Oyuna Kısa bir ara..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MeGaxZuPpER
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Oyuna Kısa bir ara..

Mesaj gönderen MeGaxZuPpER »

merhaba arkadaşlar malum Okullar 2. döneme girdi bende anadolu lisesi lise 3. sınıftayım bizim burda biraz dersler ağır aslında çalışmıyorum desem tam olur arkadaşlık ortamı gezme tozma alem derken zaten derslere pek önem veremedim bunun üstüne az bi zamanımdada oyuna kendimi veriyordum ama baktım gördümki olmuyacak bazı şeyleri biraz kısmam gerektiğini anladım Zaten şu günlerde alttan kalan 3 sorumlu dersimi geçmek için pek oyuna giremiyordum ve düşündümki eğer bi kaç ay kendimi biraz sıkarsam daha rahat edeceğimi anladım oyuna kısa bir süre yaza kadar ara vermeyi düşünüyorum en başta Megax aileme Tüm Lodos ve arz arkadaşlarıma tanıdığım tanımadığım herkese görüşürüz demek istiyorum Allah'a emanet Olun arkadaşlar...

MeGaxZüPpEr..
MeGaxZüPpER..
MeGaXTuqCe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Oyuna Kısa bir ara..

Mesaj gönderen MeGaXTuqCe »

En iyisini yapmışsın diyebilirim.Hayırlısı kardeşim.İnşallah kurtarırsın.Allah'a emanet ol ;) Notlar tam yerıne oturunca insan rahatlıyor.

Benim hiç zayıfımın olmamasına rağmen aile baskısı :))

MegaxTuqce

Hoşcakal
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

En iyisini yapmışsın kardeşim , bu oyun 2. planda hatta 3. planda olmalıdır her zaman 1 dersler 2 sosyal yaşam en son sıraya bu oyun konulmalı diye düşünüyorum derslerinde başarılar diliyorum emin ol çalışan her daim kazanıyor...
ReGaLuaS
Kuzeyxfirtinaa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kuzeyxfirtinaa »

eyvallah sende allaha emanet ol
pingidik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen pingidik »

evet dersler bencede çok önemli başarılar.

“Genel Sohbet” sayfasına dön