Arkadaş bakıyorum hiç gereksiz olan yerlerde gm'lerin yazıları yorumları ama gereken sayfalarda yoklar bakın gm nin konuya yazdığı yer viewtopic.php?f=32&t=51640&start=0 daha vardır elbet ama fazla bakınmadım.
Ama nedense gereken sayfalarda yoklar
viewtopic.php?f=32&t=51798
viewtopic.php?f=32&t=48665
bunlarında örneği çoktur elbet ama bu karaktersiz hırsızın fotolarını desteğe gödenrdikleri halde hala bir işlem yapılmamış adam dolandırcılığa devam ediyor , GMlanther kendisi sahte kod satanlar sınırsız banlanır demişti bakıyoruzda hiçde öle değil ya bu adamı kayırıyorlar yada başka bir iş var bu işin içinde.
Nedense gm ler gereken yerlerde yok ama boş muhabbetlerin içindeler.
BU YÖNETİM YÜZÜNDEN OYUNDAN SOĞUYAN ÇOK KİŞİ VAR BENDE ONLARDAN BİRİSİYİM VE GÜN GEÇTİKÇEDE BU SAYI ARTIYOR BİLMEM YÖNETİM BUNUN FARKINDAMI ??
GM ' LER BOŞ İŞLERLE DEĞİL BUNLARLA UĞRAŞIN
GM ' LER BOŞ İŞLERLE DEĞİL BUNLARLA UĞRAŞIN
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
Re: GM ' LER BOŞ İŞLERLE DEĞİL BUNLARLA UĞRAŞIN
Nerdesin Eyyyyy GM
Bu nasıl bir sorumsuzluk, bu nasıl bır vurdum duymazlık.............
Okadar foto gonderdik o kadar şikayet ettit adam ananıza söver gibi hala oyunda. İsim ep satılık diyor,Yönetim bana çalısıyor dıyor 7 defa destege gonderilmiş madurların şikayetleri ama sonuç ne kopcaman bir sıfır.
Teşekkür ediyorum, GM ve Forum yönetimine o tornavida şeresuna yandaşcılık ettıgınız için.
Teşekkür ediyorum, Sancak sunucusunun huzurunu bozanlara yardım ettıgınız için.
Teşekkür ediyorum, İkv oyununun artık çılkını çıkardıgınız için
Teşekkür ediyorum, Biz oyuncuları devamlı madur duruma düşürdügünüz için
O kadar anlatılacak şeyler varki inanın forumun ne sayfları yeter,
Artık yorum yapmıyorum bu benim size son yorumum
Artık oyunu oynamıyorum sızın sorumsuzluklarınız yuzunden
Siz ne sanıyorsunuz oyuncularınız sakal degıldır kazıdıkça gelsın
Bu nasıl bir sorumsuzluk, bu nasıl bır vurdum duymazlık.............
Okadar foto gonderdik o kadar şikayet ettit adam ananıza söver gibi hala oyunda. İsim ep satılık diyor,Yönetim bana çalısıyor dıyor 7 defa destege gonderilmiş madurların şikayetleri ama sonuç ne kopcaman bir sıfır.
Teşekkür ediyorum, GM ve Forum yönetimine o tornavida şeresuna yandaşcılık ettıgınız için.
Teşekkür ediyorum, Sancak sunucusunun huzurunu bozanlara yardım ettıgınız için.
Teşekkür ediyorum, İkv oyununun artık çılkını çıkardıgınız için
Teşekkür ediyorum, Biz oyuncuları devamlı madur duruma düşürdügünüz için
O kadar anlatılacak şeyler varki inanın forumun ne sayfları yeter,
Artık yorum yapmıyorum bu benim size son yorumum
Artık oyunu oynamıyorum sızın sorumsuzluklarınız yuzunden
Siz ne sanıyorsunuz oyuncularınız sakal degıldır kazıdıkça gelsın
viewtopic.php?f=32&t=52139
Not: bu linkteki konuyla yazdıklarımın alakası yoktur , kaldıki adı geçen rowxbarum yani kemal usta sunucunun en güvenilir insanlarındandır.
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
Artık oyunuda bırakıyorum sorumsuzluklarınız yuzunden.Sizlerin hedefini anlıyorum artık İKv yi rahat huzurlu bır ortamdan uzaklaştırmak Şeroların cıgeri beş para etmez insanların takıldıgı bır ortam oluşturmakmış...
Ben yokum arkadaş ve benim gibi düşünen daha bir cok insanda yok artık.
Aslında bu kadar söz deliye söylenir anlaması için ama yapacak bir şey yok.Forum konularına bir bakın kaç kişi sizden memnun herkez aynı bir sıtemde..
NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN ARTIK
Ben yokum arkadaş ve benim gibi düşünen daha bir cok insanda yok artık.
Aslında bu kadar söz deliye söylenir anlaması için ama yapacak bir şey yok.Forum konularına bir bakın kaç kişi sizden memnun herkez aynı bir sıtemde..
NE HALİNİZ VARSA GÖRÜN ARTIK
Merhaba ;
Öncelikle e pinler hakkında güvendiğiniz kişiler ile alışveriş yapınız uyarısı yönetim tarafından yapıldı.
Böyle bir sorumluluk almıyorsanız uyelikal.com dan güvenli bir şekilde alabilirsiniz tavsiyesi edildi.
