sebepsız yere bloklandım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
cobret79
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

sebepsız yere bloklandım

Mesaj gönderen cobret79 »

boyle konuların forumda kullanılamadıgını bılıyorum ama karsımda bır muhatap bulamıyorum
sobee nın numarasını aradım yardımcı olunmadı sayısını unuttugum kadar ceza ıtıraz attım 1 maıl bıle atılmadı ceza almadıgımı bılıyorum cunku ceza maılı bıle gelmedı kac gun yasaklandıgımı bıle bılmıyorum ve yasaklanacak hıcbırsey yapmadım tek sucumuz bu oyunu oynamak mı
cobret79
İskele Babası
İskele Babası

Re: sebepsız yere bloklandım

su anda gordugum kadarıyla formda gm var ve ben cevap ıstıyorum
guncellemeden sonra hesabıma gıremıyorum bloklanmıs gorunuyor ve bu konuyla ılgılı ceza ıtırazına 5 kez maıl attım gerı donus olmadı
bloklanmamı gerektıren herhangıbır durum sozkonusu olmadıgı halde ve maılımede ceza bıldırımı gelmedıgı halde neden bloklu gorunuyorum
bu madurıyetımı kım cozecek ve kımse neden muhatap olmuyor acıl cevap beklıyorum ve madurıyetımın gıderılmesını ıstıyorum acıl cevap verırmısınız bana

ONEMLI NOT:GUNCELLEME YAPILANA KADAR HERHANGI BIR PROBLEM YOKTU GUNCELLEMEDEN SONRA BU PROBLEM OLUSTU
cobret79
İskele Babası
İskele Babası

yokmu bu forumu kontrol eden acıl destek verılsın bugun acılsaın carım
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhabalar..

Güncelleme sonrası plus iptali oyuna girememe gibi durumlar söz konusu olmuş fakat sonradan düzeltilmiştir. Blok gibi bir bildirim ilk sizin tarafınızdan yapılmaktadır. Sorununuzun güncelleme ile alakalı olduğunu düşünmüyorum konu ile alakalı olarak Destek Formu vasıtası ile Ceza İtiraz - Bilgilendirme başvurusu yapıp gelecek olan cevabı beklemeniz gerekmektedir.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
cobret79
İskele Babası
İskele Babası

eger bloklanmıs olsaydım maıl adresıme bır maıl gelırdı ama herhangı bır maıl yok cezayla ılgılı ve kac sefer ceza ıtırazı ıle ılgılı maıl attıgımı bılmıyorum artık okadar cok kı ama bır muhatap bulamıyırum kendıme
ben bloklanacak herhangı bır durum ıcerısıne gırmedıgım konusunda emınınım ve bloklanmıssam bunun neden dolayı oldugunun kaydı vardır bunun cıkarılmasını ıstıyorum
kendıme guvenıyorum burada bır yanlıslık oldugunu ve hakkım yendıgıne emınım
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Sobee üyeliklere belirlenemeyen bir hatadan dolayı bilgi gönderilemiyor. Lütfen Ceza İtiraz / Bilgilendirme 'den gelecek cevabı bekleyiniz.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
cobret79
İskele Babası
İskele Babası

benım maıl adresım [İçerik Düzenlendi] yanı mynet uyesıyım aynı zamanda ceza ıtıraz bıldırımını yaklasık ıkı gun once yaptım herhangı bır cevap yok soru cevap ve oyun hatası bulumunden gırıslerım maılıme cevap olarak gelıyorda nasıl gonderdıgım ceza ıtıraz maılıme gelmıyor bunu cevaplarmısın
aynı zamanda ben dıyorum kı yasaklanmamı yada bloklanmamı gerektıren hıc bırsey yok oyle bırsey olsa bunun kaydı var sızde bulursunuz ama yok bakın bu konu sızın elınızde ınceleyın bunu ıstıyorum var bugun acılmasını ıstıyorum carımın
cunku benım hehangı bır hatan veya yanlısım olmadı buna adım kadar emın acıl bu madurıyetımın gıderılmesını sızden rıca edıyorum

Forum kuralları gereğince kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız. Madur olmamanız için iletiniz düzenlenmiştir.

DoNotDisturb
cobret79
İskele Babası
İskele Babası

son yazıma cevap ıstıyorum
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Break »

ÖYLE BİŞEY KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE OLMAZ ! :D
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli