Selamlar ... Kendime bu türde konular acmayacağım adına söz vermis olsamda bu gencin burnunun biraz yere sürtülmesi gerek diye düşünüyorum...Bilinirki Kuzey , Hashx Loncası ile MegaxTeam hicbir zaman anlasamazlar...Fakat Teryaki işi biraz fazla büyüttü..Ve klandan , Bölgeden ws atan Megax varmı gibisinden aşağılayıcı sözler sarfetti... Benide tanıyan tanır hawlayan köpeğin yemine mutlaka veririm . . ! Ben ws atarım dedim ve Lodos sancakta ws atmaya basladık...Cok rahat bir sekilde 60 can ile Teryaki bozguna uğradı. . . Daha sonra item deniyordum gibisinden bahaneler attı Devam etmek istedim kabul etmedi... Daha sonra Rallixwominizer bana camur atmaya gelde beni kes gibisinden hakaretler savurdu...Fakat klavye erkekliği ile bir yere gelinmediği gibi ws yi 3 * 0 kaybetti..
Hashxteryaki;
dün akşam bölgeden bize artistlik yapan adam benı kesebılecek kısı yok deyen adam yeri öpmüş adam ol ondan sonra gel bundan sonra (Kuzeyxsanalcı) bu adam hırsızın ta onde gıdenıdır ınanmayanlar oyunda (Exkalibrexölmez) e sorsun carı calınan kısı o loncadakı calınan carın adı (Hashxexkalibre)