Şuan siz mağdur durumdasınız lakin e pin konusundaki sıkıntınız size ait.Desteğe yolladığınız taktirde bu şahısların ceza almamaları olanaksız.Destek sayfasındaki Yoğunluk zaten aşikar.Bunun için
Hızlı Destek sayfasından yetkili bir arkadaşa var olan sorununuzu anlatmanızı ve İKV Destek üzerinden özel olarak ilgilenmesini rica edebilirsiniz.
Hızlı Destek
viewforum.php?f=100
İyi forumlar ...
Öncelikle e pinler hakkında güvendiğiniz kişiler ile alışveriş yapınız uyarısı yönetim tarafından yapıldı.
Böyle bir sorumluluk almıyorsanız uyelikal.com dan güvenli bir şekilde alabilirsiniz tavsiyesi edildi.
Şuan siz mağdur durumdasınız lakin e pin konusundaki sıkıntınız size ait.Desteğe yolladığınız taktirde bu şahısların ceza almamaları olanaksız.Destek sayfasındaki Yoğunluk zaten aşikar.Bunun için
Hızlı Destek sayfasından yetkili bir arkadaşa var olan sorununuzu anlatmanızı ve İKV Destek üzerinden özel olarak ilgilenmesini rica edebilirsiniz.
Hızlı Destek
viewforum.php?f=100
İyi forumlar ...
Ne güzel iş e-pins atışıs erbest diye bölgeden söylesinler hırsızlara gün doğsun dolandıralım hata bizim olsun ,i arkadaş insanlar kavun karpuzmu bi yerine bakınca anlaşılsın ne mal olduğu olan olmuş bi kere şimdi sıra yönetimde yapılması gerekeni yapsınlar , lanther bir gün geldi ve e-pin satmak serbesttir yasak değildir dolandırıcılık yapanlar sınırsız banlanır dedi , söylediklerini arkasında dursun gm ler artık oyunun cılkını çıakrdılar tek bu konuda değil tabikide ama bu konuda rahatsız olmamıza bir sebep işteTAKVA yazdı:Merhaba ;
Hızlı Destek
viewforum.php?f=100
İyi forumlar ...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Öncelikle vermiş olduğunuz ilk linkte arkadaşım " Hellriders " Forum Denetmeni/Yetkilisidir. Görevi gereği size ufak bir uyarıda bulunmuştur. Diğer verdiğiniz linklerde ise gördüğüm kadarı ile oyun içi e-pin satışları ile alakalı resimler mevcut. Bu sene gerçekleşen fuar başlangıcından itibaren sizlere bu konunun güvenlik sorunları doğuracağı hakkında bilgilendirme ve uyarılar yapmıştık ki hala bu uyarılarımıza devam ediyoruz. Örnekler ise;
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=47866&p=479147#p479147
:arrow: viewtopic.php?f=27&t=46637&p=465935#p465935
:arrow: viewtopic.php?f=26&t=46454&p=464172#p464172
gibi..
Peki bu kadar uyarı geçtiğimiz halde devam eden güvenlik sorunlarına karşılık ne uyguluyoruz?
:arrow: viewtopic.php?f=26&t=50970&p=504792#p504792
gibi..
Forum Kuralları
Madde 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=47866&p=479147#p479147
:arrow: viewtopic.php?f=27&t=46637&p=465935#p465935
:arrow: viewtopic.php?f=26&t=46454&p=464172#p464172
gibi..
Peki bu kadar uyarı geçtiğimiz halde devam eden güvenlik sorunlarına karşılık ne uyguluyoruz?
:arrow: viewtopic.php?f=26&t=50970&p=504792#p504792
gibi..
DigitalKumSaati yazdı:Bu tür alış/verişlerde güvenin ön planda olduğunu, ne yazık ki sizlerin iyi niyetini kötüye kullanarak bu durumu hırsızlığa çevirebileceklerini ve güvenmediğiniz kişiler ile alış/veriş içine girmemenizi tekrar hatırlatarak;
Lütfen konu ile ilgili elinizdeki resimleri " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden bildirim tipini Oyuncu Hata Kullanım olarak düzenleyerek İKV Destek ile paylaşınız. Konu ile ilgili moderasyon gerekli hallerde destek birimi tarafından gerçekleştirilecektir. İyi forumlar.[/i]
Forum Kuralları
Madde 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
İlk linkteki konu benim yazdığım mesaj olduğu için sorunuza ben yanıt vermeye çalışayım.
O linkte yine sizin güvenliğiniz için birkaç öneride bulunmuştum. Sebebi ise sizinde paylaşmış olduğunuz üzere oyun içerisinde sizlerin hesaplarına item veyahut paralarına kast eden kişilerden korunmanız için ufak bir örnekti.
Açıkçası bizler boş işlerle değil sürekli sizin güvenliğiniz için çalışıyoruz. Bilindiği üzere Hesap hakları kişinin kendisine özel bilgilerdir, Başka kişilerce paylaşılması yasaktır ve sorumluluk siz kullanıcılara aittir.
İyi Forumlar.
İlk linkteki konu benim yazdığım mesaj olduğu için sorunuza ben yanıt vermeye çalışayım.
O linkte yine sizin güvenliğiniz için birkaç öneride bulunmuştum. Sebebi ise sizinde paylaşmış olduğunuz üzere oyun içerisinde sizlerin hesaplarına item veyahut paralarına kast eden kişilerden korunmanız için ufak bir örnekti.
Açıkçası bizler boş işlerle değil sürekli sizin güvenliğiniz için çalışıyoruz. Bilindiği üzere Hesap hakları kişinin kendisine özel bilgilerdir, Başka kişilerce paylaşılması yasaktır ve sorumluluk siz kullanıcılara aittir.
İyi Forumlar.
Koray YAR