Vandervaart yazdı:
Herşey güzel yazının içeriğini okumadım ama gözüme çarpan şeyler varki onlarda;
EYER
BİLMEDİYİN
İSTEYİMİZ
DEYİLİM
Bu nası Türkçedir arkadaş
Eyer işin başkalarının acıklarını bulup onların yüzüne vurup dalga gecmekse güzel yapıyorsun. Bence bunu yapmaya devam et başka bir halta yaramadığın belli. Ve o yazdıklarımı bunları yazma için okuduysan sana anca gülerim.
Başkalarının açığını bulup SANAL ortamda dalga geçmek gibi basit şeyleri yapmam ben.Orda sana demek istediğim YANLIŞ yazmışın ve halada devam edion nyse beni ilgilendirmez.BAŞKA Bİ HALTA YARAMADIĞIN BELLİ demişin Kusura bakma SENİN gibi BÜTÜN HAYATIMI OYUNA harcayamam ben artık.Bide sen kimsin adını bile ilk defa görüorum=)
Vandervaart yazdı:
EYER
BİLMEDİYİN
İSTEYİMİZ
DEYİLİM
Eyer işin başkalarının acıklarını bulup onların yüzüne vurup dalga gecmekse güzel yapıyorsun. Bence bunu yapmaya devam et başka bir halta yaramadığın belli. Ve o yazdıklarımı bunları yazma için okuduysan sana anca gülerim.
Başkalarının açığını bulup SANAL ortamda dalga geçmek gibi basit şeyleri yapmam ben.Orda sana demek istediğim YANLIŞ yazmışın ve halada devam edion nyse beni ilgilendirmez.BAŞKA Bİ HALTA YARAMADIĞIN BELLİ demişin Kusura bakma SENİN gibi BÜTÜN HAYATIMI OYUNA harcayamam ben artık.Bide sen kimsin adını bile ilk defa görüorum=)
Sen benim adımı bilsen ne olur ki ha bilmişsin o bilmemişsin cokta ....... . Ben bütün hayatımı oyuna harcamam böyle bir oyunu eylence muhabbet olsun diye oynuyorum. Bana diyosun ama sende yazdıklarına baksan iyi olur
Vandervaart yazdı:
EYER
BİLMEDİYİN
İSTEYİMİZ
DEYİLİM
Sen benim adımı bilsen ne olur ki ha bilmişsin o bilmemişsin cokta ....... . Ben bütün hayatımı oyuna harcamam böyle bir oyunu eylence muhabbet olsun diye oynuyorum. Bana diyosun ama sende yazdıklarına baksan iyi olur
Vandervaart yazdı:
EYER
BİLMEDİYİN
İSTEYİMİZ
DEYİLİM
Açıklasana kim olduğunu
Beni bana sorma git öğren o kadar oynamışsın meranda
Gir oyuna HükümdaRxBooN o car benim içindeki kişi san kim olduğumu gayet ve net bi şekilde acıklayacaktır. Ben onur Reason belki hatılarsın yazından.Daha ayrıntılı bir şekilde yazardım bu sefer sen sustururdun
Arkadaşlar biz bu konuda yapılan yazılan hatanın düzeltilmesi için buraya yazı yazdık sonxlazz bu yazınıda beklıyorum şerruh a gelince senin nasıl bi karaktersiz olduğunu bilmiyen varmı şerruh? cafe lerde bu oyunu oynıyan insanların filitreleme yöntemi ile çarlarını çaldığını herkes bilio gelmiş burda ahkam mı kesıosun sen kolpashalıxloaa senin mekanına gelmiş adamdınya hani nie yanlış adres verdin? oyundan klavyeden yazması kolaydır tabiki asıl meseleye gelince sen adamsınya şerruh lodos klanınndaydın nie çıktın sebep neydi söyle bi herkes bilsin dur yada ben anlatayım değilmi ayıp olmasın insanlara yanlış bilgilendirilmesinler sen değilmiydin bana abi ne olur kimse yardım etmiyor görevllerime kadim görevim var arz klanına gireresem yaparmısın görevimi diyen kimdi acaba bende acıdım ne bilimki böyle bi şebek olup çıkacaksın görevini yaptık sora ben oyuna ara verdim gurup bölgeleri geldi baktım şerruh efendi adam olmuş ters tüs konuşuo adamlığın bu yani öylemi ekmek yediğin kaba tükürüosun bide olm yat kalk dua et bana senin klanın kankaların yapmadılar görevini ben yaptım karşılığınıda bu şekilde verıosun öylemi bu oyunda çok kişiye yardımım emeğim oldu bunu kimse inkar edemez şimdi burda söylüorum sonxlazz gir bu yazıya yorumda bulun hemen senmi attın yoksa benmi çıktım loncadan? ve vandervaart can sen ne dıosun burda benim yazmı görmüomusunda konuyu saptırıosun son kez söylüorum can bidaha macboon a tek bi lafını görmicem oyunda beni bul 2 çift lafım olcak sana en çok emek verdiğim insanlardan biride sensin bunuda sende bende iyi biliyoruzx değilmi can seni severim değer verıorum sana ama bidaha böyle bi tartışmanın içerisine girersen karışmam bidaha şerruh ve lazz cvp yazın bu yazıya beklıorum
