KoNSuLTaSYoN yazdı:Teşkilat adı güvenilir. Güzel sunucu fazla kalabalık sayılmaz hele geceleri farklıydı eskiden klan ve bölge sohbetleri ayrıydı teşkilata geliş nedenim ünide tanıdıgım arkadaşlardan dolayı sonra tabi tasyon ekibi sonra serhat kardeşim ve paşalarla kalıcılıgını korudu teşkilat güzeldi herseye rağmen ne kadar it kopuk olsada muhabbeti farklı bölgeden kardeşce tartısmaları bile yeter en can alıcı düşmanınla bile yeri gelip kardeşce sohbet edebildigin yer....!
Bencede Kardeşim aynen öyLe Başka SunucuLara Gidince İnsan Kendisini FakLı bir Oyunda Sanıyor ama TeşKiLat Bam Başka..
ChuckBartowsKi yazdı:Ben Beyazköşk Oyuncusuyum Fakat Beta Dönemi ve Belli Bir Süre Teşkilatta Oynadım
Her Girdiğimda Hala O Dostcanlısı İnsanların Pmleri Beni Mutlu Ediyor Ortam Güzel ve Genel Olarak Saygılı İnsanlar Herkes Muhattabıyla Konuşuyor İleride Bir Seçim Yapıcak Olursanız Oyun Serverları Hakkında Şüphesiz Teşkilat Olsun
Amblem olan resminiz çok güzel ve ilgi çekiciymiş. Rica etsem kaynakçanızı bizlerle paylaşırmısınız
CCMMZero yazdı: güzel soruymus şahsen Teşkilata gelmemdeki sebep Ender-Cenk-ve emin önunden 5 6 arkadasla Emin önunden sıkılmısdık cok kalabalikdı aşırı derecede hemde ahhh ahhh eski gunler Saf krom 7/24 doluydu gümüş madeni desen öle en basitinden Bakır bile doluydu neyse orda bi grubumuz vardı sonra biz teşkilata geçdik tamamen cansıkıntısındandı sonra selimbey reçeteler meteor yılanısırgı çarşı reçeteler derken düzenimizi teşkilata kaydırdık tabi bu çok çok önceydi ..şuanda GM olan ATX ile bi anım bile vardır her fuarda anlatırım ya neyse = burdada anlatıyım
ATX le eminönunden arkadaşız GM olmadan önce labirentte dolasıyoruz ilk tepegöze eldik heykelin oraya o zamanlar canta herkese gorunuyordu tabi neyse atx sıyah akrepmi kesik tepegözumu kesdik orda yada kan calanımı neydi birisini kesdik işte ::D canta dusdu atx bakmadan cantaya yurumeye devam etti huyum kurusun merak ederim bakardim butun cantalara neyse çantayı bi açtım aman allahım buda nesi Meteor yılan ısırıgı Kolye ))) ATX ''kanka bana ver bana ver '' dedim yok sen kazana dusdun vermedim allah için cunku serverda 2 tane var dahada yokdu neyse ATX aldıgımı gordu sonra vermem deyince bana tam 5 AY Küsdü
hey idi eski gunler ))
Aynen eski günleri hatırlattın :arrow: Arkadaşımla labirentte muhafız vs. kesiyoduk bi baktık torba ikimizde kostuk kütük yaran Efsunu neydi hatırlamıyorum ama oyun 29 lvlken bayağı degerliydi ben aldım sonra tartışma çıktı aramızda dostluğumuza değmezdi geri verdim
CCMMZero yazdı: güzel soruymus şahsen Teşkilata gelmemdeki sebep Ender-Cenk-ve emin önunden 5 6 arkadasla Emin önunden sıkılmısdık cok kalabalikdı aşırı derecede hemde ahhh ahhh eski gunler Saf krom 7/24 doluydu gümüş madeni desen öle en basitinden Bakır bile doluydu neyse orda bi grubumuz vardı sonra biz teşkilata geçdik tamamen cansıkıntısındandı sonra selimbey reçeteler meteor yılanısırgı çarşı reçeteler derken düzenimizi teşkilata kaydırdık tabi bu çok çok önceydi ..şuanda GM olan ATX ile bi anım bile vardır her fuarda anlatırım ya neyse = burdada anlatıyım
ATX le eminönunden arkadaşız GM olmadan önce labirentte dolasıyoruz ilk tepegöze eldik heykelin oraya o zamanlar canta herkese gorunuyordu tabi neyse atx sıyah akrepmi kesik tepegözumu kesdik orda yada kan calanımı neydi birisini kesdik işte ::D canta dusdu atx bakmadan cantaya yurumeye devam etti huyum kurusun merak ederim bakardim butun cantalara neyse çantayı bi açtım aman allahım buda nesi Meteor yılan ısırıgı Kolye ))) ATX ''kanka bana ver bana ver '' dedim yok sen kazana dusdun vermedim allah için cunku serverda 2 tane var dahada yokdu neyse ATX aldıgımı gordu sonra vermem deyince bana tam 5 AY Küsdü
hey idi eski gunler ))
Aynen eski günleri hatırlattın :arrow: Arkadaşımla labirentte muhafız vs. kesiyoduk bi baktık torba ikimizde kostuk kütük yaran Efsunu neydi hatırlamıyorum ama oyun 29 lvlken bayağı degerliydi ben aldım sonra tartışma çıktı aramızda dostluğumuza değmezdi geri verdim
Bendece Kardeşim eskiden herkez bir birini tanırdı baya sevgi saygı çerçevesi içerisindeydik.Şimdi kimse kimseyi tanımaz oldu.Heygidi eski günler hey..
Evet gerçekten oyunda herkes birbirini tanırdı bir kişi yardım istese tanımadağı 10 kişi koşa koşa gelirdi eski günlerrr...
Teşkilata katılma sebebim ise o piti piti sonucu oluşan bir sunucu:DD
Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
ChuckBartowsKi yazdı:Ben Beyazköşk Oyuncusuyum Fakat Beta Dönemi ve Belli Bir Süre Teşkilatta Oynadım
Her Girdiğimda Hala O Dostcanlısı İnsanların Pmleri Beni Mutlu Ediyor Ortam Güzel ve Genel Olarak Saygılı İnsanlar Herkes Muhattabıyla Konuşuyor İleride Bir Seçim Yapıcak Olursanız Oyun Serverları Hakkında Şüphesiz Teşkilat Olsun
Amblem olan resminiz çok güzel ve ilgi çekiciymiş. Rica etsem kaynakçanızı bizlerle paylaşırmısınız
Resim Hakları Ambleminize Benzemesine Birşey Diyemem Açıkcası Kaynağı Hakkında Bilgim Yok Fakat Amblem RoA dan Esinlenerek Yapılmıştır Bu Konuda Eğerki Bir Şikayetiniz Var İse Kaldırılabilir Cevabı Geç Verdim Yeni Gördüğüm İçin Afedersiniz
Teşkilat Güzel Bi sunucu Ama #@!? Çok Birgün Sunucu Seçecekseniz insanı ''#@!?''olmayan Bi sunucu Secin
İyi Forumlar...
Bir gün elbet, senin de canın çıkacak
Ne sandın ya ihtimal mi var
Günü gelecek, tadı varacak, ölüm alacak, seni buradan
Bir gün elbet, sana da soracaklar
Ne sandın ya ihtimal mi var
Soru gelecek, cevap olacak, zaman alacak intikamımı...
"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
andomeda1907 yazdı:Evet gerçekten oyunda herkes birbirini tanırdı bir kişi yardım istese tanımadağı 10 kişi koşa koşa gelirdi eski günlerrr...
Teşkilata katılma sebebim ise o piti piti sonucu oluşan bir sunucu:DD
Aynen öyLe HeLe o PiLi görevi NasıL yaparDıq Herkez Dayanışma İçinDi.Ama Bence TeşkiLat Diğer SunucuLardan Çoq FarkLı..