su anda gordugum kadarıyla formda gm var ve ben cevap ıstıyorum
guncellemeden sonra hesabıma gıremıyorum bloklanmıs gorunuyor ve bu konuyla ılgılı ceza ıtırazına 5 kez maıl attım gerı donus olmadı
bloklanmamı gerektıren herhangıbır durum sozkonusu olmadıgı halde ve maılımede ceza bıldırımı gelmedıgı halde neden bloklu gorunuyorum
bu madurıyetımı kım cozecek ve kımse neden muhatap olmuyor acıl cevap beklıyorum ve madurıyetımın gıderılmesını ıstıyorum acıl cevap verırmısınız bana
ONEMLI NOT:GUNCELLEME YAPILANA KADAR HERHANGI BIR PROBLEM YOKTU GUNCELLEMEDEN SONRA BU PROBLEM OLUSTU
ben kendımı madur gostermeye calısmıyorum gercekten madurum
Re: ben kendımı madur gostermeye calısmıyorum gercekten madurum
boyle konuların forumda kullanılamadıgını bılıyorum ama karsımda bır muhatap bulamıyorum
sobee nın numarasını aradım yardımcı olunmadı sayısını unuttugum kadar ceza ıtıraz attım 1 maıl bıle atılmadı ceza almadıgımı bılıyorum cunku ceza maılı bıle gelmedı kac gun yasaklandıgımı bıle bılmıyorum ve yasaklanacak hıcbırsey yapmadım tek sucumuz bu oyunu oynamak mı
sobee nın numarasını aradım yardımcı olunmadı sayısını unuttugum kadar ceza ıtıraz attım 1 maıl bıle atılmadı ceza almadıgımı bılıyorum cunku ceza maılı bıle gelmedı kac gun yasaklandıgımı bıle bılmıyorum ve yasaklanacak hıcbırsey yapmadım tek sucumuz bu oyunu oynamak mı
yokmu bu forumu kontrol eden acıl destek verılsın bugun acılsaın carım
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Güncelleme sonrası birçok kişi bir hatadan dolayı bloklandı desteğe mesaj at cezaya itiraz et kontrol edilsin bakılsın hatadan dolayı ise açılır.
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

kardes yaklasık 10 15 kere destege ceza itirazında bulundum hıc bır sekılde cevap gelmıyor
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
:idea: viewtopic.php?f=100&t=52206
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>