Merhaba Arkadaşlar,
Artık akçenin ne oldugunu anladık,Bazı arkadaşlarımız hala tl ile alış verişin yapılmayacagını düşünseler bile yanılıyorlar.
Videoyu hepimiz izledik ne diyor " Benim param çok " oyun parasından bahsetmedigini kanıtlamak gerekirse " Benim karakterim olmadıgı için gösteremiyorum " dedigini unutmayalım....
Sobee Studios'da neler oluyor?
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: Sobee Studios'da neler oluyor?
İstanbul kıyamet vakti facebook resmi sayfasında çok özel sekmesinden izleyebilirsin.66sfenks66 yazdı:Videolarda sorunmu var video kullanılamıyor hatası alıyorum
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
''Gerçek para ile alakası olursa üzülürüm,yapmayın'' diyen arkadaşlar,bu sistem doğrudan gerçek para ile alakalı olarak çalışıyor,ama akçe elde etmenin tek yolu bu değil
sistemin nasıl işleyeceğini önceden anlatmıştım ilk karıncalı video çıktığında.Bende istemem doğrudan para ile alakalı olmasını ama her büyük oyunun işleyişi böyle.Kötü mü oldu derseniz,belki kötü oldu ama olması gereken buydu.Dükkandan kendimize yeni saç stili alabileceğiz,veya belki iksir.Veya ''Okunmuş Su''
düşünün kenan kesmeden önce içiyorsunuz ve eşya düşürme şansınızı arttırıyor
İsim değiştirmenin de akçe karşılığı satılacağına eminim.Eşya yükseltme olayı hakkında bir fikrim yok.Bence yapılması gereken buydu,umarım pişman olmayız.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
:idea:Locus yazdı:ICF Store gibi bir şey olacağı kesin. İKV Dükkan . .
Yani gerçek parayla Akçe alacağız gibime geliyor. Bir de şöyle bir düşüncem var ; ICF Store'da futbolcu karakterine saç stili alabiliyorsunuz, bildiğim kadarıyla. İKV'de de saç stili değiştirme olabilir. Berber, istiyorduk böyle bir şey olabilir.

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Bence hereks yanılıyor gerçek para ile alakası yok oyun parası ile alınacak akçe .Adam diyor o sen çok almışsın sende para çok diyor yani bunun gerçek para ile alakası yok oyun parası.Üstelik daha önce de ak akçe kara gün içindir denildi. Yani oyunda para kasmaya bakın akçe OYUN PARASI ile alınacak .GERÇEK PARA değil..Comader yazdı:''Gerçek para ile alakası olursa üzülürüm,yapmayın'' diyen arkadaşlar,bu sistem doğrudan gerçek para ile alakalı olarak çalışıyor,ama akçe elde etmenin tek yolu bu değilsistemin nasıl işleyeceğini önceden anlatmıştım ilk karıncalı video çıktığında.Bende istemem doğrudan para ile alakalı olmasını ama her büyük oyunun işleyişi böyle.Kötü mü oldu derseniz,belki kötü oldu ama olması gereken buydu.Dükkandan kendimize yeni saç stili alabileceğiz,veya belki iksir.Veya ''Okunmuş Su''
İsim değiştirmenin de akçe karşılığı satılacağına eminim.Eşya yükseltme olayı hakkında bir fikrim yok.Bence yapılması gereken buydu,umarım pişman olmayız.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Adam diyor ki "benim karakterim olmadığı için açılmıyor."kaBocNn yazdı: Akçe oLayında reeL para kuLLanıLmayacağı görüşündeyim. Oyun parasıyLa aLanıcağı görüşündeyim
Bu durumda karaktersiz birinin oyun parası olupta onunla akçe alacağını sanmıyorum, sample halinde dicekseniz sample birde karakter açarlardı bence Sobee oyunu tarihe gömmeye karar verdi, al akçeleri bas efsunları cık yola parayı basan kral ilan etcek kendini başka kallarda olacak elbet ama it iti ısırmaz atasözü gereği kabak yine sanal aleme para harcamayanlara patlıcak adam gecesini gündüzüne katsın dizsin itemi düşürsün şaheserleri üretsin sonra yeraltından cıkası gelmez olsun yok böyle birşey çok sürmez değiştirirler böyle tepkiler geldiği sürece.
Şahsen ben ne zamandır bırakma aşamasındayım ve arkadaşlarım sayesinde giriyorum, oyuna karşı aşırı bağlılığım var ama o kadarda değil gider browser rpg oynarım yine ikv oynamam
Yönetim tebrik ederim soğutmayı başardınız ve tebrik ederim sonunda bıraktıracaksınız....
"İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler"
Ve düşünün içtiniz ve elektrik kesildi oyun hata verdi sunucu kapandı vs vs vs
)ertesi gün 7 gün sus yemiş halde oynar oluruz
)
Ve düşünün içtiniz ve elektrik kesildi oyun hata verdi sunucu kapandı vs vs vs
"İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler"
- 66sfenks66
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
YasinKocamanca yazdı:İstanbul kıyamet vakti facebook resmi sayfasında çok özel sekmesinden izleyebilirsin.66sfenks66 yazdı:Videolarda sorunmu var video kullanılamıyor hatası alıyorum
Kardeş olay tam olarak söyle çok özele giriyorum video var ama '' Video Unavailable" Yazıyor video çıkmıyor...
En son 66sfenks66 tarafından 17 Şub 2011 12:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sürekli tek yönlü düşünmek nedense insanların genelinde bulunuyor. Eklentiler az geliyor , çalışan az yeni bölgeler çok geç geliyor diyorsunuz , e peki adamların tek gelir kaynağı plus ? Diğer bütün DEV RPG oyunları gibi İKV'dede bu özellik getirilmesi gerekiyordu. Özellikle son reklamlardan sonra. Mesela WoW a bakın en çok oynanan RPG oyunu belkide. Hatta en güzelide denebilir. Ama oyunu oynamak için bile aylık belli miktar oyun oynanıyor. Kimsede haksızlıktan söz ettirmiyor. Çünkü oyun hakkını veriyor. İKV de inşallah eğer gerçek parayla alınırsa hakkımızı verdiği takdirde bu sistem güzel olacaktır.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Sobee'nin dengesiz bir şekilde para ve oyunu yanyana getirecek kadar merhametsiz ve salak olduğunu mu sanıyorsunuz?Elbette ki oyunda da Akçe'yi elde etme yolları olacak.Ayriyeten Plus Paket gibi ; oyunun dengesini sarsmayacak şekilde kazanç getirecek bir yol.Bence güzel olmuş.
Ayrıca silah yükseltme özelliği şöyle olacak galiba.Oyunda silahı yükseltmek için gerekli materyalleri toplayıp, real parayla Akçe de alıp yükseltilir.Yani Akçeyle oyunda zengin olmak gibi birşey olmaz kanımca.Umarım yükseltme derken ''+1,+2+3...+9'' gibi şeyler yerine silahın değiştirilmesi ya da tipinde değişikliğe gidilmesi daha güzel olur.
Ayrıca silah yükseltme özelliği şöyle olacak galiba.Oyunda silahı yükseltmek için gerekli materyalleri toplayıp, real parayla Akçe de alıp yükseltilir.Yani Akçeyle oyunda zengin olmak gibi birşey olmaz kanımca.Umarım yükseltme derken ''+1,+2+3...+9'' gibi şeyler yerine silahın değiştirilmesi ya da tipinde değişikliğe gidilmesi daha güzel olur.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun