Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1,5 ay önce 2010 Fan Art sonuçları belli oldu.Kimileri kızdı, kimileri sevindi.Sevinenin de hevesi kursağında kaldı.İKV Destek Ekibi bu kadar pasifmi ki 20 kişiye herhangi bir saatte ödül veremesin?Her konuda herhangi bir forum yöneticisi çıkıp ''Destek Ekibi yoğun olduğundan işlerde aksama olabiliyor.Bu yüzden ödül dağıtımında gecikme olabiliyor.Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.'' deyip geçiştiriyor.Kusura bakmayın.Bizde sabır da anlayışta kalmadı artık.Ödül listesi açıklandıktan sonra ortalama 20 adet Bil Kazan sorusu sorulup ödül dağıtımı yapıldı.Onlarca sancak savaşı oldu.Şimdide Sevgililer Günü etkinliği yapılıyor.Bu etkinliklerin bitiminde 5 dk'da bir ödül verecek kadar çaresiz mi bu yönetim?Oyunun kullanıcı sayısının arttığını unutuyorsunuz.Böyle bir destekle bir yere varılmaz!20 kişiyi idare edemiyorsunuz!
Birazdan bir yönetici çıkar ve ; ''Eleştirmekle tekmelemek arasında fark vardır.Eleştiri üslubunuza dikkat ediniz'' deyip forum hesabımı süresiz kapatır.Ee adaletsiz adalet ekibi olunca çıtımızı da çıkaramıyoruz..
Ayıbın Bu Kadarı...
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Ayıbın Bu Kadarı...
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Re: Ayıbın Bu Kadarı...
Katılıyorum.DeathLord yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1,5 ay önce 2010 Fan Art sonuçları belli oldu.Kimileri kızdı, kimileri sevindi.Sevinenin de hevesi kursağında kaldı.İKV Destek Ekibi bu kadar pasifmi ki 20 kişiye herhangi bir saatte ödül veremesin?Her konuda herhangi bir forum yöneticisi çıkıp ''Destek Ekibi yoğun olduğundan işlerde aksama olabiliyor.Bu yüzden ödül dağıtımında gecikme olabiliyor.Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.'' deyip geçiştiriyor.Kusura bakmayın.Bizde sabır da anlayışta kalmadı artık.Ödül listesi açıklandıktan sonra ortalama 20 adet Bil Kazan sorusu sorulup ödül dağıtımı yapıldı.Onlarca sancak savaşı oldu.Şimdide Sevgililer Günü etkinliği yapılıyor.Bu etkinliklerin bitiminde 5 dk'da bir ödül verecek kadar çaresiz mi bu yönetim?Oyunun kullanıcı sayısının arttığını unutuyorsunuz.Böyle bir destekle bir yere varılmaz!20 kişiyi idare edemiyorsunuz!
Birazdan bir yönetici çıkar ve ; ''Eleştirmekle tekmelemek arasında fark vardır.Eleştiri üslubunuza dikkat ediniz'' deyip forum hesabımı süresiz kapatır.Ee adaletsiz adalet ekibi olunca çıtımızı da çıkaramıyoruz..
Bende bir 1.lik ödülü kazanan biri olarak yönetimin bu yavaşlığını eleştiriyorum.
İşallah en kısa zamanda ödülleri dağatıcaklar.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
SirOnur muhtemelen gelip ''Kısa zaman içinde ödüller dağıtılacaktır.'' diyecek.3 hafta önce de aynı cümleler kullanıldı.Kısa zaman anlayışınız ne kadar söyleyebilecek var mı?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Haklısınız arkadaşlar, bence de biraz fazla uzattılar. Ben de ödül kazandım, ama yapabileceğimiz
bir şey yok; açıklanmasını beklemekten başka.
bir şey yok; açıklanmasını beklemekten başka.
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Yoğunluktan ötürü aksamalar yaşanmış olabilir,anlayışla karşımalak gerek.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Sobee nin diğer oyunu olan I Can Football da yapılan 15 gün süren etkinlik sonucunda hediye kazananlara bugün hediyeleri verildi.İKV de verir yakında