sonxlazz yazdı:çocuksuınuz belli ama yinede cevap vereyimde biraz sevinin yoldan geçen oncana alıyorsun diyen mcerdem eğer yoldan geçenleri loncaya alsaydım sen loncada olurdun seni almadım inkar edeceksin kesin ve loncanın dağılmasını çok isterdiniz biliyorum ama öyle bişey olmayacak hayal kurmayın sizi sevindirmez sonx ler ayrıce bu konu sizin için açılmadı ve tamamen gereksiz bir konu olduğunu zaten yazdım hal böyle iken neden buraya girip saçma saçma yorumlar yapıyorsunuz, eğer hakikaten kendi şahsınızla ilgili bir konunuz var ise buradan söyleyin, ama bulamadınız öyle bir konu değilmi sırf hasetinizden dolayı yazıyorsunuz , bakın ne diycem siz var olduğunuz sürece bizim gibiler yücelir bizim hiç bişey yapmamıza gerek yok siz bizi büyütüyorsunuz, devam edin
Gereksiz insanlar gereksiz konu açar . Yorum yapmak gereksizlik değildir. Ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme. Seninde ne tür gereksiz bir insan olduğunu tekrar belirtmek için yazdım ben yorumu
Lonca konusunda gözünü hırs bürümüş erdemin dediği %100 doğru , çok büyümek amacı ile gttin kundakdaki bebeği bile loncaya aldın
Biz yüceliyoruz demişsin , Allahtan baska yüce kavramını kimseye yakıştırma , ne kendine ne baska bir varlığa ( Anlamını tam bilmediğim sözcükleri kullanma )
Son olarak senden cacık değil cacığa hıyar olmaz , o minik beyninle bir halt yiyemezsin.Ne bir kholx ne bir deathx olabilirsin
rasaa yazdı:Arkadaşlar biz bu konuda yapılan yazılan hatanın düzeltilmesi için buraya yazı yazdık sonxlazz bu yazınıda beklıyorum şerruh a gelince senin nasıl bi karaktersiz olduğunu bilmiyen varmı şerruh? cafe lerde bu oyunu oynıyan insanların filitreleme yöntemi ile çarlarını çaldığını herkes bilio gelmiş burda ahkam mı kesıosun sen kolpashalıxloaa senin mekanına gelmiş adamdınya hani nie yanlış adres verdin? oyundan klavyeden yazması kolaydır tabiki asıl meseleye gelince sen adamsınya şerruh lodos klanınndaydın nie çıktın sebep neydi söyle bi herkes bilsin dur yada ben anlatayım değilmi ayıp olmasın insanlara yanlış bilgilendirilmesinler sen değilmiydin bana abi ne olur kimse yardım etmiyor görevllerime kadim görevim var arz klanına gireresem yaparmısın görevimi diyen kimdi acaba bende acıdım ne bilimki böyle bi şebek olup çıkacaksın görevini yaptık sora ben oyuna ara verdim gurup bölgeleri geldi baktım şerruh efendi adam olmuş ters tüs konuşuo adamlığın bu yani öylemi ekmek yediğin kaba tükürüosun bide olm yat kalk dua et bana senin klanın kankaların yapmadılar görevini ben yaptım karşılığınıda bu şekilde verıosun öylemi bu oyunda çok kişiye yardımım emeğim oldu bunu kimse inkar edemez şimdi burda söylüorum sonxlazz gir bu yazıya yorumda bulun hemen senmi attın yoksa benmi çıktım loncadan? ve vandervaart can sen ne dıosun burda benim yazmı görmüomusunda konuyu saptırıosun son kez söylüorum can bidaha macboon a tek bi lafını görmicem oyunda beni bul 2 çift lafım olcak sana en çok emek verdiğim insanlardan biride sensin bunuda sende bende iyi biliyoruzx değilmi can seni severim değer verıorum sana ama bidaha böyle bi tartışmanın içerisine girersen karışmam bidaha şerruh ve lazz cvp yazın bu yazıya beklıorum
Haklısın abi özür dilerim aslında ben tartışma başlatmak istemedim o laf atınca oldu nyse kapandı mesele zaten.Ayrıca sen beni Sonx Loncasına çağırdında neler sölemiştim hatırlarsın belki Sen hala bu oyunda en değerli ABİMSİN sana yapılan banada yapılmıştır oyunda denk gelirsek konuşuruz