KaraXHayalet yazdı:Tamamen katılıyorum yönetm lütfen bu sistem icf store gibi olmasın madalyalar işe yaracak dediniz bundna umutliyim mesela 100 madalyaya 1000 akçe gibi işallah böyle olur yani oyunda sadece emek veren kazansın istiyorum yada şimdiden söyleyin parayla alıncak diyede oyunu bırakayım hemen en azından özel mesaj atın sırf bu oyunu paraya meraklı değiller diye seçtim gene hüsran gene hüsran
Böle bişi Olursa Olr Ama Para ile Akçe Alınmaya KalkılırSa İKV Destek Takımın'dan Şikayetçi Olucaz..
Destek takımından niye şikayetçi oluyon oyunu onlar yapmıyoki ayrıca şikayet etmek gibi bir hakkımız yok işine gelen oynar işine gelen oynamaz acı ama gerçek
İşlerini İYİ Yapmayıp Örneğin:İksir Alan Herkes İsim Hakkı Alıcaktır Diyerek Final'e Yaklaşınca Sadece 3 Kişiye İsim Epini Verilmesi Gibi ?
AnaToLia yazdı:Video sadece Facebook sayfasına özel yayınlanmış olup, sadece oradan izlenebilir. Heyecanı kaçırmamak için lütfen sadece Facebook sayfasından izleyelim. Video içeriği silindi Nerull
Grandxtexas yazdı:Video sadece Facebook sayfasına özel yayınlanmış olup, sadece oradan izlenebilir. Heyecanı kaçırmamak için lütfen sadece Facebook sayfasından izleyelim. Video içeriği silindi Nerull
KaraXHayalet yazdı:Tamamen katılıyorum yönetm lütfen bu sistem icf store gibi olmasın madalyalar işe yaracak dediniz bundna umutliyim mesela 100 madalyaya 1000 akçe gibi işallah böyle olur yani oyunda sadece emek veren kazansın istiyorum yada şimdiden söyleyin parayla alıncak diyede oyunu bırakayım hemen en azından özel mesaj atın sırf bu oyunu paraya meraklı değiller diye seçtim gene hüsran gene hüsran
Böle bişi Olursa Olr Ama Para ile Akçe Alınmaya KalkılırSa İKV Destek Takımın'dan Şikayetçi Olucaz..
Destek takımından niye şikayetçi oluyon oyunu onlar yapmıyoki ayrıca şikayet etmek gibi bir hakkımız yok işine gelen oynar işine gelen oynamaz acı ama gerçek
İşlerini İYİ Yapmayıp Örneğin:İksir Alan Herkes İsim Hakkı Alıcaktır Diyerek Final'e Yaklaşınca Sadece 3 Kişiye İsim Epini Verilmesi Gibi ?
Ha evet onun bi suçu olabilir savcılığa sorarsın büyük ihtimal dolandırılıcığa girer.
AnaToLia yazdı:Video sadece Facebook sayfasına özel yayınlanmış olup, sadece oradan izlenebilir. Heyecanı kaçırmamak için lütfen sadece Facebook sayfasından izleyelim. Video içeriği silindi Nerull
Ekleyen Arkadaşa Teşekkürler.
hehe baktım millet videoyu izlemek için facebooka akın edecek, dedim facebookta izdiham yaşanmasın [/quote] [/quote] Sızıntı var gerçekten Baklavanın şerbeti sızmış biraz onu söylemeye çalışıyorlar
Yaw ne sızıntısı adamlar tanıtım için yayınlamışlar bunu yoksa sobee'de sızıntı olucak we forumda bizim şirketimizden bilgi sızdı buyurun bakın diye konu acıcaklar bu konu bile bile yayınlandı...
Beyler video'da diyor ya ; Hatta bakıp nasıl göründüğünü görebilecek . Acaba yeni eşyalar (Silah , zırh vs.) mı geliyor ? Ve biz o eşyaları akçe ile mi alacağız ? Videoyu izlersek sanırım sizlerde anlam çıkarabilirsiniz .Benim düşüncem böyle saçma diyen de olabilir , iyi düşünce diyen de olabilir yorum sizin
Akçe oLayında reeL para kuLLanıLmayacağı görüşündeyim. Oyun parasıyLa aLanıcağı görüşündeyim
MisaL tungsten güneş asayı eLe aLaLım. Bunu ejder asa görünüşüne çevirmek oLacağı çok beLLi.
Benim param çok sözü kafa kurcalayıcı. Direk insanın akLına reeL para geLir. Bana kaLırsa aLakası yok reeL para iLe.
YükseLtme oLayına da geLirsek + basmak oyunun gidişatına kuraLLarına aykırı bir durum ve kötü oLur.
meseLa ejder asayı eLe aLaLım. Ejder Asa sı oLmayanı mıqrat qrupLarına aLmazLar qeneLde. Alınmayan kişiLerde madur oLurLar. Bu yüzden videodan böyLe bir düşünce , mantık türü bir şey çıkardım.
beLLi bir miktar akçe karşılığı bir siLahı bir şaheserin qörünüşüne dönüşme mantığı oLabiLir. Video yu dikkatLice izLeyenLer benim düşündükLerimi düşünebiLir.
ÜretiLen şaheserLerin( ceket , ayakkabı , asa vs. ) store ( dükkan) tarafından aLınabıLecegını dusunuyorum. Biz onlardan piyasaya eL atın dedik. Ve yaparlar ise bu yolla yapabılırler. Koyarlar ecel getireni store ye 1000 akçe fiyat biçer. Yaratık kes para kas 1000 akçe aL , aL şaheserini
Bu yoLLa piyasaLarın inceden yok oLacağı beLLi
Benim videodan çıkardıkLarım bunLar.
Ak akçe kara gün içindir : Türlü sıkıntılarla kazandığımız para , dar zamanlarımızda imdadımıza yetişir ve yüzümüzü güldürür. Parayı kazanmak kadar , onu gerektiğinde harcamakta bir hünerdir. Böyle durumlarda parayı harcamamaktan çekinmemeliyiz. Gerektiği yerde ve zamanında kazanılmış parayı harcamamak çok çirkin bir davranıştır.
MeLankoLkBanyemS yazdı:Beyler video'da diyor ya ; Hatta bakıp nasıl göründüğünü görebilecek . Acaba yeni eşyalar (Silah , zırh vs.) mı geliyor ? Ve biz o eşyaları akçe ile mi alacağız ? Videoyu izlersek sanırım sizlerde anlam çıkarabilirsiniz .Benim düşüncem böyle saçma diyen de olabilir , iyi düşünce diyen de olabilir yorum sizin
Dostum yeni esya gelcek demiyor varolan eşyanın üzerine daha fazla item yükleyeceksin diyor. Nasıl mı? Mesela yücelen balyozun var sen akce alıcaksın gerçek parayla sonra ikv anasayfada karakterini sunucunu esyanı seciceksin ve aldgın o akce ile balyoza daha fazla item basıcaksın 373 maximum hasarı 500 e cıkarıcaksın o dedigin penceredede item bastıgın esyanın yeni görünümünü görüceksin yani item bastıkca görüntü degişicek...
Buda ne demek oluyor?
BABA PARASI YİYEN VELETLER OYUNDA ARTIK KRAL OLUCAK DEMEK OLUYOR YANİ BUDA OTOMATİKMAN BU OYUNDA 1 DK BİLE DURULMAZ ANLAMINA GELİYOR...