SLMLAR;
Merhabalar,
Bugün saat 5 e kadar oyundaydım çıktım ve akşam saat 9 da ttnet hesabımdan oyuna gircektim, giremedim.
TTnet hesabınız kilitlenmiştir, mynet müşteri hizmetlerini arayıp yardım alabilirsiniz diyor, neden kilitlenmiş olabilir.
Form yöneticileri ve ilgili kişilerin cevaplamasını bekliyorum...
TTNET HESABIM KİLİTLENDİ.
Re: TTNET HESABIM KİLİTLENDİ.
ttnet ile mynet müşteri hizmerlerinin alakası yok 444 0 375 arayarak sorununu çözebilirsin.
Merhaba;
Kilitlenme; şifrenizin 5 defa üst üste yanlış girilmesi halinde oluşan hata biçimidir.
Şifrenizi öğrenmek ve kilidi kaldırmak için lütfen 444 0 375 TTNET müşteri hizmetlerini arayınız.
Saygılarımla
Kilitlenme; şifrenizin 5 defa üst üste yanlış girilmesi halinde oluşan hata biçimidir.
Şifrenizi öğrenmek ve kilidi kaldırmak için lütfen 444 0 375 TTNET müşteri hizmetlerini arayınız.
Saygılarımla
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Risky yazdı:Merhaba;
Saygılarımla
öyle bir kural var ama ben onu yapmasamda bana 2 defa kilitlenme oldu bende bıktım sobee ye geçtim ttnette bazı sorunlar var.
Eğer ki kullanıcı adınızı ve şifrenizi doğru girdiğinzden eminseniz ve girdiğiniz halde kilitlendi diyorsa.
Hesabınızın kullanıcı adını bilen başka bir kişi hesabınızı zorlamış olabilir.Yani sizin hesabınızı yazıp 5 sefer şifre denemesi yapıp hesabınızı çalmaya çalışıyor olabilir bu durumda hemen TTNET'e ulaşınız..
Saygılarımla
Hesabınızın kullanıcı adını bilen başka bir kişi hesabınızı zorlamış olabilir.Yani sizin hesabınızı yazıp 5 sefer şifre denemesi yapıp hesabınızı çalmaya çalışıyor olabilir bu durumda hemen TTNET'e ulaşınız..
Saygılarımla
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
- kollama
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar,
Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için; hata sebebini anlamış oldum.
Benim şifreyi akraba girmiş yanlış girdiğinden kilitlenmiş.Böyle kilitlenceğini bilmiyordum.
Güvenlik amacıyla iyi olmuş fakat 5 defa yanlış girmeyle kilitlenmeside bizler için kötü olmuş.
Her kilitlendiğinde ttneti aramamız gerekecek.
Hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için; hata sebebini anlamış oldum.
Benim şifreyi akraba girmiş yanlış girdiğinden kilitlenmiş.Böyle kilitlenceğini bilmiyordum.
Güvenlik amacıyla iyi olmuş fakat 5 defa yanlış girmeyle kilitlenmeside bizler için kötü olmuş.
Her kilitlendiğinde ttneti aramamız gerekecek.