arkadaşlar önceki açtığım hırsızlık konusunda EgemenxSalvadora hırsız demem anlaşılmış.Ben ona hırsız demiyorum hırsız belli EGEMEN loncasından çok özür diliyorum.İnşallah beni affederler.Yanlış anlaşılma sonucu bu olay ortaya çıktı çok özür diliyorum.
Hırsızlık konusuna gelirsek
çalan kişi Xasgarixmagician kullanıcımı hemen satmış bu alan kişide kimden aldığını yazmış zaten bu resme bakarsanız sevinirim
http://img713.imageshack.us/i/adszsssssd.jpg/
Tekrardan özür diliyorum
EGEMEN loncasından özür diliyorum
EGEMEN loncasından özür diliyorum
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Re: EGEMEN loncasından özür diliyorum
Anlayışlı davranışların için teşekkür ederiz umarım mağduriyetin yakın zamanda giderilir.
EGEMEN Loncası adına EGEMENxTrakya
EGEMEN Loncası adına EGEMENxTrakya
Egemen Loncası
EGEMENxTrakya
EGEMENxTrakya
bu resimde görülen oOoTuTSaKoOo nun diğer çarıda Delixnomercy dir bu çarlara karşı dikkatli olun
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim Öncelikle Geçmiş Olsun... Delixnomercy Fazla tanımam Adı Muhammetde Onu çalacağını Sanmam...İyice Araştırırsan iyi Olur...Adamın Günahına Geçme..Xasgarix yazdı:bu resimde görülen oOoTuTSaKoOo nun diğer çarıda Delixnomercy dir bu çarlara karşı dikkatli olun

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
hocam bi ben birde o biliyordu bana plus kullanıcım var sen ona aktar dedi 3-4 gün oynadık sonra şifresini değiştirdi resimdede görünüyor adam çarı oOoTutsakoOo dan aldım diyor yani muhammedşn diğer çarı
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
beyler az bi fotoya dikkatli bakarsanız anlarsınız o fotoda 1 lwl car la yapılmış bir iftiradır.ilk pm deki isim Xasgarıxmagician yani asgari deil de asgarı die kullanılmışdır.kendi kendine pm atan we bana iftira eden arkadasın suan hala vicdanı el weriyorsa konuya dewam eder.pm carlarım tarafından ona yapılmış bir hısızlık warsa zaten hayatımda hırsızlık yapmadım yapmam. warsa yapılan bir suç onu benim ağızımdan yazılmış bir print ile paylaşılınabilr.
Ve de bu sunucuda bnm hırsızlık la bir kere bile suçlanmışlğım yokdur . Beni Tanıyanlar destek çıkarsa sevinirim.
saygılarımla.. Delixnomercy OoOTuTSaKOoO
Ve de bu sunucuda bnm hırsızlık la bir kere bile suçlanmışlğım yokdur . Beni Tanıyanlar destek çıkarsa sevinirim.
saygılarımla.. Delixnomercy OoOTuTSaKOoO
evet iftira derler hemen ama bu fotoyu ben çekmedim onu hatırlatim iftira felanda değilde çarın şifresini tek sen biliyodun yok benim 1.5ay plusum var oraya aktar çarı dedin bende sana güvendim aktardım ama ne çıktığın belli işte
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
hem o çar sahte diye inanlar fotoyu pc nize kaydedin yakınlaştırın ordaki ı mı i mi işte sahtekarlığın burdada ortaya çıktı
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
- sebepsiz99
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim Muhammet haklı Birisi xasgarixmagic''İ''an Diğeri İse xasgarixmagic''I''anXasgarix yazdı:evet iftira derler hemen ama bu fotoyu ben çekmedim onu hatırlatim iftira felanda değilde çarın şifresini tek sen biliyodun yok benim 1.5ay plusum var oraya aktar çarı dedin bende sana güvendim aktardım ama ne çıktığın belli işte
Dikkatli Olursan Sevinirim...Milleti Karalama Lütfen Kanıtnına İnanıyorsan Ver savcılığa Ama kaybedersen Hakkın Rahmetine Kavuşursun...
Karanlığın #@!? olup beni yanlızlığa satmasına yanlızlığın #@!? olup benle yatmasına alıştım artık

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx
ya çarı çalınan biri bunu diyorsa daha ben bişe demiyorum ben hakkımı arayacağım sen merak etme yani muhammeti haklı çıkarmak için herşeyi yapıyorsun gören görüyodur ben kendilerini uyarıyorum
Xasgarixkomutan
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos
Xasgarixprens
Teşkilat/Lodos