Sevgililer Günümü? Kandilmi?
Re: Sevgililer Günümü? Kandilmi?
Bir kandil mesajının forumdan kutlanması ve oyunda pano larda kutlanmasında hiçbir sakınca göremiyorum.Bir daha kine ikv yönetimi bunu yapacaktır eminim.
ReGaLuaS
Hepsini okumadım ama sanırım İKV üzerinde kandil ile ilgili bir etkinlik olmadığından şikayetçisiniz.
((((HAŞAA)))) İKV yoldaki panolara 3 kulhu 1 elham yazacak halleri yok.
((((HAŞAA)))) İKV yoldaki panolara 3 kulhu 1 elham yazacak halleri yok.

İmla Hatası: Herkez değil, herkes olacaktı, sayın GM : )
Bunları yazmışsınız sevgili arkadaşlar yanlız şuna bir göz atın .
Mevlid kandili diye bir kandil ne Kuran' da Nede Sünnette yeri yoktur ..Dinimizi kulaktan dolma değilde aklımızın kavrayabildiği kadar kendimiz gerçek kitaplardan öğrenmeye gayret edelim..
Mevlid kandili diye bir kandil ne Kuran' da Nede Sünnette yeri yoktur ..Dinimizi kulaktan dolma değilde aklımızın kavrayabildiği kadar kendimiz gerçek kitaplardan öğrenmeye gayret edelim..
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Tayfunhan yazdı:senin islam anlayışın 1 günden mi ibaret? (2 li tartısma yaratmak ıstemıyorum ama kendı dedıklerınızıde bır dusunun yazmadan evvel)inanan için her gün kurban bayramıdır,kandildir ona kalırsaDehrayN yazdı:. Zaten sevgililer günü , Anneler günü, Babalar günü çok saçma gelıyor eğer ki Annelerin babaların sevgililerin günü senede 1 gün mü sadece? seven için her gündür.
Senin yazına cevap vermeden duramıycagım..
Kandiller nedir arkadaşım önemli bi günün manevi dğerde kutlanılmasıdır ona has oruç , zikir , shobetler ve mevlid kandilinde sünnet olan hediyeleşmeler..
Bu ne demektir inana her gün kurban bayramı gibisinden
İnanan her gün öyle yaşar ama bazı günlerin manevi değerde çok daha fazla değeri vardır bu hadislerdede ayetlerdede geçer arkadaşım..
bunu gidip aciz insanoğlunun ticareti canlandırmak için kullandıgı sevgililer günü yok ana günü yok baba günü yok zart günü yok zurt günü vay anasını vay...

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Mevlid kandili peygamberimiz doğum günüdür sevgililer sevgilisinin doğduğu günü kutluyoruz biz tabiki ona has şekilde ne dediğini tam oalrak anlayamadım ben ama salavatlarla zikirlerle o günü kutluyoruz müslüman alemi olarak..HaRuNN yazdı:Bunları yazmışsınız sevgili arkadaşlar yanlız şuna bir göz atın .

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı