuncusu daha mutlu olur böyle oyunun dengesini bozan saçma yenilikler getirmeyin ama yinede bekleyip görelim demek de geliyor içimden bekleyip göreceğiz oyunda neler olacak oyun değişiyor haliyle de değişmesini bırak sen grafikleri düzelt lag sorununu çöz verilen sözleri tut ondan sonra al tebriği boş işler bunlar ....
ReGaLuaS
Bukadar sitem etmenin bir anlamı yok.Biz degilmiyiz devamlı yeni bir güncelleme isteyen biz degilmiyiz yeni bölgeler ve yeni lw isteyen tabikide bizleriz.Ama düşünmüyoruz bu gelişimlerin nasıl gelecegini.Sadece plus paketi veya isim degiştirme ile biriken paralar ile olmaz bu.Unutmayın bir Teknik Ressamın maaşı 2500tl bir Tasarımcının maaşı 4000tl .......
Artık siz hesap yapın kaç kişi çalıştıgını Sobeede. Diger arkaşlarında dedigi gibi bir cok oyun var girmen için para ödemen gerekiyor, evet girmek için para ödüyor çünkü sahip çıkmışlar oyunlarına ve kimsede itiraz bile etmiyor...Güzel bir İKV için hep destek tam destek..............
Artık siz hesap yapın kaç kişi çalıştıgını Sobeede. Diger arkaşlarında dedigi gibi bir cok oyun var girmen için para ödemen gerekiyor, evet girmek için para ödüyor çünkü sahip çıkmışlar oyunlarına ve kimsede itiraz bile etmiyor...Güzel bir İKV için hep destek tam destek..............
bir önceki iyileştirmede güncellenen ejder ve elektirik güncellemeleride bunun için yapıldı diye tahmin ediyorum
-
- İri Fare Avcısı
Öncelikle yönetime teşekkür ederim böyle bir yenilik için
Ben ikv oynarken huzur isterim böyle bir yenik ile huzuru bozan oyuncuların artık yok olacagı kanaatindeyim
Ben ikv oynarken huzur isterim böyle bir yenik ile huzuru bozan oyuncuların artık yok olacagı kanaatindeyim
- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Kesinlikle güzel bir çalışma olcak.Oyunda en son çarım soyulduğundan sonra toparlayamamıştım.Ecelli çar boşta yatıyo xD.Şimdi çarı dizer devam ederim..
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE

AFTERLİFE

- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Tamam o zaman sen onu içince Sobee oturduğun bölgenin elekrik dağıtımını yapan şirketi arar,elektriklerin kesilmesini önlemeye çalışır,veya bilgisayarına daha güçlü işlemciler alır,oyunun hata vermez.Sunucu sanki her dakika başı kapanıyorrymacan yazdı:düşünün kenan kesmeden önce içiyorsunuz ve eşya düşürme şansınızı arttırıyor
Ve düşünün içtiniz ve elektrik kesildi oyun hata verdi sunucu kapandı vs vs vs)ertesi gün 7 gün sus yemiş halde oynar oluruz
)
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı