Ödül ödül dedik alsana ödül :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Ödül ödül dedik alsana ödül :)

Mesaj gönderen Louster »

Haber geldi, Büyük Final...

14 gün boyunca süren amansız mücadele neticeye kavuşuyor, sunucu klan kahramanlarına kavuşuyor.

14 gün boyunca en çok savaşa katılarak galip gelenlerin arasından seçilecek, her sınıftan bir kahramandan oluşacak takımlar, etkinlik alanında kozlarını paylaşacaklar. İki galibiyet alan takım klanını zafere ulaştırırken büyük ödül olan Karakter adı değiştirme hakkını elde edecektir.

Müsabaka tarihlerini ve hak kazanan katılımcıları etkinlik konumuzdan takip ediniz.

İlk önce Her çara 2 İsim değiştirme epini veriyordunuz ,
Sonradan 1 Tane verilecek diye duyuru yapıldı,
Neyapmaya Çalışıyosunuz ?

100Lerce kişi İsim değiştirme epini için vakitlerini ayırıp oyunda bulunmaya çalıştı.

Ve Sonuç..
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
sehabe09
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ödül ödül dedik alsana ödül :)

Mesaj gönderen sehabe09 »

Louster yazdı:

14 gün boyunca süren amansız mücadele neticeye kavuşuyor, sunucu klan kahramanlarına kavuşuyor.

14 gün boyunca en çok savaşa katılarak galip gelenlerin arasından seçilecek, her sınıftan bir kahramandan oluşacak takımlar, etkinlik alanında kozlarını paylaşacaklar. İki galibiyet alan takım klanını zafere ulaştırırken büyük ödül olan Karakter adı değiştirme hakkını elde edecektir.

Müsabaka tarihlerini ve hak kazanan katılımcıları etkinlik konumuzdan takip ediniz.

100Lerce kişi İsim değiştirme epini için vakitlerini ayırıp oyunda bulunmaya çalıştı.

Ve Sonuç..
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Break »

EVET BU ÜZÜCÜ BİR DURUM ANCAK YÖNETİM KISA ZAMANDA MOBİL ÖDEME İLE İKV İSİM DEĞİŞTİRME HAKKI NI SUNARAK KOLAYCA İSİM DEĞİŞTİREBİLECEĞİZ BÖYLELİKLE GÖNLÜMÜZÜ ALACAKLARDIR...
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

sehabe09 yazdı:
Louster yazdı:

Ve Sonuç..
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen x5ve »

ARKADAŞLAR HERKEZ HAKLI AMA YÖNETİMEDE HAK VERMEK LAZIM BENDE MAĞDUR OLDUM AMA MANTIKLI DÜŞÜNENCE ONLARINDA YAPTIKLARIDA DOĞRU DEDİM KENDİ KENDİME ONLAR İSTEMEZDİ BÖYLE OLMASI ÇÜNKÜ ONLAR BİZİ DÜŞÜNÜYOR BİZDE ONLARI DÜŞÜNÜRSEK ONLARADA HAK VERİRİZ YANİ ANLATMAK İSTEDİĞİM EĞER HERKEZE İSİM EPİNİ VERSEYDİLER İKV GELŞEMEZDİ GELİŞİRDİ AMA AZ GELİŞİRDİ ÇÜNKÜ ZATEN STOKLARDA SATILAN BİR İSİM EPİNİ ŞİMDİ BAZILARINIZ EVET AMA KARDEŞ BİZ ONU KAZANDIK 13 GÜN SONRA SÖYLEDİLER DERSİNİZ KESİN AMA GÖRENDE SANKİ BİZ HİÇMİ HATA YAPMADIK BÜTÜN OYUNLARDA BU BÖYLE BEN YİNEDE HERKEZİN İKV YÖNETİMİNE SAYGI DUYMASINI TEEMİN EDİYOM YETERKİ MANTIKLI DÜŞÜNÜN...
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

x5ve yazdı:ARKADAŞLAR HERKEZ HAKLI AMA YÖNETİMEDE HAK VERMEK LAZIM BENDE MAĞDUR OLDUM AMA MANTIKLI DÜŞÜNENCE ONLARINDA YAPTIKLARIDA DOĞRU DEDİM KENDİ KENDİME ONLAR İSTEMEZDİ BÖYLE OLMASI ÇÜNKÜ ONLAR BİZİ DÜŞÜNÜYOR BİZDE ONLARI DÜŞÜNÜRSEK ONLARADA HAK VERİRİZ YANİ ANLATMAK İSTEDİĞİM EĞER HERKEZE İSİM EPİNİ VERSEYDİLER İKV GELŞEMEZDİ GELİŞİRDİ AMA AZ GELİŞİRDİ ÇÜNKÜ ZATEN STOKLARDA SATILAN BİR İSİM EPİNİ ŞİMDİ BAZILARINIZ EVET AMA KARDEŞ BİZ ONU KAZANDIK 13 GÜN SONRA SÖYLEDİLER DERSİNİZ KESİN AMA GÖRENDE SANKİ BİZ HİÇMİ HATA YAPMADIK BÜTÜN OYUNLARDA BU BÖYLE BEN YİNEDE HERKEZİN İKV YÖNETİMİNE SAYGI DUYMASINI TEEMİN EDİYOM YETERKİ MANTIKLI DÜŞÜNÜN...
madem böyle bi kanıya vardılar başta neden söylediler isim kodlarını?? Neden ilk başta bize kod verilicek dediler???
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
DREGO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen DREGO »

Break yazdı:EVET BU ÜZÜCÜ BİR DURUM ANCAK YÖNETİM KISA ZAMANDA MOBİL ÖDEME İLE İKV İSİM DEĞİŞTİRME HAKKI NI SUNARAK KOLAYCA İSİM DEĞİŞTİREBİLECEĞİZ BÖYLELİKLE GÖNLÜMÜZÜ ALACAKLARDIR...
BU ikv para delisi oldu önce 2 sonra 1 milleti kandırıyorlar . Ee arkadaşta demiş mobil ödeme ile ikv isim gelirse gönlümüzü alcaklar adamlar işi biliyor nerden para alabiliriz mantığı içersindeler ve oyunu berbat ediyorlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön