KaraXHayalet yazdı:Sanırım akçe sistemi paralı olacak yani 30 milyona 1000 akçe zaten adam diyo benim param çok diye işte benim diğer oyunlardan kaçtığım sistem tek sevdiğim oyunuda geliyo yakındır ikv ye elveda deme vakti gerçekten bizi ŞOK etti işallah ben yanılıyorumdur.
Katılıyorum.
Diğer oyunlardan en ayırt edici özelliğiydi tercih etmemdeki sebeplerden biride buydu. İnşallah umduğumuz gibi olmaz.
Videodan yola çıkarak tahminlerime göre,Akçe parayla(reel)alınabilecek bir sistem olarak karşımıza çıkacaktır.Örneğin; 1000 Akçe 10TL şeklinde olabilir.Alacağımız bu akçelerle de karaktere veya silahlarına güçlendirmeler yapabileceğiz.Örneğin; "Silah Yükseltme","Migrat Arttırıcı" gibi.
Yorumların arasında bir arkadaşımızın yazmış olduğu cümleye tamamen katılıyorum.Bu oyunun diğer oyunlardaki farkı da oyunun para oyunu olmamasıydı.Birçok MMORPG oyunlarında para karşılığında oyuncuları cezbedecek materyaller mevcut.Bu da oyun düşkünü olan insanların imkanlarının kısıtlı olduklarını bile bile oyuna aşırıya kaçacak şekilde para yatırmalarına yol açıyor.
İnşallah söylediklerimde yanılıyorumdur.Umarım yanlış tahmin etmişimdir.Keza tahminlerim doğruysa bu oyundan da bir çok oyuncu gibi soğuyacağımı dile getirmek isterim...
En son Chardo tarafından 16 Şub 2011 22:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Video ve önceki yorumları dikkate alırsak.
Store her oyuncu kendi dükkanını açabilecek. Eşya satmak için bölgeden veya klandan yansıtmayı bitircek.
Bu oyunda birçok kez dile getirilmiş ancak düşünülmüyor denilmişti.
Akçe nin gizemi hala kendini koruyor nereden nasıl alınacağı belli değil.
Silah arttırma da bazı silahlara extra özellik katacağı aşikar.
Bu video bir müddet Şahaser üretimini durduracak gibi geldi bana
Sistem tahminim:
1. Akçe TL ile alınacak diğer oyunlardaki gibi İtem Shop, Store, Market vs vs ep, cash..
2. ise Migrat, Sığınaklar ve gelecek Çemberlitaş GBsi sonunda kazanılan Motorin,Niobyum,Hydrargium,Antimon iksirler ve şaheserler yanında +10 akçe gibi küçük bir meblağ olabilir.
Lathander yazdı:Devam eden bir süreç, henüz her ayrıntısı netleşmemiş (Sizlere açıklanmamış), merak uyandıran bilgiler...
Söz şimdi sizde, her gelişmeyi anında yorumlayan, tepki veren oyuncularımızda,
Duyumlarımıza göre bu kuyunun dibi derin, Bir çok video sırada, sizle buluşmayı bekliyor.
geller yazdı:ne olursa olsun destek maiillerine 1 ay degıl 2 gunde cevap versınler yeter..arifbeyyyyyy.bide laflarının arkasında olsunlar yeter
Yaşadığınız gecikme için üzgünüm. Bu gün bir çok destek talebi yanıtlanmış durumda. Sistemin daha hızlandırılması için çalışmalarımız hem organizasyon hem de arka plan uygulamaları noktasında devam ediyor.
tamam anlıyorum ama hıc yeterlı olmuyor oyuna yenı bır eklentı gelecene bu soruların hızlı cevaplanması yenı eklentılerden daha cok faydalı olacandan %1500 emınım.