Evulation- Adlı karakter ile Evolation Adlı karakter arasında hiçbir bağ bulunmayıp,sahipleri aynı değildir.Bu konu Evulation adlı karakterin sahibini karalamak amaçlı açılmamıştır.Bilgilendirme yapılmak için açılmış bir konudur.
Not:Ben Evolation Diye item,Para,materyal ve benzeri şeyler istiyenler gerçek Evolation değildir.Unutmayınki Hakan Hiçkimseden item,para,materyal istemez.Hakan Almanya'da olduğundan karakteri bana emanettir.Bu yüzden bilgilendirme yapma gereği duydum.
Anlayışınız için teşekkürler.
Evolation hakkında bilgilendirme.(!)
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Evolation hakkında bilgilendirme.(!)
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- TechnOMafiA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Evolation hakkında bilgilendirme.(!)
+1JuSTLoV yazdı:
Not:Ben Evolation Diye item,Para,materyal ve benzeri şeyler istiyenler gerçek Evolation değildir.Unutmayınki Hakan Hiçkimseden item,para,materyal istemez.Hakan Almanya'da olduğundan karakteri bana emanettir.Bu yüzden bilgilendirme yapma gereği duydum.
Anlayışınız için teşekkürler.
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
ÖrGüLüxKıLıÇBeYx [(^)Ejder Asa]
ÖrGüLüxALTıNDaLx

En büyük değil, Tek Büyük FENERBAHÇE..!
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Wan Te D
Görüş mesafesi dışına çıktığı için güncel.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

Aramızda kullanıcı farkı isim farkı vardır...kesinlikle ikimizde birbirimzn çakması vb deilz...Beyazköşke geçtigimde Evolation die acıcaktm arkadas acmıs bende evulation die açmıstm aradaki fark bu...Birbirmizle alakamız ve yahut item isteme gibi bişeymz yoktur...Eğer sizden ben evolation yada evulationum die item isteyenler varsa bilinki biz deilz...
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Mehmet Senden Hala Paramı BekliyorumEvulation yazdı:Aramızda kullanıcı farkı isim farkı vardır...kesinlikle ikimizde birbirimzn çakması vb deilz...Beyazköşke geçtigimde Evolation die acıcaktm arkadas acmıs bende evulation die açmıstm aradaki fark bu...Birbirmizle alakamız ve yahut item isteme gibi bişeymz yoktur...Eğer sizden ben evolation yada evulationum die item isteyenler varsa bilinki biz deilz...