YORUMSUZ ....
YORUMSUZ ....
SADECE DİKKATLİCE OKUYUN VE YAZILANLARI UYGULAYIN GÖRDÜĞÜNÜZÜ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.

KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
Re: YORUMSUZ ....
Cok ilginç paylasım için tesekkürler....
Evet gerçekten çok ilginç....
Paylaşım için teşekkürler baba..
Paylaşım için teşekkürler baba..
Ne demek benim hoşuma gitti belki sizlerinde hoşuna gider diye düşündüm , face den gelmiş banada bir kaç tane daha ilginç şeyler var ama ben bunu paylaşim istedim sizlerle
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Peki Ey Türk Gençliği bu resmi anlamak için bunları yapmaya gerek var mı ?
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
mesgenccom yazdı:Peki Ey Türk Gençliği bu resmi anlamak için bunları yapmaya gerek var mı ?
Ne alaka , resimi anlamayla alakalı değil yorumsuz yazdım açıklama yapmadım ama demekki birşeyler yazmak lazımmış.mesgenccom yazdı:Peki Ey Türk Gençliği bu resmi anlamak için bunları yapmaya gerek var mı ?
Gözlerini kapatınca resim daha net ve belirgin olarak görünüyor ,bir resime bakıpda anlamak ayrı , baktığın resimi gözlerin kapalıyken görmek ayrı.
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı
mesgenccom yazdı:Peki Ey Türk Gençliği bu resmi anlamak için bunları yapmaya gerek var mı ?
xD sanırım siz hergün baktınız resimleri gözünüz kapatıncada görüyosunuzsehabe09 yazdı:mesgenccom yazdı:Peki Ey Türk Gençliği bu resmi anlamak için bunları yapmaya gerek var mı ?
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı
Önder abicim;yanlış anladın demek istediği senin konunla ilgili değil.Bazıları var Atatürk ismini ağzına bile almıyor.ceho55 yazdı:xD sanırım siz hergün baktınız resimleri gözünüz kapatıncada görüyosunuzsehabe09 yazdı:mesgenccom yazdı:Peki Ey Türk Gençliği bu resmi anlamak için bunları yapmaya gerek var mı ?)