ve meranın tatlı hırsızları sizi unutmuyorum :lol:
Şava , Warning , Tskxsubay , Barıştr , Kurtadmin , Zeydan ,Lodvert :roll: ' Vb. Bİr Çok ARkadaş Kolay Değil Kaç senenin birikimi O kadar Teşekkür EdEMEdiğim var ki Yazmada Eksik kaldığım Tüm arkadaşlarım Kusura bakmasın.
Güzellikler Hep Sizinle Olsun . ßuraya kadar ' mış demek düşüyor bana . Kendinize iyi bakın Ferhatı Özleyin :roll:
her zaman ki sözlerimle kapanışı yapayım . .
Relax Gönüllerin Kralı OOOooV o bİR MERAN harikası '
Relax Sen misin ? yok ben eefendyy ' im
Sen nasıl büyücü kullanıyon be Büyücüymüş Kreş Terk :mrgreen:
VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
' Ooo Daha Ne konuşuyoruz ADAM KİNG BEYLER DAĞILIN !!! :twisted:
HOŞCAKALIN DOSTLARIM VE ANLAŞAMADIĞIM İNSANLAR ..hakkınızı HELAL EDİN
(FERHAT) ReLaxxeefendyy * . . .
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Su testisi su yolunda kırılırmış. Demek ki gene neler karıştıracaktın ve hangi masumun emeğine göz diktin ki başına bu geldi.Çekirge herseferinde sıçrayamıyor malesef Allahın adaleti böyledir İmhal(süre verir) eder ama ihmal etmez.
Ferhatım bu oyuna ılk başladıgım gün Senle kavga ettim , ıLk degerlı madenımı senle kawga ederken çektım , Daha sonra dostlugunun kalıtessını anladım we Senı kardesım gıbı gormeye başladım .Relaxefendy şunu unutma kardesm efsaneler asLa öLmez ADS asLa pes etmez : )
Ferhatbey yazdı:
ve meranın tatlı hırsızları sizi unutmuyorum :lol:
Şava , Warning , Tskxsubay , Barıştr , Kurtadmin , Zeydan ,Lodvert :roll: '
(FERHAT) ReLaxxeefendyy * . . .
:mrgreen:
dadlı hırsız mı olur la xDDD
işin açıkcası üzüldüm gerçekten.. Büyücü gbi büyücü dediğim sayılı kişilerdendin..
yolun açık olsun ama oyuna geri dönersin aha bak foruma yazıom ...D
Reelde başarılar. koaly gele..
AvasT Team &WolfpacK TeaM 2007 MarT -2010 NisaN TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!