İNŞ. HIRSIZ DEİLDİR .(

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
jaseen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

İNŞ. HIRSIZ DEİLDİR .(

Mesaj gönderen jaseen »

Ark. bn şimdi isim deiştirme aldım IIIeReNIII oyuncudan adan internet cafesiyim dedi ve aldım olmadı isim deiştir me sordum nie olmadı die ilk 4rakamdan sonra _ koyucaksın dedi gine olmadı adam bn yapayım dedi zorda olsa güvendim soran vazgeçtim geri ver dedim zarara girerm ark. fln yapsın dedi bnm de ikv den anlayan ark. oladığı için oyundan çıktım ve adam herşeyi söledim inş. doğru sölüordur yoksa bn biterim ...........jaseen
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: İNŞ. HIRSIZ DEİLDİR .(

Mesaj gönderen TAKVA »

Merhaba ;

Üyelik adınız ve şifreniz sizin sorumluluğunuz altındadır.
üyelik bilgilerinizi biliyorsanız Karakterlerinize bir zarar gelmeden hemen şifre değiştirmek gibi gerekeni yapmanız gerekiyor.
E pin alma konusuna gelince sadece çok güvendiğiniz kişilerle alışverin yapınız hakkında duyurular yapıldı.
Eğer böyle bir imkanı olamayanlarada üyelikal.com dan alması için yönetim tavsiye etti.

Sizden üyelik hakkında şifre veya herhangi bir siteye girmenizi talep edenleri lütfen oyun içerisinde
Şikayet et butonunu tıklayarak yadahttp://www.istanbuloyun.com/support.aspxsitesinden fotoğraf ile birlikte gönderebilirsiniz.Oyun kurallarına aykırı bir şekilde oynayan veya hırsızlık yapan kişiler hakkında yönetimin hiçbir şekilde taviz vermediği unutulmasın.

İyi Forumlar ...
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Re: İNŞ. HIRSIZ DEİLDİR .(

Mesaj gönderen DoNotDisturb »