İNŞ. HIRSIZ DEİLDİR .(
İNŞ. HIRSIZ DEİLDİR .(
Ark. bn şimdi isim deiştirme aldım IIIeReNIII oyuncudan adan internet cafesiyim dedi ve aldım olmadı isim deiştir me sordum nie olmadı die ilk 4rakamdan sonra _ koyucaksın dedi gine olmadı adam bn yapayım dedi zorda olsa güvendim soran vazgeçtim geri ver dedim zarara girerm ark. fln yapsın dedi bnm de ikv den anlayan ark. oladığı için oyundan çıktım ve adam herşeyi söledim inş. doğru sölüordur yoksa bn biterim ...........
- eerrddii24
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İNŞ. HIRSIZ DEİLDİR .(
Forum kuralları madde 3
Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
viewtopic.php?f=4&t=52315
viewtopic.php?f=100&t=52316
Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
KES LAN SESİNİ VEER O ZMN 3ÇAR [içerik düzenlendi.] YERSE TABİ .
Uygunsuz içerik silinmiş hesabınız 7 gün uyarı mahiyetinde kapatılmıştır.
DoNotDisturb
Uygunsuz içerik silinmiş hesabınız 7 gün uyarı mahiyetinde kapatılmıştır.
DoNotDisturb
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu kişi hakkında oyunda birkaç kişiyi bilgilendirmiştim. Oyun içerisinde birilerini dolandırmaya çalıştığı çok belli oluyordu, ben de alacağımdan değil öylesine fiyat sordum. Sana 20m olur diye bir cevap verdi. Ben kimim ki bana 20m oluyor dedim (çünkü beni tanımasına imkan yok), haliyle cevap gelmedi
Ticaretle de uğraştığım için karşımdakinin konuşmasından az çok ne olduğunu çözebiliyorum
Geçmiş olsun. Ne olursa olsun tanımadığınız kişilerle bu yönde alışveriş yapmayın. Ya da kendinizi yeterince tanıtarak önce vereceği pini kullanarak parasını verin.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
ÖzeNti GeNclik Hacı İdare etxxcezaxx yazdı:TAKVA sen forum yöneticiliğine felan mı özeniyosun .![]()
![]()
Bedenım arz olabilir ama ruhum asla 
- Sparow
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Dıstrıct Area
amele lik yapıor :lol: :lol:
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
Iyorge yazdı:TAKVA yazdı:Forum kuralları madde 3
Selamlar
Forumda Üyeliginin Altına Facebook BEgen Sayfasını Koyan Herkes Kendini Yönetici Sanıyor Bizdemi Koysak Napsak :lol:![]()
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Felipemassa yazdı:Iyorge yazdı:TAKVA yazdı:Forum kuralları madde 3
Selamlar
Forumda Üyeliginin Altına Facebook BEgen Sayfasını Koyan Herkes Kendini Yönetici Sanıyor Bizdemi Koysak Napsak :lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()