Bakın yine bişe demicem sildiğiniz konu hakkında kilitlediğinizi söylemiyorum bile ;
BİR KONUYU SİLMEK VEYA KİLİTLEMEK NE ANLAMA GELİYOR SİZCE ????
Herkes düşüncelerini yazsın bi zahmet
Konu kilitlemek & silmek ???
Konu kilitlemek & silmek ???
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
Re: Konu kilitlemek & silmek ???
Kendi düşüncemide yazim hemen ;
- Son sözü ben söylerim .. ( kilitlerim nasısla sayfalarda geriye gittikçe unutulur bende böylece geçiştirmiş olurum )
- Konuyu sileyim bu beni çok rahatsız etti başkalarıda rahatsız olmasın ( Yaw kimse hörmedi allah'tan sildim gitti işte
)
Not: Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ama allah'tan daha çok köy var ben on'uncu köyden sesleniyorum.(bu konuyuda kilitler veya silerseniz kesin , köy de çok köylüde muhtar olmayla insanları köyden çıakrtamazsınız
- Son sözü ben söylerim .. ( kilitlerim nasısla sayfalarda geriye gittikçe unutulur bende böylece geçiştirmiş olurum )
- Konuyu sileyim bu beni çok rahatsız etti başkalarıda rahatsız olmasın ( Yaw kimse hörmedi allah'tan sildim gitti işte
Not: Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ama allah'tan daha çok köy var ben on'uncu köyden sesleniyorum.(bu konuyuda kilitler veya silerseniz kesin , köy de çok köylüde muhtar olmayla insanları köyden çıakrtamazsınız
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Yöneticilerin hoşuna gitmeyecek lakin kural ihlali olmayan konular açtığınızda fotoğraf alın işe yarıyor
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

Bunu unutmuşumFERRO yazdı:Yöneticilerin hoşuna gitmeyecek lakin kural ihlali olmayan konular açtığınızda fotoğraf alın işe yarıyor![]()
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho