Yetkili bir ağızdan kesin net bir cevap bekliyorum,oyunu pencere modunda oynamak cezai işlem gerektiren bir davranışmıdır?
oyunda gerek internetim gerekse pc yüzünden donmalar olmadan 1 saat oynayamıyorum ama pencere modunda denedim donma oranı çok az ve gayet güzel akıcı bi görüntü. Eğer ban,bloke veya hehangi bir ceza gerektiren eylem değilse pencere modunda oynamak isterim.
yetkili bir kişi konuya ilgi gösterip cevap verirse sevinirim.
İyi forumlar.....
Önemli istek
Önemli istek
"İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler"
Re: Önemli istek
Merhaba
Oyunun ayarları değiştirilerek küçük ekranda oynamanız herhangi bir cezai işlem almanızı gerektirmemektedir. Zaten bu işlemin takibi de imkansızdır.
İyi eğlenceler.
Oyunun ayarları değiştirilerek küçük ekranda oynamanız herhangi bir cezai işlem almanızı gerektirmemektedir. Zaten bu işlemin takibi de imkansızdır.
İyi eğlenceler.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İmkansız olduğunu nerden çıkardımSirOnur yazdı:Merhaba
İyi eğlenceler.
Öncelikle teşekkürler kardeşim,SirOnur yazdı:Merhaba
İyi eğlenceler.
oyun ayar menülerinde bize öyle bir seçenek sunulmuş değil ama datalarla yapılabilmekte datalarla oynamak yasak diye biliyorum ama bu hile vs bi şey değil o yüzden sormuştum .
"İnsanlar başaklara benzerler. İçleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler"
Aşağıdaki linkte, İKV'nin pencere modunda nasıl oynanacağını hakkında resimli bir anlatım mevcuttur.
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=50839
İlgin için teşekkürler kardeşim, nasıl oynayabileceğimi biliyorum 1 lvl car denemesi yaptım hatta. Benim sorunum banlanıp banlanmıyacağımdı galiba ban yokLocus yazdı:Aşağıdaki linkte, İKV'nin pencere modunda nasıl oynanacağını hakkında resimli bir anlatım mevcuttur.
iyi forumlar.
Evet, ceza gerektirecek bir durum değil.rymacan yazdı:İlgin için teşekkürler kardeşim, nasıl oynayabileceğimi biliyorum 1 lvl car denemesi yaptım hatta. Benim sorunum banlanıp banlanmıyacağımdı galiba ban yokLocus yazdı:Aşağıdaki linkte, İKV'nin pencere modunda nasıl oynanacağını hakkında resimli bir anlatım mevcuttur.
iyi forumlar.
Teşekkürler...Locus yazdı:Evet, ceza gerektirecek bir durum değil.rymacan yazdı:İlgin için teşekkürler kardeşim, nasıl oynayabileceğimi biliyorum 1 lvl car denemesi yaptım hatta. Benim sorunum banlanıp banlanmıyacağımdı galiba ban yokLocus yazdı:Aşağıdaki linkte, İKV'nin pencere modunda nasıl oynanacağını hakkında resimli bir anlatım mevcuttur.
iyi forumlar.
Sayın lathendar da demiş zaten ban a sebeb olmuyor diye arkadsın verdiği adresten okuyabilirsin.
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Bakın Lafı Yanlış Yazıyorsunuz Data Dediğiniz Oyunun Dosyalarındaki Kayıtlı Yazıların Değiştirilmesirymacan yazdı:Öncelikle teşekkürler kardeşim,SirOnur yazdı:Merhaba
İyi eğlenceler.
oyun ayar menülerinde bize öyle bir seçenek sunulmuş değil ama datalarla yapılabilmekte datalarla oynamak yasak diye biliyorum ama bu hile vs bi şey değil o yüzden sormuştum .
Data Klasörünün İçindeki Xml'lerle Oynanması Yasak..!
Siz Oyunun Ekran Ayarlarıyla Oynuyorsunuz
Bu Sizin İstediğiniz Gibi Bi Ayarla Oynamayabilirsiniz
Sözleşmede Bu Oyunu Tam Ekran Oynamak Zorundasınız Diye Bir Kural Gördünüzmü ?
Ama Dosyaların Değiştirilmesi Yasak Yazısı Var Bu Sizin Ekran Ayarınızı Yapmanızdır..
Datayla Alakalı Değil..