rasaa yazdı:Arkadaşlar biz bu konuda yapılan yazılan hatanın düzeltilmesi için buraya yazı yazdık sonxlazz bu yazınıda beklıyorum şerruh a gelince senin nasıl bi karaktersiz olduğunu bilmiyen varmı şerruh? cafe lerde bu oyunu oynıyan insanların filitreleme yöntemi ile çarlarını çaldığını herkes bilio gelmiş burda ahkam mı kesıosun sen kolpashalıxloaa senin mekanına gelmiş adamdınya hani nie yanlış adres verdin? oyundan klavyeden yazması kolaydır tabiki asıl meseleye gelince sen adamsınya şerruh lodos klanınndaydın nie çıktın sebep neydi söyle bi herkes bilsin dur yada ben anlatayım değilmi ayıp olmasın insanlara yanlış bilgilendirilmesinler sen değilmiydin bana abi ne olur kimse yardım etmiyor görevllerime kadim görevim var arz klanına gireresem yaparmısın görevimi diyen kimdi acaba bende acıdım ne bilimki böyle bi şebek olup çıkacaksın görevini yaptık sora ben oyuna ara verdim gurup bölgeleri geldi baktım şerruh efendi adam olmuş ters tüs konuşuo adamlığın bu yani öylemi ekmek yediğin kaba tükürüosun bide olm yat kalk dua et bana senin klanın kankaların yapmadılar görevini ben yaptım karşılığınıda bu şekilde verıosun öylemi bu oyunda çok kişiye yardımım emeğim oldu bunu kimse inkar edemez şimdi burda söylüorum sonxlazz gir bu yazıya yorumda bulun hemen senmi attın yoksa benmi çıktım loncadan? ve vandervaart can sen ne dıosun burda benim yazmı görmüomusunda konuyu saptırıosun son kez söylüorum can bidaha macboon a tek bi lafını görmicem oyunda beni bul 2 çift lafım olcak sana en çok emek verdiğim insanlardan biride sensin bunuda sende bende iyi biliyoruzx değilmi can seni severim değer verıorum sana ama bidaha böyle bi tartışmanın içerisine girersen karışmam bidaha şerruh ve lazz cvp yazın bu yazıya beklıorum
Allah var banada emeğin oldu özgür yada özgürün abisi bilmiyorum kimsen ama rassaadan benim 3-4 çarın kadimini yaptınız allah razı olsun hem rassaaa eskilerdendir beyler açılın adam gibi adamdır şerruha gelince bu adam zamanında benim kuzenimden çarın isminide veriyorum belki hatırlar (Bluedragon yada Vampirx) 2 menekşe satın almaya çalışmış bu ona 10m demiş oda 9mye indirmek için yalvarmış nolur abi bu kadar param var nolur sat diye daha ozamanlar ejderi yok haspanın:D rakamlar doğru olmayabilir ama konu doğru lan dedim keşke foto alsaydın kaç kerede sordum karıştırmıyosun inş diye yok valla bu adam bana yalvarıyodu zamanında şimdi adammı olmuş diyor:D
cafe lerde bu oyunu oynıyan insanların filitreleme yöntemi ile çarlarını çaldığını herkes bilio
Arkadaşım İyimisin Sen ? Bunu Neye Dayanarak Söyluyosun Gözünle gördün Mü ? en Önemlisi Elinde Kanıtın varmı,
Şerruh' un Takıldığı Cafe' nin sAihibiyim Ben.. Böyle Bir Durum Söz Konusu bile Olmaz Ki Ben Buna Asla İzin vErmem Ne Şerruh' Yapmak İster Nede Ben Musade ederim.. Az Çok Cafe' sistemlerini bilirsiniz Önüne Gelen Program Kuramaz.. Bu Senın dediğin 5-6 Yıl Önce Deeffrezz Adlı Program Keşfedilmeden Önce idi.
Yardım Olayınada Değinmek istiyorum, Daha dün Akşam Şerruh' Yanımda idi Ve Şu sözleri Söyledi " Rassaa İyi biri aSlında, Hatta Saolsun Benım Kadım Görevimi yaptı, Elimdeki Ejderde onunda hakkı Var Valla.. Aynen bunları Söyledi.. sana Yardım etmedın Yapmadın Demiyo Zaten ADam.. Yaptığın iyilikleri Tokat Gibi insanın Yüzüne Çarparak Değer Kaybına uğruyosun ARkdaşım.. Yapılan İyilikler Hiç Bir zmn Karşılıksız Kalmaz, Kalmadıda..
sonxlazz yazdı:bu gereksiz bir konudur sadece sonxsüvari (cemil abim) ye buradan cevap vereceğim lonca sayfamıza zarar gelmemesi için
karakter(siz) ler derken senin üstüne alınman çok yanlış, sonxsüvarinin ne kadar seviyeli olduğunu tartıacak değildir kimse senin efendiağır başlı karakterli bir oyuncu olduğunu herkes biliyor, ben karakter(siz) ler derken sonxtürk gibi isimleri kast etmiştim veüstüne alınacağını asla düşünmedim ama laf sokacağını illaki biliyordum. bana cümle kurmaktan faan bahsettinya hani ünal yazmıştır dedinya sana şunu diyim (kendimi beğenmiş gibi hissedecedğim kendimi ama yazacağım) 6 yabancı dil biliyorum (rusca, çince, japonca, özbekçe, kore dili ve extra olarak lazca ) ve 27 ülkeye gittim şuanda 28nci ülkede yim (kıbrıs) kapak üstüne kapak yiyip kendini küçükdüşürme cemil abi saygınlığın var ve bu saygınlığı çocukça tartışmalar ile ikimizde düşürmeyelim
6 ybancı dil biliyorsun da ne işe yarıyor özbekçe bilmenin ne katkısı var lazcayı dilden mi sayıyorsun ağızdan mı? 6dil bilsende foruma yazı yazmayı bilmiyorsun
Kişisel tartışmalar için konu açmanız forum kirliliği dışında bir şey değildir. Lonca sayfanızdan vermiş olduğum uyarı sonrasında tartışmanızı buraya konu açarak taşımanız ve devam ettirmeniz hem forum kirliliği hem konu kirliliği olarak göze hoş gelmemektedir.
Kişisel tartışmalarınızı kendi aranızda halletmeye özen gösteriniz.
Kişisel tartışmalarınızı devam ettirmek için başka bir konu açmamaya özen gösteriniz.