ÇEmberli Taş ı merak edenler

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
yolyorgunu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

ÇEmberli Taş ı merak edenler

Mesaj gönderen yolyorgunu »

Hani soruyosunuz yacemberlı tas la beraber yenı receteler gelcek mı? yenı sahaserler gelecek mı ? yenı nadıde ıtemler gelcek mı ? falan filan dıye ebnde gezerken bı yetkılı kısnın yaptıgı acıklamayı gordum sızın le paylasmak ıstedım bılmeyenler ıcın bıraz bılgı ıı gelır sanırım

1) Çemberlitaş yeni genişleme paketidir.
2) Çemberlitaş, zengin içerikli, dev bir grup bölgesidir. İçerisinde keşfedilecek çok sayıda detay ve altedilmesi gereken çok sayıda "Şef" ve "Usta" düşman bulunacaktır.
3) Çemberlitaş ile birlikte seviye sınırı artmayacaktır. Şu an oyuncuların kullandığı eşyalar, seviye sınırı artmadığından, güçlerini koruyacaktır.
4) İkv hikayesi Çemberlitaş'ta tüm heyecanı ile devam edecek, çok zorlu görevler ile beraber, senelerdir kafaları kurcalayan bazı sorular, cevap bulacaktır.
5) Çok sayıda cezbedici eşya, materyal ve reçete Çemberlitaş eklentisi ile beraber oyuna eklenecektir. Daha güçlü şaheserler, mor efsunlu eşyalar, farklı materyaller ve çok iyi reçeteler bunlardan bazılarıdır.

bunları ben degıl yetkılı bırı söylüyor ben sadece paylasmak ıstededım

İYİ FORUMLAR
ResimResim

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Re: ÇEmberli Taş ı merak edenler

Mesaj gönderen Kronik35 »

Kardeş bu bahsettiğin konu zaten genel etkileşimde açılmıştır Gorgar tarafından...
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Re: ÇEmberli Taş ı merak edenler

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhabalar..

Konu genel etkileşim 'de Sabit olarak yayındadır. Lütfen aynı konu içeriğini farklı konu isimleri ile açmamaya özen gösteriniz.

:idea: viewtopic.php?f=46&t=45047

Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön