Yeni Poşetler
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Re: Yeni Poşetler
Sevgililer Gününe Özel bir güncellemedir.Büyük ihtimalle düzelicektir.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

Bu uygulama yeni değil senelerdir var zaten arkadaşlar.
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
- Cover
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
her ne kadar inkar etsenizde bazılarınızın beta falan olmadığı açıkca ortada bu yeni bir şey değil ki daha önce de yapılmıştı 1 günlüğüne
Tayfaxcover
Tayfaxoverdose

Tayfaxoverdose

- sifacioguz
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Cover yazdı:her ne kadar inkar etsenizde bazılarınızın beta falan olmadığı açıkca ortada bu yeni bir şey değil ki daha önce de yapılmıştı 1 günlüğüne
betalıkla bi ilişkisi yok bu olayın belki adam beta o hafta oyuna girmedi bende uzun zamandır oynarım ama bu yılbaşındaki huni olayını hiç görmedim çünki yılbaşında oyuna girmiyorum
Yanlış hatırlamıyorsam 1 gün sürmedi en az 4 günsifacioguz yazdı:Cover yazdı:her ne kadar inkar etsenizde bazılarınızın beta falan olmadığı açıkca ortada bu yeni bir şey değil ki daha önce de yapılmıştı 1 günlüğüne
betalıkla bi ilişkisi yok bu olayın belki adam beta o hafta oyuna girmedi bende uzun zamandır oynarım ama bu yılbaşındaki huni olayını hiç görmedim çünki yılbaşında oyuna girmiyorum