Merhaba,
Bugün öğlenden itibaren Sobee üyeliklerine pin yüklemede oluşulan sorun üzerinde yazılım ekibi çalışmaktadır. Sorun yaşayan kullanıcılarımızın mutlak suretle İletişim destek formundan bildirim tipini Plus paket yaparak bizlere başvurmaları başvurularında üye adı ve pin seri numarası ile şifrelerini bildirmeleri gerekmektedir.
Sobee Üyelerimizin Bilgisine,
Sobee Pin Yükleme Hk.
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Sobee Pin Yükleme Hk.
Ben destek'e böyle bir sorunun 2 hafta önce olduğunu söyledim. Ama böyle bir hatanın olmadığını söylediler. Şimdi böyle bir sorunun ortaya çıkması beni açıkçası üzdü.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Bu hata dün yapılan web güncellemesinden sonra yaşanmıştır, bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Lathander 1 haftadır attıgım 10 larca maile tek cevap alamadım ilgilenmeyi düşünüyormusunuz.
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Merhabalar...
Suan itibariyle hala yazdıgım pini kabul etmiyor, uzun zamandır epin satısı yapıyorum hiç bir sorun çıkmamıstı fakat 10 dk içerisinde bir kişiye sattıgım epin hatalı cıktı diye bana geri döndü.bunun üzerine bende denedim fakat banada hatalı cevabını verdi.Pinin dogru olduguna eminim fakat hatalı diyor sebebi nedir ??
Suan itibariyle hala yazdıgım pini kabul etmiyor, uzun zamandır epin satısı yapıyorum hiç bir sorun çıkmamıstı fakat 10 dk içerisinde bir kişiye sattıgım epin hatalı cıktı diye bana geri döndü.bunun üzerine bende denedim fakat banada hatalı cevabını verdi.Pinin dogru olduguna eminim fakat hatalı diyor sebebi nedir ??
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
:!: Acil yardım cevap pls.3.5 yıllık charımın adını reklam ediyorlar hırsız diye :!:
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Legend Kemal abi de sürekli epin satıyor onun sattıgı epin de geçersiz diye hata verdi sistemden dolayı foruma konu bile açtılar karalamaya yönelik ama bilmiyorlar ki sistemde hata var :| Sen söyle resmi forumdaki konuya yönlendir düzelir yani böyle gitmez 
Aynen aldığım pin i kullanamıyom sürekli hata veriyo bu arada kimse ye hırsız felan denilmiyo zaten güvenmeseydik almazdık bir an önce düzeltilsin şu pin şifreleri... :!:
HARPUTLU
Öldüğümde cehennem zebanilerine bile gülümseyeceğim,hiçbir zaman ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkarın..!
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM
Öldüğümde cehennem zebanilerine bile gülümseyeceğim,hiçbir zaman ağladığımı göremeyeceğiniz için gülüşümün tadını çıkarın..!
ŞeHRiNaZiZLeRi
AyIk Ol GaKKoŞuM