Rowxdarp RoWxBaRuM Sattığınız İsim Kutu epin bumu !!!!!
Re: Rowxdarp RoWxBaRuM Sattığınız İsim Kutu epin bumu !!!!!
Yanlış sulardasın adamım , kemal ustaya sorunsuz güvenirim '(NİRLER) bende aldım hatta önce aldım kullandım parasını bir kaç saat sonra verdim ve en ufak birşeyde söylemedi , anlican sen buraya böyle konu açana kadar kendisiyle tekrar usulünce konuşmalıydın ki inanıyorumki kemal ustada seni terslicek yada kalbini kırıcak birşey söylemezdi.
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Rowxayarsız / Ceho
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Reha yazdı:Merhaba,
Bugün öğlenden itibaren Sobee üyeliklerine pin yüklemede oluşulan sorun üzerinde yazılım ekibi çalışmaktadır. Sorun yaşayan kullanıcılarımızın mutlak suretle İletişim destek formundan bildirim tipini Plus paket yaparak bizlere başvurmaları başvurularında üye adı ve pin seri numarası ile şifrelerini bildirmeleri gerekmektedir.
Sobee Üyelerimizin Bilgisine,
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ceho55 yazdı:Yanlış sulardasın adamım , kemal ustaya sorunsuz güvenirim '(NİRLER) bende aldım hatta önce aldım kullandım parasını bir kaç saat sonra verdim ve en ufak birşeyde söylemedi , anlican sen buraya böyle konu açana kadar kendisiyle tekrar usulünce konuşmalıydın ki inanıyorumki kemal ustada seni terslicek yada kalbini kırıcak birşey söylemezdi.
Önder abicim;Bayxarapoğlu Alp'in Menekşe'sini çalan Tornavida .
Burada böyle bir konu açman bizim için değil senin için talihsiz bir olay olmuş.Bak sana inanan oldumu çünkü herkes kimin ne olduğunu biliyor.Sana o zaman bir yanlışlık olduğunu söylememe rağmen burada böyle bir konu açman ve iftirada bulunmanın bize bişey kaybettirmediğini sende gördün umarım bir dahada böyle neticesini almadan bencilce bir davranış içine girmezsin.
Manidar bir yorum yazan arkadaşımıza bende manidar bir yorum yazmak istiyorum. Bu sunucuda ne adamlar tanıdım ne hikayeler duydum hiç yapmaz dediğimiz adamların maden programı kurupda günlerce maden çektiğinimi ararsın,bölgeden hırsızlara lanet okuyupda fısıldadan arka çıkanı mı ararsın neler neler . Bugüne kadar ne bir hırsızla muhabbetim olmuştur nede haksız yere kazanç sağlayan birinin selamını almışımdır.Bu oyunda Kemal abi gibi şerefli,dürüst,hertürlü maddi ve manevi desteği esirgemeden veren,kasasındaki paranın tek bir kuruşunun bile haram olmadığı, sunucuda abi dediğim adam gibi adam olan 2-3 kişiden biridir.
Manidar bir yorum yazan arkadaşımıza bende manidar bir yorum yazmak istiyorum. Bu sunucuda ne adamlar tanıdım ne hikayeler duydum hiç yapmaz dediğimiz adamların maden programı kurupda günlerce maden çektiğinimi ararsın,bölgeden hırsızlara lanet okuyupda fısıldadan arka çıkanı mı ararsın neler neler . Bugüne kadar ne bir hırsızla muhabbetim olmuştur nede haksız yere kazanç sağlayan birinin selamını almışımdır.Bu oyunda Kemal abi gibi şerefli,dürüst,hertürlü maddi ve manevi desteği esirgemeden veren,kasasındaki paranın tek bir kuruşunun bile haram olmadığı, sunucuda abi dediğim adam gibi adam olan 2-3 kişiden biridir.
Greenxman- -Healtman- -RowxSenatör- -Rowxgreen

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."

" Misafirliğe gideceğim:
gece dönmezsem, sabah morglara bakın. cesedim, güzel bir ölünün yanında yatıyorsa rahatsız etmeyin..."
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Bu cümlelerin yerine cümleye gerek yoktur. Kemal abinin verdiği e pin değil bakınız:Greenman yazdı: Burada böyle bir konu açman bizim için değil senin için talihsiz bir olay olmuş.Bak sana inanan oldumu çünkü herkes kimin ne olduğunu biliyor.Sana o zaman bir yanlışlık olduğunu söylememe rağmen burada böyle bir konu açman ve iftirada bulunmanın bize bişey kaybettirmediğini sende gördün umarım bir dahada böyle neticesini almadan bencilce bir davranış içine girmezsin.
viewtopic.php?f=46&t=52000
Sorun sobee den kaynaklıdır iyi formlar.

SİNCE 2007...
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Ata
Kemal abiye ben kefilim
Sancak sunucusunun Epin Fabrikası diyebilirim
. Ayrıca sorun Sobee den kaynaklanmakta önceki cevapta alıntı var .Bir daha da böyle saçma şeyler için foruma konu açma
Greenman yazdı: Burada böyle bir konu açman bizim için değil senin için talihsiz bir olay olmuş.Bak sana inanan oldumu çünkü herkes kimin ne olduğunu biliyor.Sana o zaman bir yanlışlık olduğunu söylememe rağmen burada böyle bir konu açman ve iftirada bulunmanın bize bişey kaybettirmediğini sende gördün umarım bir dahada böyle neticesini almadan bencilce bir davranış içine girmezsin.
GueNT
hata bende kemal abi de deil seni adam yerine koyup seni kemal abiye yönlendirdim kemal abi bu sunucunun en güvenilir adamların basında gelir senin 50m namı kaldı adam 1,5 2milyar para kastı. epin veya isim deiştirme hakkı bulamayanlara yardım olsun diye. Birini suclamadan once bi düşün kemal abi ise iki kere düşün..
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Bu konuyu kitlemek için ne bekliyosunuz yönetim ?

SİNCE 2007...
Kaç tane arkadaşımı Rowxdarp karakterine yönelendirdim pin için hiç bir sorun çıkmadı.
Sunucunun neredeyse yarısı ondan alıyor zaten pinleri.
Amacın ne bilemiyorum ama burada bu şekil bir konu açmak yerine kendisine ulaşıp sorununu anlatsaydın zaten her türlü yardımcı olurdu.
Sunucunun neredeyse yarısı ondan alıyor zaten pinleri.
Amacın ne bilemiyorum ama burada bu şekil bir konu açmak yerine kendisine ulaşıp sorununu anlatsaydın zaten her türlü yardımcı olurdu.
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"