O kadar emek verelim oyunu bırakalım 3 ay sonra oyuna bi gierlim her şey yerli yerinde çardaki paramız yok tamam önemli değil. hafta sonra tekrar gierilm hesabınız bloklanmış bunun sebebi nedir bunu bilmek istiyorum sadece ben değil durduk yere bloklanan oyuncular da bunları öğrenmek istiyor ama çok zor sonuçta türk oyunu ve türkler yönetiyo.
xYOYUx adlı karakterim neden bloklanmış bilmek istiyorum.
Bloklanan hesaplarımız neden bloklandı bilgi verin.
Bloklanan hesaplarımız neden bloklandı bilgi verin.
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
- SonLahmacun
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Bloklanan hesaplarımız neden bloklandı bilgi verin.
Hak yerini buLdu diyorum o kadar çalıdıqın yanına kar kalmadı...
O qün qeLdiqinde Bizde oYunumuzu oYnayacaqız...
İki Ters Bi Düz...
İki Ters Bi Düz...
- IIxRoCCoxII
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
SonLahmacun yazdı:Hak yerini buLdu diyorum o kadar çalıdıqın yanına kar kalmadı...
Doğru Söze ne denir :?: :roll: :roll:

:roll: :!: '' GöKTürK '' :!: :roll:

-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
SonLahmacun yazdı:Hak yerini buLdu diyorum o kadar çalıdıqın yanına kar kalmadı...

Hmm öyle diyorsunuz demek o zaman hadi hayırlısı
asdece 1 tane karakterim blok bana kanıt göster bende sana bir sır vericem belki ödül alırsın 
Yoyu

Hem hırsızlık yaptığın için karakterin ban yiyor.
Hemde sen Bu konuyu açıp yönetime işini iyi yapmıyorlar veya 3 aydır girmiyorum nasıl ban yer diye sitemlerde bulunuyorsun.
Senin gibiler böyle yaparsa Diğer haklı yere olsada ban yiyen arkadaşlarada yardımcı olunmasını engelliyorsun.
İlahi Adalet Diyelim artık :lol:
Hemde sen Bu konuyu açıp yönetime işini iyi yapmıyorlar veya 3 aydır girmiyorum nasıl ban yer diye sitemlerde bulunuyorsun.
Senin gibiler böyle yaparsa Diğer haklı yere olsada ban yiyen arkadaşlarada yardımcı olunmasını engelliyorsun.
İlahi Adalet Diyelim artık :lol: